Chance the Rapper, the one and only. I somras var det jag, min vän Evelina och Chance. Varje dag spelades hans album, alla hans låtar på repeat. Sommaren 2016, sommaren med Chance, vi åkte alltid bil och sjöng med till hans låtar, åh tideeer. Han vann T R E stycken Grammys nyligen och en satt ju där hemma stolt, haha! Iallafall, det här är en ny video han gjort till Same Drugs, en av mina favoritlåtar. Så fin låt som handlar om en vänskap där de har glidit ifrån varandra. Det jag älskar med Chance är hans unika röst men även att han nästan alltid blandar in lite gospel i sin rap, SÅ fint. big up till Chance, världens bästa!

Likes

Comments

Hej hörni! De senaste veckorna som gått så har jag jobbat, tagit det lite lugnt och försökt bli frisk (ärligt nu har man ju varit förkyld två-tre månader typ) Har gjort massa nyttiga juicer och druckit men blir aldrig braaa… Jag gjorde ett allergitest för ett tag sedan för att kolla om något sänker mitt immunförsvar eftersom jag ständigt är förkyld. Har vetat sen några år tillbaka att jag reagerar på pälsdjur och damm så tänkte att det lär ju vara något sånt som spökar! Men icke! Var inte allergisk mot något, så haha, får aldrig veta varför man ständigt är förkyld, knasknasknas.

Iallafall, jag och Johanna planerar ju mest hela tiden med vår lilla tripp till Indien, och igår satt vi med vårt visum som alltid ska vara så krångligt haha. När vi fattat allt och gjort det mesta upptäcker jag att jag skrev min email FEL, skrev "@ive" istället för "@live" och det går inte ens att ändra??? Hah, amazing :) Men har mejlat dem om detta så hoppas det ska lösa sig haha!

Är så taggad!! Vi spenderar även en hel dag i Paris pga mellanlandning på 12h, Det klagar man ju verkligen inte på! Har alltid velat fara till Paris så känns kul att få se den staden en snabbis, vi ska försöka åka till Sacre Coeur sedan får vi se vad vi hittar på, kanske ett glas vin på en uteservering… åh dröm!

Idag har jag jobbat på min gamla lågstadieskola, Järvedsskolan! Var så kul att komma tillbaka dit då lokalerna var sig lik och vissa lärare som man själv hade när man var liten jobbade kvar, så kul! I morgon är det alla hjärtans dag och planerna är att köpa lite Ben and Jerry och ha en myskväll, det känns som att det blir braaa, hoppas ni får det bra ni också!

Kram på er ♡

sacre coeur

Likes

Comments

Vet ni vad jag har gjort? Idag bokade Johanna och jag en resa till självaste Indien. Det är tillsammans med Yogiakademin, så alltså en yogaresa, det skedde ganska spontant då vi väl hittade resan, men både jag och Johanna har alltid velat fara på en yogaresa, och vilket land är mer perfekt än Indien, the Country of Yoga?! Vi åker i början av mars, alltså väldigt snart!!! OOOOM vi är taggade eller? Det känns sååå kul!

Indiska oceanen ska återigen få svalka mig, och oj vad jag längtar.

Likes

Comments

Ibland så behöver man besöka jobbet bara för att chilla. Älskar ändå att jobba på spa, så skönt jobb! Dock blir det inte lika speciellt att komma dit som besökare, men avkopplande är det iallafall! Så idag var jag där med Ida och Filippa, vi gick på bastusittningar, badade, drack lite vin och åt god mat. Blev en massa surr och en hel del skratt, härligahärliga brudar.

Annars då, här tittar man ju inte in så ofta nu för tiden, men livet rullar på i vanlig takt, ni vet hur det blir, har inte haft så mycket speciellt som hänt. mEn jag har en sak att berätta faktiskt! Berättar det nog imorgon... SÅ KUL!!

Ha det fint kram<3

Likes

Comments

Ibland tänker jag på dig lillvännen, och minns din grisleksak du bar runt överallt, den lilla fotbollen du fångade i luften på sommaren och pinnarna du hoppade efter i skogen. Snällare hund kommer jag nog aldrig möta igen. Om jag någonsin skaffar hund när jag blir äldre (de flesta vet ju att jag är catlovern, after all... haha) så kommer det att vara en tollare, samma ras som dig Fox. Du fattas oss <3

Likes

Comments