Header

VARDAG

Här ligger jag på min balkongen en torsdag morgon och försöker styra upp mitt liv. Jag söker jobb efter jobb. Försöker mig på en veckoplanering. Behöver rutiner, helst igår. Jag tog alltså studenten för en månad sen och har redan ångest.

Vad ska jag göra med mitt liv nu då? Finns så mycket jag VILL göra, men vad KAN jag göra av alla dessa ting? Typ nada. En jädrans ond cirkel hurni!

Likes

Comments

Likes

Comments

VARDAG, OUTFITS

Hallå där! Sen sist vi hördes har det hänt en hel del. Vi har firat att betygen äntligen är satta (Aldrig mer plugg!!!!). Har käkat massa frukt och goda frukostar i solen på min balkong. Min bästa vän har äntligen kommit hem från sin backpacker resa i Asien. Har roadtrippat en hel del. Mysiga picknicks på bryggor. Och mycket mycket mer. Jag tar alltså studenten om mindre än 2 veckor, hur sjukt??

Nu när skolan och skolångesten äntligen försvinner vill jag börja hålla på med detta igen. Skrev ju sist att jag var tillbaka men ljög som vanligt haha! Men efter studenten hörni! Då jäklar. Har så mycket motivation och vill bara vara kreativ. Är så redo för er. Ses snart!

Likes

Comments

VARDAG

I måndags påbörjade vi projektet för en modevisning. Avantgarde är grunden och vi har valt cirkus som tema. Är fruktansvärt taggad på detta!! På lunchen firade vi det med den bästa salladen i stan på Cornettobar. Alltså titta bara!!

Idag är det onsdag och jag ligger fortfarande i min säng. Ska snart ta mig ner till jobbet för lite shopping. Vi har fått in sjukaste kläderna, heja Monki!!

Likes

Comments

VARDAG

Och så gled vi in i April månad. Herregud vad detta år flyger iväg. det har hänt en del hittills. Jag håller på och flyttar hemifrån. Jag har ca 40 dagar kvar i skolan och har precis beställt hem min studentmössa. Jag har fyllt 20 och har hängt en del på fester. Jobbar även med min inre hälsa en hel del. Något jag även tänkte ta upp lite längre fram.

Men tänkte väl att jag skulle ta tag i dethär med den sociala och öppna dagboken igen. Behöver rutiner och motivation till livet hehe. Hoppas ni joinar mig på mitt 450e försök till en bra blogguppdatering. heja heja!


Likes

Comments