Jag vet inte hur jag ska beskriva min helg med ord ens, det var så underbart. Mötte upp Rasmus i Göteborg på lördagen och åt lunch ihop och checkade in på vårt hotell. Sedan mötte vi upp ett gäng vänner i trädgårdsföreningen, drack gott och laddade upp inför kvällens konsert med HÅKAN!! Åh vilken kväll det var, magiskt. Efter konserten dansade vi vidare till Pelican och avslutade kvällen där. Söndagen bjöd på shopping och god lunch innan tåget gick hem igen.

En helg värd att minnas <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här spenderade jag min kväll, grill och sol vid vattnet<3

Likes

Comments

Titta vilken fin dag igår! Mellan våra dubbla föreläsningar och ett möte passade vi på att lapa sol utanför skolan, så skönt.

Har varit ganska frånvarande det senaste, så hej igen! För det mesta har jag bara pluggat och tränat, men hade precis en underbar långhelg hemma i Lidköping också. Åh, gjorde så himla mycket kul och mådde så bra. Tur att jag åker tillbaka nästa helg igen<3 Dagens planer är att jag strax ska promenera till skolan för en föreläsning fram till lunch och sedan ska jag nog sitta ute och plugga i solen. Myyys.

Likes

Comments

Jag är verkligen kass på att blogga men till mitt försvar har jag vart i Lidköping i tio dagar och bara umgåtts med nära och kära varvat med plugg. Har varit tillbaka i Karlstad sedan i måndags och har mest bara arbetat på ett projekt och tränat. Nu ska jag strax åka iväg till universitetet och skissa på husritningar med hjälp av en arkitekt, det ska bli jättekul!
Hörs senare, ha en fin dag! <3

Likes

Comments

Intog pluggposition för en timme sedan ungefär och har hunnit få en hel del gjort. Håller på med en sammanfattning av boken om att bygga hus, så just nu sitter jag och tragglar innerväggar :) Målet är att göra klart minst två kapitel till innan Rasmus slutar jobbet. Jag är lite sugen på att lite slag på driving range, är det ens öppet??, eller så vill jag gå på bio. Vi får se vad kvällen bjuder på, puss!

Likes

Comments

Tillbaka i Lidköping..
Kom till Lidköping i torsdagskväll och har sedan dess bara catchat upp med vänner, Catarina på fredagen och Felicia och Hanna på lördagen. Just nu håller jag på att beta av lite plugg medan jag väntar på Rasmus som är påväg hem från SM-finalhelgen i Stockholm. Längtar så mycket efter honom, och att ha en hel vecka tillsammans! Kan det bli bättre?

Likes

Comments

Inatt sov jag och Rasmus och sedan åkte han tidigt iväg till Bollnäs över helgen för jobb. Tråkigt, men vi ses nästa söndag igen<3 Har i alla fall spenderat morgonen med att arbeta på ett grupparbete via Skype och sedan har jag kört lite hemmaträning. Nu väntas lunch med mamma och sen ska jag åka hem till Felicia. Saknat min bästis<3 Ska bli så mysigt.

Likes

Comments

Jag spenderade förmiddagen på gymmet och efter det så var jag i skolan en stund. Helgens planer blev ändrade väldigt snabbt då min föreläsning imorgon blev inställd, så jag åker till Lidköping senare. Så nu är det dags att packa väskan innan Annalinnea och Joel hämtar mig. Ska bli så skönt att kunna spendera en natt med Rasmus, saknar honom så himla mycket.

Likes

Comments

Igår kom Andréa på den utmärkta idén att vi skull gå på bio på kvällen, så efter föreläsning och träning mötte jag upp henne och Annalinnea i stan för att se How to be single. Den var så rolig, längesedan jag skrattade så mycket till en film. Tips tips!

Likes

Comments

Godmorgon<3 Nu ska jag strax kila iväg på dubbelföreläsning i nya kursen som började igår. Den verkar väldigt kul, ser fram emot att läsa om olika byggmaterial, arkitekturhistoria, besiktning och sådant. Vi ska även ha ett projekt i grupp som ska bli roligt att göra. Känns inte heller lika tungt som en ekonomikurs vilket känns väldigt lättande.
Nog om det nu ska jag sticka iväg till uni, puss!

Likes

Comments

Instagram@ellenholm