Idag kom Ellen hit och åt mannagrynsfrukost med mig. Så mysigt att ses på morgonen och otroligt gött med mannagrynsgröt as always. I övrigt har jag städat och grejat lite här hemma, ska snart släpa mig till gymmet för ett pass Bodyattack och efter det kommer älskade Jullan ÄNTLIGEN hit och ingen är gladare än jag för det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår åkte jag hem till Elsa efter jobbet och blev bortskämd med världens godaste pasta och gino med marshmallows (!!!) i till efterrätt. Lyssna på Justin Bieber, dricka vin och snackade skit hann vi också med innan jag rullade hem till Majorna och somnade innan 23 (på en lördag, händer det ens?) glad, mätt och tacksam pga mitt liv är så otroligt glatt just nu. Har verkligen världens skönaste sommar!

Likes

Comments

Lever fortfarande på glädjeruset från Håkan i fredags. Det var så SATANS magiskt att se mina båda älsklingar Håkan + Ola dela scen och dessutom tillsammans sjunga Calleth You, Cometh I tillsammans vilket är en av mina favoritlåtar i VÄRLDEN. Ryser fortfarande!!! Lätt bästa kvällen på hela sommaren, och att jag fick dela den med min bästisbell var ju bara grädden på moset.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Fick lite feeling igår så åkte över till Mathilda med en flaska bubbel. Vi som egentligen inte alls skulle gå ut slutade upp på m2 där vi dansade tills jag bokstavligt talat fick springa därifrån för att komma med sista vagnen hem. Älskar musiken där och alltid lika mysigt att träffa Mathilda!

Likes

Comments

Hade så fina dagar i Skagen med min Ellis. Vi cyklade tills jag trodde att min rumpa skulle trilla av, åt smørrebrød på Bröndums, hade vinpickning i solnedgången, gick på konstmuseum och beundrade Grenen och det vackra ljuset över stranden. Allt som man sig bör när man är i Skagen helt enkelt. Älskar för övrigt Danmark så mycket? Så mysigt land ur så många aspekter.

Likes

Comments

Göteborg. Min osynliga sköld, min fristad. Minns hur jag till en början tänkte att så länge jag höll mig i staden kunde ingen eller inget komma åt mig. Du blev min räddning när jag behövde det som mest och nu är du min stora kärlek. Älskar, älskar så mycket. Slås ofta av hur viktig denna stad är för mig och hur otroligt mycket jag uppskattar att bo här.

Likes

Comments

Dagen jag gick från uteservering till uteservering. Sommarlivet = bästa livet

Likes

Comments