Tvättar du händerna? Borstar du tänderna? Vill du ha en skonsam deo utan aluminium? Vill du mata din mage med vitaminer och stärka immunförsvaret?
Vill du ha produkter utav kvalité, och dessutom få dem hemlevererade till dörren?

Nu har du möjligheten att få alla basicprodukter hemlevererade till dig med jämna mellanrum.

Välj vilka produkter du vill få hemlevererade antingen varje månad, varannan månad eller var tredje månad!

Klicka på länken nedanför för mer info om produkterna och prenumerationerna.

Länk till prenumeration


Skicka svaret på den prenumerationen du önskar till min mail: ellenandersson.forever@gmail.com

Likes

Comments

Vilken är din hälsovision? Vad skulle du vilja utveckla?
Visste du att rekommendationerna för fysisk aktivitet är 150 min i veckan måttlig intensitet, eller 75 min i veckan hög intensitet? Vilket skulle kunna motsvara rask promenad på 30-40 min 5 dagar i veckan, eller löpning 3 dagar i veckan? Visste du att man ska sikta på att få med 2 pass med styrketräning i veckan? Har du koll på hälsoeffekterna?


Är du redo för att ta nästa steg? Skulle du enkelt och strukturerat vilja komma igång riktigt med träning och bra kost? Utan att behöva lägga pengar på gymkort? Jag kan återigen varmt rekommendera våra fitnessboxar, F15. Som finns på 3 olika nivåer!
Enkelt att följa, ger dig verktygen du behöver så som kostråd, träningsschema och massor med tips och motivation. Boxarna är på 30 dagar vardera, kör man alla 3 handlar det om 3 månader, vilket man brukar prata om när det gäller en förändring som håller.

I häftet får du som sagt både recept, träningsschema (både kondition och styrka) och du kan anpassa det efter dig själv. Man kan säga att du får en PT på Box!

Så saknar du de där resultaten du söker? Ge F15 en chans, och är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.
Så, vad har du att förlora?

En Box på vardera nivå finns hemma på lager - först till kvarn gäller!

Några utav alla hälsoeffekter vi får utav träning:
Vi stärker hjärta och kärl- vilket minskar risken för hjärt och kärl sjukdomar.
Vi ökar vår syreupptagningsförmåga - vilket gör att vi orkar mer, inte bara under träningspassen utan även i vardagen.
Vi får fler endorfiner - som är ett utav kroppens belöningshormon; och vi känner oss nöjda & glada.
Vi stärker skelett och leder.
Vi ökar självkänslan.

Detta är några hälsoeffekter.
Vilken är din hälsovision?


Maila mig till: ellenandersson.forever@gmail.com

Likes

Comments

Har precis avslutat ett skypemöte, iklädd pyjamasen och en kopp te och ler för mig själv. Vilken förmån man har? Att kunna koppla upp sig vis datorn och ha ett jobbmöte härifrån. Varsomhelst rättare sagt. Att slippa åka iväg varje gång, utan kunna sticka emellan lite mellan studierna, mellan träningen, och spara tid. Tänker fram i tiden och känner hur skönt det kommer vara att kunna stanna hemma med jobbet, kunna jobba utan att åka iväg de dagar när det passar bättre. Kunna ha barnen hemma. Yes, detta kallar jag förmåner! :)

Hur skulle du vilja jobba? Känner du att det passar dig att jobba hemifrån, eller där du är? Vill du kunna vara flexibel med arbetstider, välja arbetskollegor och få personlig utveckling på köpet? Är du intresserad av hälsa? Ute efter en extrainkomst, deltidsjobb eller heltidsinkomst? Ta kontakt med mig så ger jag dig mer än gärna en närmre presentation utav hur jag jobbar. :)

Maila: ellenandersson.forever@gmail.com

Likes

Comments

Så var det dags igen. Årets största firmafest!
Just nu sitter vi (jag, Amanda och många fler från teamet) redo för produktutbildning här i Göteborg. Nämligen dags för en helg som ska mata oss fullproppade med ny inspiration, kunskap och glädje :)
Idag börjar eventet med föreläsningar utav många framgångsrika ledare. Det ska bli spännande att se var man lär sig för nytt denna gång!

Igårkväll hann vi engagera oss i "stop hunger" där vi fick chansen att hjälpa till att packa matpåsar. Känns skönt att tillhöra ett företag som månar om människor med sämre förhållanden.. alla sprang runt och lyfte lådor, öste ris eller klistrade på etiketter. Unga som gamla, nya som rutinerade, assistant supervisors som managers, så himla mysigt att se att ALLA i företaget månar om detta.
Känns bra att tillhöra ett sånt gäng. Musiken var på högsta volym och folk dansade sig igenom kvällen med matpåsarna på huvudet ;) härligt!

Nu är det som sagt dags för en produktutbildning där vi ska få lyssna mer om våra produkter och hur de kan hjälpa oss må bättre :) Sedan drar som sagt eventet igång på riktigt och då får vi träffa kollegor från hela Skandinavien, och förhoppningsvis lära känna några nya trevliga prickar :)

Fantastiskt kul att kunna kombinera jobbet med resor!
Detta är även något som ger mig energi och motivation i andra situationer i vardagen. Något som alla skulle behöva då och då!

Ha en fin helg.

Likes

Comments

Vilket nivå ligger du på? Och vilket är nästa steg som passar dig för att nå dina nästa mål?
In och gör testet för att ta reda på vilken Box som passar dig, och som kan hjälpa dig mot dina kommande träningsmål! För att komma till testet, klicka Här !

Likes

Comments

Imorgon börjar min mamma på första boxen i vårt nya fitness-koncept F15 beginner. Programmet innehåller 15 + 15 dagar. Det finns alltså en del 1 & 2, och man väjer själv om man vill köra 15 eller 30 dagar.
Boxen ger dig förutom produkter, ett kost & träningsschema som hjälper dig att ändra ditt tänk kring träning och kost, mot en hållbar förändring.

Vill du kanske minska ner på socker och bli kvitt ditt sötsug? Skulle du vilja komma igång med träning? Bli lite mer hälsosam, känna dig piggare och ha mer energi?
Programmet kan hjälpa dig med allt ifrån att förbättra din kondition, ge dig mer kunskap kring kost, gå ner i vikt, till att bygga muskler, bli mer fit eller bara allmänt hälsosam.

Jag kommer uppdatera hennes resultat här på bloggen ungefär var tredje dag. För att se både inre och yttre resultat :)

På fredag får jag in nästa leverans, där bland annat F15 beginner och F15 advanced finns med.
Så är du redo och känner dig sugen på 15 eller 30 dagars utmaning, paxa din Box genom att maila mig!
ellenandersson.forever@gmail.com

"Take care of your body - it's the only place you have to live in"

Likes

Comments

Yes, det är just var det gör!
För även om det är galet mycket nu, både i skolan, med fotbollen och med jobbet så är det så roligt att ha så mycket på gång!
I söndags var jag och Amanda på utbildning hos min fina handledare, vi planerade närmsta månaderna och kommande mål. Mycket trevlig eftermiddag och jag påmindes igen om hur fantastisk det är att faktiskt få välja vilka man vill jobba med. Och hur mycket man inspireras! Vi bollar idéer, coachar varandra och peppar varandra. Vi strävar trots allt efter samma mål, och genom att hjälpa varandra så kan vi också nå dom! Win-win om ni frågar mig :)

Igår hade vi en affärspresentation för en kille som ser fördelen och möjligheten att kunna jobba hemifrån! Han var träningsintresserad och önskade därför att lägga fokus på vårt träningssortiment :)
Vi söker fler killar (och tjejer!) in i teamet, så hoppas på fortsatt samarbete där! :) Möjligheter finns det iallafall gott om i vårt företag och ser man just möjligheter framför hinder, och lägger ner det arbetet som krävs, så kan du nå just dina mål. Och i vilken takt du gör det, bestämmer du helt själv. Och det är just detta som är så otroligt roligt att kunna erbjuda, och se när personer jobbar mot sina mål, och utvecklas under vägen.

Vi vill som sagt bli fler, och
du kan bli din egen återförsäljare, där du bestämmer i vilken takt, när och var du vill jobba för just dina mål. Vill du veta mer så ser jag fram emot att höra från dig! :)


ellenandersson.forever@gmailcom

Likes

Comments

Det finns så himla många olika träningsformer, och det är alltid roligt att upptäcka en ny. Går man bara utanför sin komfortzon kan man hitta något som passar sig själv klockrent! Idag körde jag ett bra konditionspass, i form av löpintervaller på bandet. Försökte komma upp i ungefär 90 % av max, och så sprang jag det i 60 sekunder, sedan gränslade jag bandet och vilade 20 sek. Sedan körde jag på samma hastighet igen i 60 sek, sen vila 20 sek. Detta upprepade jag 8 gånger - kan säga att jag hann både få upp flåset rejält och svettas endel, skönt!!

Efter detta testade jag boxning! Så sjukt roligt! Jag är absolut inte bra på det, mycket teknik att öva in, men det är en otroligt bra träningsform, eftersom du både får upp pulsen och hinner få mjölksyra i både över & underkroppen! Slår vad om att jag kommer känna av detta passet i framförallt armar och axlar imorgon, för jävlar vad det brände!

Gillar ni att gå till gymmet?
Vi är långt ifrån alla som gör det! Dels ska man faktiskt ta sig i kragen och gå dit, och det kan lätt hända att man hittar massor med ursäkter för att inte göra det. (Jobbigt att ta sig dit samt tidskrävande). När man väl är där kan det vara jobbigt med mycket folk, träningsredskapen är upptagna och man kanske inte känner sig bekväm med maskinerna.
Tillhör du dom som på ett snabbt och smidigt sätt vill genomföra ett lika effektivt pass hemma på golvet framför tv:n eller datorn? Då är vårt F15 program helt rätt för dig! Jag fick hem boxarna igår, och läste igenom broschyrerna och jag säger bara WOW. Det är verkligen bra innehåll, som jag varmt kan erbjuda er som söker en livsstilsförändring och vill komma igång mot en hälsosammare vardag. Det finns flera varierande recept på både frukost, lunch, middagar och mellanmål. Tips på hur du står emot sötsuget och vad du mer ska tänka på för att nå optimala resultat. Träningsschema med flera olika pass, både styrka, kondition och rörlighet. Något jag tycker är så himla bra och smidigt, är att alla passen finns på video! Så du kan enkelt gå in och följa din instruktör som både visar och berättar hur du ska utföra övningarna. Du får helt enkelt med dig din PT hem! Du får utöver allt detta produkter som hjälper dig att nå bästa möjliga resultat.

Just nu finns en box på varje nivå hemma på lagret, så bara hör av dig för att veta mer, eller för att paxa din box och börja din förändring redan imorgon! ellenandersson.forever@gmail.com

Ni hittar även boxarna på min hemsida här ---> http://www.myaloevera.se/forellen

Likes

Comments

Idag under "Mat & hälsa" - lektionen diskuterade vi vad som är inne idag, vad som rekommenderas äta mer av, vad vi ska byta ut och vad vi bör undvika. Intressant!
Innan lektionen slutade gav vår lärare oss en utmaning. Hon skulle under närmsta 6 veckorna köra ett litet test, för att framförallt se vad som händer inuti vår kropp! Utmaningen bestod av:

1) Byta ut det vita mjölet (som är väldigt näringsfattigt). Man byter alltså ut den vita pastan och det vita brödet mot fullkornspasta och fullkornsbröd, som håller oss mätta mycket längre!
Man kan använda andra mjölsorter i tex pannkakor (jag brukar använda dinkelmjöl och grahamsmjöl) eller i pajer.

