Header

Hej! Kul att just du tittade förbi. Jag har länge funderat över om jag ska starta en blogg, velat fram och tillbaka men aldrig riktigt satt mig in i det, men tänkte göra det ett tappert försök nu. Som rubriken lyder så är det här ett nytt spännande kapitel för mig, läskigt och lockande på samma gång.

För att fatta mig kort kommer bloggen innehålla lite av allt, tillexempel så tycker jag om att prata om hälsa och välmående men även om drömmar och inspiration så det är någonting man kan förvänta sig av mig här. Kanske inte den typiska modebloggen eller att ni kommer få följa med mig i min vardag, (den är inte så spännande heller, tro mig haha) utan mer att jag gillar att inspirera andra och få någonting ut av det jag skriver.

Vem är jag då? Jag heter Ellen och har precis fyllt tjugo år, jag tycker om att vara med pojkvännen, familj och vänner. Jag älskar att träna, vara ute i naturen och har en enorm kärlek för musik. Jag jobbar för tillfället på heltid men funderar på att göra något annat efter årskiftet. Mina tankar och drömmar säger att jag ska resa, se mig om, men min hjärna säger utbildning så vi får se vem som vinner där. Kanske inte säger så mycket om mig direkt men bara så man får en lite klarare bild av vem jag är. Jag tänker mig att fokuset ändå inte kommer att ligga så mycket på mig utan snarare det jag skriver, sedan kommer mina åsikter och tankar säkert lysa igenom det jag tycker och tänker här och så.


Hoppas vi ses här senare,

Ellen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments