Header

Life

Hej kompisar! Har varken orkar eller haft lust att uppdatera något då jag har haft väldigt mycket med mig själv och samtidigt jobbar jag heltid. Ibland måste man prioritera sig själv och lägga vissa saker åt sidan.
Nu är jag tillbaka med mer ork och saker att se fram emot, jag kan berätta om det lite senare, men jag är så exalterad!

Hur mår ni fina ni?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Life

Idag efter jobbet satte jag direkt igång med att tvätta, så jag har sprungit upp och ner där med paus när jag lagade middag till familjen, men nu är det snart dags att gå ner och hämta det sista.
Sitter just nu i soffan efter ett bad och löser lite och kollar Biggest Loser, så nu är jag sugen på att ta tag i kosten och träningen. Snart blir det sängen och imorgon blir det jobb som vanligt!

Likes

Comments

Life

Kunde inte sova inatt så när jag vaknade efter ett par timmars sömn så hade jag migrän från helvetet och kunde inte ta mig iväg till jobbet och blev istället tvungen att ligga i sängen hela dagen. Kände att jag behövde ta hand om mig själv så nu blir det lite spakväll för min del nu.

Hur ser er kväll ut?

Likes

Comments

Godmorgon! Ännu en jobbdag håller på och jag känner mig helt okej med förkylningen idag, så skönt. Efter jobbet ska jag kolla om tvättstugan år ledig och försöka få allt tvättat, så tråkigt men det behövs ju göras tyvärr haha.
Igår var jag hundvakt hela kvällen åt Uno, den lilla franska bulldoggen som jag har visat förut. Han är en riktig pain in the as ibland men jag kan inte göra annat än att avguda den lilla krabaten!

Hur ser er dag ut? :-)

Likes

Comments

Nu börjar förkylningstider känner jag, många runt omkring blir sjuka och jag börjar känna av det också. Jag känner att jag verkligen inte orkar med det igen, var så extremt förkyld för inte så jättelängesen med feber och så, det orkar jag inte igen.
Annars är det ganska bra med mig, hur är det med er? Hoppas att ni mår bra och tar er igenom den här veckan utan för mycket motgångar!

Likes

Comments

Hello! Ville mest kika in och säga hej, blir inte så mycket uppdatering just nu och det är väl helt enkelt för att jag har valt att prioritera annat och då glöms bloggen bort, sorry. Kommentera gärna vad ni vill läsa om så fixar jag det, just nu känner jag att det mest blir tråkiga bilder och text som är helt ointressant haha. Godnatt på er och som sagt, kommentera gärna vad ni vill ha för inlägg!

Likes

Comments

Life, Mat

Idag blev det lyxmiddag med min syster och pojkvän, indiskt, och wow vad gott det är. Just nu sitter jag mätt och belåten i soffan hos min syster och tittar på någon ny serie som verkar spännande, The Mist hette den tror jag! Är det någon av er som har sett den?
Provade också den nya Noccon, och ja den var väl helt okej, kan absolut tänka mig att dricka den igen men det finns godare!

Likes

Comments

Life

Jag förstår inte hur jag kan vara så orkeslös, eller jag sover dåligt även om jag är helt slut och behöver sova så går det inte. Tog mig i alla fall iväg till jobbet imorse och slutar klockan fyra, sen blir det en lugn kväll igen. Kanske försöka ta RN liten promenad för att komma ut lite, min kropp gör så ont. Nu vet jag knappt vad jag skriver längre för att jag är så trött!

Likes

Comments

Life, Böcker

Usch så trött jag är, jag förstår inte hur det inte kan gå över. Det får bli så att jag bortat tänderna och fortsätter läsa lite i en ny bok jag har börjat på, den verkar så intressant verkligen! När harpalten ylar heter den och är en sann historia om personlighetsklyvning. Jag är en riktig sucker för dessa typer av böcker och historier då det på något sätt känns övernaturligt.

Godnatt finaste ni hoppas att ni har en bra kväll och natt!

Likes

Comments

Life

God morgon! Idag blev det jobb för min del och just nu har jag rast och det är så skönt, har en väldigt seg och trött dag idag. Det ordnar nog upp sig snart. Jag tror att det blir en väldigt lugn kväll sen, men eftersom att jag inte tog tag i städandet igår får jag väl göra det idag istället haha.

Hoppas att er dag blir bra!

Likes

Comments

Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw