Likes

Comments

Hej på er.

En dag kvar till midsommar och det känns som att jag tagit på mig för mycket (som alltid). Jag ska åka bort till ICA Maxi och hända ut matkassar, beställde faktiskt all mat online på deras hemsida nu inför midsommar, vilket hittills fungerat jättebra. Nina möter upp mig i Kungsbacka och efter vi har bockat av våra ärenden där så åker vi hem till mig.

Jag fyller då år imorgon plus att det är midsommarafton, jag och Krister har bjudit hem lite folk, lite av hans vänner och lite av mina, ska bli så trevligt! Tycker det är kul när man kan träffas upp alla, både från min umgängeskrets och även Kristers och sen se att alla kommer så bra överrenes.


Under de senaste 3 åren så har jag faktiskt varit bortrest och utanför Sveriges gränser på midsommar, så det ska bli riktigt kul att få fria hemma i regniga Sverige i år. Som vissa av er vet så var jag borta under två månader och bodde då i Portugal, där firade vi självklart också midsommar eftersom vi umgicks och bodde med svenskar. Här är lite bilder från midsommar 2016.

​Vad ska ni göra imorgon? har ni några roliga förslag på lekar? 

Likes

Comments

Om man har tur så hittar man faktiskt saker på rean, kan tycka att om man har energin och orken så ta er till butiken och fynda. Tyvärr så har inte ZARA.com börjat med sin rea ännu, men HM med flera har börjat, även alla webbshoppar.

Här hittar ni mina tips att fynda.


Likes

Comments

Detta är min första sommar på väldigt många år som jag inte har något som helst inbokat, förutom Gothia cup. Jag och Krister funderar på att åka iväg men svårt att ta beslut, jag vill åka till något nytt ställe, har varit mycket sedan jag var liten i Palma och det är verkligen att rekommendera.

Men sedan undrar jag också om man kanske ska satsa på en vecka i Sverige någonstans? Har ni några tips och idéer på vart vi kan åka? bra hotell, fina stränder mm.


Jag som är ett Janni Deler freak följer ju både hon och Jon, förra sommaren så var dom på Formentera som är en Ö som tillhör Ibiza, den verkar helt magiskt, instagramvänligt och romantiskt.

Marbella är också något vi funderat på, jag var med min familj på orter runt Marbella förra året men vi bodde aldrig i själva Marbella, kanske en sista minuten dit i augusti?

Sen så har vi ju också Grekland, där jag också varit men endast en gång tror jag, då bodde vi på samma hotell som där Sune i Grekland spelades in och jag och min lillebror var så imponerade över att mamma hade bokat in oss där. Hade velat upptäcka alla fina små-öar som Grekland har att erbjuda, min pappa och hans tjej har varit runt ganska mycket och gud så fint det är!


​Har ni några tips och idéer? kommentera!!

Likes

Comments

Gud vilket härligt väder Onsala bjuder på just nu, hur kommer det sig att vädret näsan alltid ska ändra sig till regn inför midsommar, sol hela veckan på prognosen förutom just fredag. Hunnit sola, ta en promenad och lagat mat idag, livet är ganska långtråkigt utan skola eller jobb..

Imorgon ska jag åka och fixa mina naglar lite sommarfina, och fixa lite andra saker inne i stan.


Likes

Comments

SMINK

Jag tycker som såhär, när det gäller smink så lägger jag hellre en extra hundralapp och att min hy mår bra än att köpa på mig massor av smink bara för att. Jag sminkar mig vanligtvis inte så speciellt mycket, men oftast en lite lättare och tunnare foundation eller cc-cream, och lite solpuder samt mascara, that`s it.

Fråga efter hjälp om du ska handla smink, de som jobbar i butiker som säljer kosmetika kan allt, de ser vad din hy tål och inte tål och vad du behöver för nyanser mm, mitt tips! Låt även huden vila, smacka inte på ett tjockt lager med smink om du har en finne eller två, det mår inte din hy bra av.

Dessa produkterna använder jag mig av.
Likes

Comments

Alltså denna tjejen, så jäkla snygg.

Är en trogen följare på molly rustas blogg och instagram, kan inte få nog, så så snygg.


Likes

Comments