Header

Life

Onsdag, mitten av arbetsveckan och jag känner mig för en gångs skull inte helt slut i kroppen. Jag känner mig rent ut sagt lycklig för att på fredag drar jag till Göteborg över helgen och det finns ingen stad som får mig att känna mig så euforisk som just Göteborg. Nu vill jag bara att det ska bli fredag så att jag får sätta mig på bussen och åka med min kära syster!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Life

Ny vecka och den här veckan ska jag försöka vara mer positiv. Just nu går det bra, jag har lunch på jobbet och under dagen har jag lyssnat på ljudböcker. Ett stort tips till er med ångest och behöver tänka på lite annat. Lyssna på en ljudbok och låtsas vara i en annan värld, det är så skönt!

Hoppas att ni har en bra måndag!

Likes

Comments

God förmiddag! Hade en så himla mysig dag igår tillsammans med en saknad bästis i Trosa. Dagen avslutades med bad vid ett kalkbrott på vägen hem och det var så skönt. Snart åker hon tyvärr iväg i tre månader på en resa med en annan tjej och usch vad jag kommer sakna henne!

Nu sitter jag i bilen med familjen och vi ska göra en liten roadtrip i Södermanland, stanna och fika och bara umgås med varandra. Något jag verkligen behöver just nu.

Likes

Comments

Häromdagen när vi var ute och åt kvällsmackan i skogen så åkte vi förbi ett gäng föl och oj vad mitt hjärta slog och smälte. Hästar är nog det som gör mig som lyckligast och det är tråkigt att jag inte håller på med det längre.

Likes

Comments

Life

Det bästa med sommaren är att spontant åka ut och ta kvällsdopp, precis som idag. Jag älskar att bada och speciellt mot kvällen.
På bilden längst ner står jag nöjd med mina nya fina rosor till balkongen, men eftersom att fet har varit så himla soligt och varmt så är det nog snart det sista jag ser av dem haha. Jag och blommor funkar inte tillsammans.

Likes

Comments

Life

Såklart ska det regna idag när jag och mor min ska titta när pappa spelar utomhus. Dock ska det inte stoppa oss för vi kommer nog få en mysig kväll ändå. Först blir det middag ute på restaurang och sedan vidare till spelningen. Snart ska jag lägga mig i ett härligt bad men först blir det att städa rummet och fräscha till lite!

Likes

Comments

För en vecka sedan satt vi på balkongen i Grekland och njöt av den sista kvällen med öl och kortspel, men vilken fantastisk vecka vi hade! Jag längtar tillbaka så mycket och jag är så glad att jag tog mig iväg trots den extrema flygrädslan. Vi bodde på en liten ö som heter Thassos och det var så härligt och mysigt. Frukost vid havet och stranden precis nedanför hotellet, det är inte mycket mer jag begär för en lyckad semester haha. Att få umgås med familjen i en vecka var välbehövligt, vi åt så mycket god mat och hade en underbar vecka. Jag hoppas verkligen på att åka iväg någonstans snart igen!

Jag har så mycket bilder från resan som jag antagligen kommer lägga ut lite hår och var, men tyvärr orkade jag inte släpa med min kamera så det fick bli mobilen istället!

Likes

Comments

Life

Hej kompisar! Jag tror att jag är redo att komma tillbaka igen efter en väldigt lång oplanerad paus. Det bara blev så då jag var helt slut och hade ingen lust helt enkelt, men nu ser jag fram emot det. Hoppas att ni vill följa min enkla vardag!

Likes

Comments

Life

Hej sötnosar, nu är jag tillbaka efter ett litet break. Det var egentligen inte meningen att det skulle bli ett men jag hade så mycket i huvudet, samt att jag jobbar måndag till fredag vilket jag inte är van med. Dock kan jag inte jobba just nu då min hand och handled är lite skadad och eftersom att jag använder mina händer på jobbet så funkar det inte. Förhoppningsvis är det bättre på måndag efter långhelgen så att jag kan köra på ordentligt igen!

Hur mår ni? :-)

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw