Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min första favorit är ett läppstift ifrån Nordic cap som jag köpte på Ica maxi för 10kr. Detta läppstift är sjukt fint och jag har använt det varje dag på sistone.

Över läppstiftet har jag älskat att använda detta läppglans ifrån fate of flower och de köpte jag på Ica för 10kr. Detta är jättefint och jättebra. Det klibbar ingenting och är bara bäst.

Nästa favorit är ett rouge från Isadora i färgen 02 cool pink. Jag har aldrig vågat att använda rouge förut för jag tyckte att jag såg ut som en påsk kärring. Men nu har jag lärt mig hur man lägger det bättre så nu använder jag det varje dag. Love IT. Detta rouge köpte jag på kiks för ca 120 kr.

Nästa favvo är en Victorias secrat i passion struck. Den beskrivs som fuji Apple & vanilla orchid. Jag fick denna i julklapp men man kan typ köpa den på Ica maxi, hair shop och på massa hemsidor för ca 119 kr. Den luktar helt amazing och jag älskar den.

Näst sista favoriten är en halsring som jag köpte på Gina tricot för ca 70kr. Jag använder denna halsring som en galning och de är det bästa halsband jag har.

Min absolut sista månads favvo är min morgon rock. Den är så sjukt bekväm och jag har använt den varenda dag på påsklovet och alla andra dagar när jag kommer hem ifrån skolan. Den fick jag i julklapp så jag vet inte var den kommer ifrån.
Hur som helst så är den jättebra för att den har inget sånt där band så att man måste vara orolig att bandet ska gå upp, utan denna morgonrock har en dragkedja istället som en vanlig jacka ungefär.

Likes

Comments

April april din dumma sill. Idag är det första april! Nu är det en ny månad med massor av nya möjligheter. Ps. Fyller år på söndag😱

Likes

Comments

Fört tar jag min maybeline new york Fit me concealer i nr 10. Den tar jag under ögonen för att täcka mörka ringar och även på de ställen man har någon finne.
Jag köpte denna på Ullared för 70 kr

Efter concealern tar jag mitt maybeline new york Fit me puder i nr 115 ivory för att sätta concealern under ögonen och även i hela ansiktet.
Detta puder köpte jag också på Ullared för ca 100 kr

Sedan tar jag mitt maybeline new york dream mousse bronzer i nummer 03 bronze och lägger countour (stav) den gör att jag ser lite brunare och bättre ut.
Denna bronzer köpte jag på kiks för ca 120 kr

Nästa prudugt jag använder är ett Isadora prefect powder rouge i nummer 02 cool pink. Det lägger jag på kindbenen, och även lite ner på äpplet.
Denna prudugt fick jag i födelsedagspresent för länge sedan så vet inte vart man kan köpa det. Finns säkert att köpa på kiks

Efter det fyller jag lätt i mina ögonbryn med ett ögonskuggspuder ifrån tutu i nummer 01 Brown och jag använder färgen i mitten.
Denna prudugt Fick jag i julklapp 2014 men jag vet att man kan köpa den på fyndig för ca 60 kr

Nest nu är en maskara i från maybeline new york, volume million lashes. Den tar jag på över fransarna och ibland på nederdelarna men inte så ofta.
Denna köpte jag på hm för ca 130 kr

Det allra sista jag använder är ett baby lips dr rescue i färgen too cool.
Denna köpte jag på hm för 40 kr

Likes

Comments

Tjenare! Idag ör det måndag och jag kände att jag vill starta en blogg. Jag heter i slagsmål Ellen och är 12 snart 13 år. Fyller år på söndag(5 april) det kommer bli så snännande. Kanske kan lägga upp en bild på mina födelsedagspresenter då. Jag har i alla fall fått Påsk lov och det är typ det bästa som finns med lov. Loveit. Nu ska jag ta och designa min blogg lite mer

Likes

Comments