Hej på er!
Ja som rubriken lyder har jag bytt värdfamilj. Tänker inte gå in på några detaljer varför eller vad som hände men jag gillar fortfarande min gamla familj och dem tycker om mig så vi kommer fortfarande hålla kontakten och ses då och då.
Hursomhelst är min nya familj hur fina som helst!! Mamma, pappa, två 13 åriga tvillingar (killar) en 5 årig kille och en dotter som är 16, dem har också 3 hundar och 2 katter. Flyttade dit igår kväll så har inte lärt känna dom så bra än men dom hade lagat min favorit middag igår när jag kom, köpt massa presenter och dekorerat mitt rum. Så himla härliga! Tror verkligen jag kommer att trivas.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Homecoming week, varför har vi inte sånt i Sverige? Så otroligt rolig uppelevelse. Måndagen var det “sjötema” sa folk hade fiskekläder, badkläder, sjömansutklädnad och vissa var tillochmed utklädda till fiskar haha.

Under tisdagen var det throwback. Sa himla roligt att folk går all in. Vissa personer såg ut som de hade tagit en tidsmaskin hit från 50-talet!

Onsdagen var det color-war, sa alla freshmans hade rosa, alla sophmores hade grönt, alla juniors lila och alla seniors blått.

Torsdagen var det tema “Olympic” så alla o skolan hade pa sig usa kläder eftersom de håller på usa i os, själv gick jag runt i en sverige tröja och medalj haha!

I fredags var det spirit day sa alla gick runt i skolans färger, rött, svart och vitt. Alla lektioner var 20 minuter kortare sa att vi kunde ha varat pepprally! Sjukt kul. älskar att alla är så stolta över sin skola här!


Fredags kvällen var det fotbollsmatch som vanligt, vart lag är sa jäkla grymt! Vi har inte förlorat en ända match på hela säsongen, sa det var fyverkerier och allt efter matchen!!


Under lördagen var det homecoming dance, jag mötte min dejt och mina kompisar innan för att äta middag tillsammans, sa mysigt. Sen åkte vi till dansen och var där tills det stängde! It was lit! Sjukt roligt verkligen.

Likes

Comments

Min värdfamilj funderar på att köpa en liten bulldog-valp så idag var vi förbi en kennel för att kolla på hundarna! Så otroligt söta, hoppas hoppas att det blir en valp !!

Likes

Comments

Min värdmamma har börjat beställa hem massa dekorationer inför halloween !! Så roligt att alla här går all in med pyntet 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta är bara några av rummen i huset, orkade inte fota allt så resten kanske kommer i ett senare inlägg. Var ensam hemma och hunden är sällskapssjuk så hon fick agera modell haha

Likes

Comments

Tror pårikigt att jag har hamnar i världens mysigaste stad. Är kär i lake geneva!!
Vi åt lunch med min "värdmorfar" och hans fru på en restaurang vid sjön och så såg jag en svensk flagga på en båt, gick självklart ner till båten för att se om det befann sig någon där och mycket riktigt satt ett gäng svenskar i båten! Så himla kul, dem blev jätte glada att jag kom och pratade med dem! Dem var från Spånga men hade flyttat hit.

Likes

Comments

I helgen åkte vi till en hundfestival, så gulligt! Det var hundar överallt och så mycket olika "aktiviteter" som vilken hund kan hoppa längst, springa snabbast osv..

Likes

Comments

Varje fredags kväll är det fotbollsmatcher. Vårat lag är grymt! Vi har inte förlorat en ända match på hela säsongen. Motståndarlaget i fredags hade inte heller förlorat på hela säsongen så det var en viktig match. Bokstavligen talat sista minuten gjorde vi en touchdown och vann!! Så himla kul🏈❤️

Likes

Comments