2) Undvika tillsatt socker (det raffinerade sockret), så som kakor, bullar, läsk, godis, choklad, sötade drycker, sötad yoghurt osv!

Hon avslutade med att fråga om vi var fler som ville hänga på - och vips så var min hand uppe i luften! Ups..
;) men jag är inte så orolig, alla kakor och bullar äter jag så sällan, och pasta och bröd brukar jag försöka hålla mig till fullkornsprodukter. Men min utmaning kommer definitivt bli att skippa chokladen helt (!) samt den sötade yoghurten, då jag tycker det är så surt med den naturella!

Ska bli roligt å se vilka effekter man kommer märka. Förhoppningsvis en gladare tarmflora, jämnare blodsockernivå och mindre sötsug.
Min plan är också att öka portionerna för att komma upp i mitt energibehov. För det som är så bra är ju att ju bättre mat vi äter, så kan vi också äta mer!

Nu utmanar jag er! Vilka hänger på? ;)

Likes

Comments

Varför jag tränar?

För att jag är medveten om alla (otroligt många) hälsoeffekter fysisk aktiviter har. Vi håller oss starka och friska, Skelett och leder blir starka, hjärtat blir starkare. Vi mi
nskar risken för hjärt & kärlsjukdomar. Vi orkar mer i vardagen, blir gladare av alla endorfiner, det är stressreducerande, hjärnan får koppla bort alla tankar för en stund. Sen vill jag hålla mig i så bra form som möjligt av flera andra skäl!

Rekommendationen säger att vi ska vara fysiskt aktiva 150 minuter i veckan, vilket kan motsvara 30 minuters rask promenad 5 dagar i veckan. ELLER löpning 25-30 min 3 gånger i veckan.

Vad är god hälsa för dig? Vad strävar just du efter? Är du sugen på att komma igång med hållbara mål inom kost och träning? Vill du bli starkare? Få bättre kondition? Gå ner i vikt? Äta hälsosammare? Få mer kunskap kring träning och kost?
Vill du ha lätt tillgång till övningar och recept? Följa upp ditt jobb? Gå mot en hälsosammare vardag?
Starta det nya året med svettiga och härliga träningsrutiner?

Vi har fått in ett nytt fitness-koncept, ett kost & träningsschema som heter F15! Finns i 3 olika nivåer. "Beginner, intermediate & advanced" och passar alltså både dig som vill komma igång med kost & träning, eller dig som redan är igång men vill ta det till nästa nivå och få ut bästa möjliga resultat!
Programmet är på 15 eller 30 dagar, (man väljer själv).

Som ni vet går träning & kost hand i hand, så även om man känner att man vill få mer kunskap när det gäller träning, eller kost så kommer ni få hjälp med både och!

Detta passar dig som vill börja en hälsosammare livstil med hållbara mål, eller dig som bara känner att du vill kickstarta det nya året och bli kvitt med det vi stoppat i oss nu under julledigheten!

I boxen ingår produkter för bästa resultat, 48 sidig broschyr med kostråd, träningsschema med övningar, recept, tips och massor med motivation! Säg hej till en PT på box! Jag ingår också för extra pepp, frågor och uppföljning om man så önskar! Jag går även igenom programmet med er.

Ta chansen och investera i det viktigaste ni har, er själva och er hälsa!

Jag beställer hem boxarna inom närmsta dagarna, så för att säkra din, maila mig till:

ellenandersson.forever@gmail.com

Sen är vi på olika plan med olika erfarenheter i bagaget, därför finns F15 till för din hjälp, för en spark i rätt riktning!

Likes

Comments