BARBADOS- hit måste jag åka innan jag dör, så grymt fint.


DUBAI- känns som de flesta åkt hit de senaste åren, verkar coolt, men delade åsikter om kvinnosynen.

MIAMI- Behöver inte säga något mer.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har ingenting för mig nu, arbetslös fram till den 21 augusti, inte gjort något speciellt alls faktiskt. I måndags va jag och Nina en liten stund på Esters, sen åkte vi hem till mig och sov, och igår så va jag ute en sväng på port du soleil, hade inte jättekul då jag inte va så taggad från början, men verkligen en nattklubb att rekommendera nu på sommaren.

Planerna inför de sista dagarna på denna veckan är att vara med Krister, han är ju iväg i Halmstad måndag-torsdag och jobbar varje vecka, så nu ska vi umgås hela helgen <3 På lördag så ska vi ut en sväng till Marstrand om vädret tillåter, annars så blir det nog bara en lunch på stan, vilket också duger.


Likes

Comments

Hej på er.. inte haft lust eller ork till att blogga, vet inte vad jag ska blogga om och vad ni vill läsa? svårt..

Idag så har jag bara varit hemma och bakat, solat och lagat mat, tänkte egentligen göra en storstädning i min garderob men gav upp den idéen när jag vaknade till solsken och blå himmel. Har även klippt ihop min första youtubevideo, ingen vlogg men ett litet klipp från Båstad, herregud vad jag är dålig på teknik, så svårt ju.

Just nu så väntar jag på Nina och Josefina, vi ska ta en PW och även Frances följer med, mysigt!! Jag tycker verkligen att man efter studenten ska boka in lunch, promenader och middagar med sina vänner, eftersom man inte längre ses varje dag i skolan.

Nu kommer tjejerna, puss o kram.


Likes

Comments

Hej på er.

Har tillbringat hela min dag i Båstad med Lea, så mysigt!! God lunch, glass och massa nostalgi.

Hur mysiga gator finns det inte i Båstad, rena sommardrömmen.

Vi åt på ett ställe som heter Viktorias, supergott.

Vi åkte ut till Kattvik en liten snabbis bara för att kolla.

Likes

Comments

Eftersom vi gjorde annat på min födelsedag så var min lilla släkt precis hemma på lite tårta och kaffe, supermysig! Grått och trist ute idag, typsikt Sverige tyvärr.

Mina ända planer för den kommande veckan är ett par inbokade middagar, två stycken för att vara korrekt, sedan åker jag och Lea troligen ner en liten sväng till Båstad på onsdag, om vädret ser bra ut.


Likes

Comments

Midsommar och födelsedag idag, så kul! ha nu en fin dag och kväll allihop.

Likes

Comments

Likes

Comments