Header

Friends! I suck.
Jag som skulle ta massa bilder på fina drinkar och mina bästa moves på dansgolvet. De blev alltså nada sånt.
Hade en asbra kväll med Fia men den slutar inte där. Nu är vi nämligen påväg till nya festligheter. Vår vän Martin fyller 20 och då är det ju obligatoriskt med fest.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Någon vecka sen när vi hade en väldigt mysig tisdag.
Rosétisdag är såå underskattat. Jag och Fia bestämde oss för att ses och rosé på Bellmans stod på schemat. Allt slutade med 4-rätters middag och ett avslutningsglas på NOM. På fredag drar vi på äventyr i Stockholm och jag är så taggad. Ska fota som en dåre!

Likes

Comments

VARDAG

Här ligger jag på min balkongen en torsdag morgon och försöker styra upp mitt liv. Jag söker jobb efter jobb. Försöker mig på en veckoplanering. Behöver rutiner, helst igår. Jag tog alltså studenten för en månad sen och har redan ångest.

Vad ska jag göra med mitt liv nu då? Finns så mycket jag VILL göra, men vad KAN jag göra av alla dessa ting? Typ nada. En jädrans ond cirkel hurni!

Likes

Comments

Likes

Comments

VARDAG, OUTFITS

Hallå där! Sen sist vi hördes har det hänt en hel del. Vi har firat att betygen äntligen är satta (Aldrig mer plugg!!!!). Har käkat massa frukt och goda frukostar i solen på min balkong. Min bästa vän har äntligen kommit hem från sin backpacker resa i Asien. Har roadtrippat en hel del. Mysiga picknicks på bryggor. Och mycket mycket mer. Jag tar alltså studenten om mindre än 2 veckor, hur sjukt??

Nu när skolan och skolångesten äntligen försvinner vill jag börja hålla på med detta igen. Skrev ju sist att jag var tillbaka men ljög som vanligt haha! Men efter studenten hörni! Då jäklar. Har så mycket motivation och vill bara vara kreativ. Är så redo för er. Ses snart!

Likes

Comments

VARDAG

I måndags påbörjade vi projektet för en modevisning. Avantgarde är grunden och vi har valt cirkus som tema. Är fruktansvärt taggad på detta!! På lunchen firade vi det med den bästa salladen i stan på Cornettobar. Alltså titta bara!!

Idag är det onsdag och jag ligger fortfarande i min säng. Ska snart ta mig ner till jobbet för lite shopping. Vi har fått in sjukaste kläderna, heja Monki!!

Likes

Comments