Idag efter skolan mötte jag upp Melker för att äta lunch med han. Vi bestämde oss för att gå till Taco bar eftersom vi hört mycket bra om de stället, det var verkligen hur gott som helst och kan rekommendera det starkt. Nu är vi hemma hos Melker och vet inte ifall vi skall gå ut och ta en promenad eller om vi skall stanna hemma och sätta på en serie eller något sånt, vi får se. Kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag spenderades skoldagen med klassen på tingsrätten, har aldrig varit på en rättegång innan så detta var lite spännande. Ikväll är det träning som vanligt vilket skall bli skönt, har inte heller så mycket plugg denna veckan vilket är ännu skönare. Det har även blivit riktigt höst väder nu vilket betyder att mössor, halsdukar och tjocka tröjor skall fram. Nu skall jag försöka hinna äta något innan träningen börjar, Kram!!

Likes

Comments

Idag har vart en sådan där typisk måndag då jag varit super trött. Skulle egentligen spelat match vid 18.30 men den blev inställd vilket gjorde att jag tog chansen att sova 2h timmar, väldigt välbehövligt. Har inte gjort något speciellt mer än att bara vila och pluggat lite. Har även insett att jag verkligen behöver nya höst/vinter kläder så skall se ifall jag och Melker hinner gå en stund på stan imorgon. Kram!!

Likes

Comments

​Idag var jag och familjen på världens mysigaste brunch. Det fanns allt möjligt att välja på och var det var så otroligt gott. Har mött upp Melker nu och vi skall bara sätta på någon film och sen sova. Kram!!

Världens godaste efterrätt också !!! ;oo

Likes

Comments

Idag var det som sagt första dagen av USM steg 1. För oss blev det en vinst och tyvärr en förlust men vi spelade verkligen jätte bra. Imorgon bär det av 06:50 igen för att spela 2 matcher till, blir bara trött av att tänka tanken att gå upp så tidigt, haha. Nu skall jag iallafall sätta på favorit serien och sedan gå och lägga mig. Kram!!

Likes

Comments

Denna veckan har verkligen gått långsamt, har nämligen varit så otroligt förkyld hela veckan. Nu i helgen är det också SM vilket skall bli så otroligt roligt men eftersom jag varit så förkyld hela veckan får vi se hur det känns att spela. Idag hade också laget taco kväll inför SM, så alla var hos Moa och fixade tacos och pratade. Nu skall jag försöka somna, godnatt! :)

Likes

Comments

Idag har varit en sådana där seg dag då jag bara har pluggat. Har verkligen inte gjort något annat än att plugga, förutom nu på kvällen då jag åkte bort till träningen. Kändes så otroligt skönt att få komma bort och träna, ta en paus från pluggandet och tänka på något annat. Imorgon kommer det antagligen bli en liknande dag, eftersom det just nu är ganska mycket plugg.

.Kram!

Favorit plugg-låtarna just nu

Likes

Comments

Idag var det inte mindre än min födelsedag, vilket har firats med middag på restaurangen Moon Thai. Älskar verkligen den restaurangen eftersom det är så sjukt ball miljö och maten är otroligt god. Tycker att det är sjukt fräckt där och jag gillar att det inte är som alla andra restauranger, tipsar verkligen!! Har iallafall haft en jätte mysig födelsedag.

Imorgon tillbringas nästan hela dagen till att plugga inför prov, skall nämligen iväg på fredag vilket gör att jag måste plugga lite extra dessa dagar innan. På fredag åker jag nämligen upp till Stockholm med Emma, ni kan väll nästan gissa er till vad vi skall göra ;) Vi åker nämligen dit för att se Justin konsert!! Är så otroligt taggad och det skall bli så roligt att åka upp dit med Emma.

Kram!!

Likes

Comments

Hej på er! idag var det fotbollsturnering med skolan hela dagen. Det var sjukt roligt även fast vi bara vann 1/4 matcher, haha. Efter det hämtade in syster mig och Melker så åkte vi till IKEA. Var helt slut när jag kom hem så både jag och Melker somnade direkt. Snart skall jag dra mig mot träning, även om jag är otroligt trött så skall det bli skönt att få träna lite. Kram!!

Likes

Comments