Header

Vardag

Som rubriken lyder så känns det verkligen som att jag jobbar mer än jag lever. Dock älskar jag typen av jobb jag har, skönhet är ju ett stort intresse, men det känns som att jag inte gör något annat än att jobba och sova. Jag har mått bättre, det kan jag säga, men jag kommer klara mig igenom den här svackan också. Det är klart att jag kommer göra det.
Jag längtar efter att blogga, så nu ska jag göra det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag bloggade inget igår, och det var för att jag inte gjorde någonting. Jag hade inte sovit något på natten så jag var väldigt seg och lyckades sova ett par timmar på förmiddagen, sen så städade jag rummet och åt middag. Eftersom att jag var så trött så borstade jag tänderna och la mig i sängen igen redan klockan åtta. Jag behöver verkligen komma ut och göra saker för det här håller inte när jag börjar jobba.
Idag har jag egentligen inte heller gjort något. En kompis och jag skulle ha lite sushidejt, men det blev inte så då hon var tvungen att börja jobba tidigare. Väldigt tråkigt då vi inte träffats sen studenten. Nu ska jag noppa ögonbrynen sen åka och handla inför midsommar imorgon, det ska bli så himla mysigt!

Likes

Comments

Ellen vill ha
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Skor är verkligen livet. Här är bara några godbitar som jag vill ha. De svarta nere till vänster, eller de bruna bredvid, är nog nästa par jag ska satsa på att köpa. Just nu äger jag bara ett par klackar vilket jag vill ändra på, för klackar är det finaste jag vet. Jag ser framför mig något av dessa par med en fräsch sommarklänning och sen gå ut på middag, eller vad som helst! Det kliar i fingrarna och det är så nära att jag klickar hem något par, vi får se om jag lyckas hålla mig ett tag till innan jag köper några.

​Visst är skor det bästa som finns?

Likes

Comments

Övrigt

En bild från studenten 

​Tyckte att den här bilden passade väldigt bra idag, för idag har jag fått jobb!! Jag börjar provjobba på måndag och det ska bli så roligt! Är dock otroligt nervös, men vem är inte det? Det känns iaf så otroligt skönt att ha ett jobb och få tjäna lite pengar. Dessutom ska det bli så himla skönt att få in lite rutiner i livet och ha någonting att göra på dagarna. Jag ser väldigt mycket fram emot att börja och jag är så glad att jag äntligen vågade söka jobb!

Likes

Comments

Övrigt

Hej! Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget, så jag kör bara direkt. Jag tänkte börja blogga igen och den här gången har jag så mycket insperation och är taggad så det ska nog gå bättre nu. Det finns väl inte direkt någon anledning till en längre presentation utan det kommer under tiden. Den här bloggen hoppas jag ska komma till användning och inte bara samla damm, så nu kör vi!

Likes

Comments