Header

Life

Hej sötnosar, nu är jag tillbaka efter ett litet break. Det var egentligen inte meningen att det skulle bli ett men jag hade så mycket i huvudet, samt att jag jobbar måndag till fredag vilket jag inte är van med. Dock kan jag inte jobba just nu då min hand och handled är lite skadad och eftersom att jag använder mina händer på jobbet så funkar det inte. Förhoppningsvis är det bättre på måndag efter långhelgen så att jag kan köra på ordentligt igen!

Hur mår ni? :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Life

God förmiddag finaste ni! Dagen började verkligen inte bra för mig, satt och åt frukost och helt plötsligt från ingen stans börjar jag blöda näsblod, inte gjort det på flera år. Sedan när jag kom till jobbet så har allt gått emot mig, saker är trasiga och jag behöver bygga om hela tiden. Men resten av veckan kan bara bli bättre hoppas jag!

Hoppas att er vecka började bättre än min!

Likes

Comments

Life

Igår åt jag och mamma på en ganska ny vegetarisk restaurang här i stan, och wow vad jag blev förälskad i det stället. Så fint och hemtrevligt, härlig personal och otroligt god mat. Jag har nog aldrig ätit en så god pizza som den här och även vinet var otroligt. Helst vill jag tillbaka så snart som möjligt och vara sitta där och ta en kopp te för miljön är fantastisk!

Likes

Comments

Life

Idag har varit en riktig "saknar hästar"-dag och speciellt en dag då jag saknar min fina ponny. Är så sugen på att börja med hästar igen, men jag vet inte om jag har tiden eller orken inom mig för att ta ett så stort ansvar, men vi får se hur det blir!

Likes

Comments

Mat

Detta är verkligen en av mina favoriträtter, så fräscht och gott. Hur härligt är det inte med sallader när det är varmt ute? Tyvärr blev det ju nästan vinter nu igen med lite snö och minusgrader, hoppas att det vänder tillbaka snart. Men hur gott ser inte detta ut? Jag tror att det får bli något liknande i helgen, mums!

Likes

Comments

Life

Hej på er fina ni! Just nu sitter jag på jobbet och har lunchrast, lite mindre än halva dagen kvar och sedan blir det storstädning i rummet och sedan tänkte jag sätta mig och skriva lite, jag känner att jag har så mycket som behöver komma ned i text och det är så skönt att bara sitta helt inne i skrivandet.

Nu kör vi fullt ös den här veckan, ny vecka nya tag :-)

Likes

Comments

Life

Igår blev det middag med mina närmsta vänner och Love, så mysigt. Det blev Hamnmagasinet men dock blev jag besviken, det var ganska dyrt men jag var inte alls imponerad av det jag valde, jag kände bara att jag blev äcklad av kött och vill bli vegetarian igen. Mysigt var det i alla fall och jag tänker absolut ge det en till chans och äta något vegetariskt!

Likes

Comments

Jag är helt slut verkligen, det är så mycket nya intryck på nya jobbet. Dock trivs jag superbra, jag sitter för mig själv och bygger ihop olika delar som sedan ska byggas på annat av någon annan. Det är ganska rogivande och roligt. Men som sagt är jag väldigt utmattad just nu.

Hur har er dag varit? :-)

Likes

Comments

Life

Den bästa kombinationen!

Idag jobbar jag mitt sista pass i frisörsalongen, det känns väldigt bra faktiskt. Redan imorgon börjar jag mitt nya jobb och det känns fantastiskt, pengarna lär behövas i sommar haha.

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw