Äntligen fredag, bästa dagen på heeeela veckan!

Fredagar är lätt bästa dagen på veckan. Man är trött efter 5 dagars jobb och man är såå redo för sovmorgon. Igår myste jag och Josh rejält med chips & dipp och vin. Bästa bästa avslutet på en jobb vecka innan vi båda total slocknade typ vid halv 11 på kvällen

XOXO

  • 52 visningar

Gillar

Kommentarer

precis, det är så kallt det vid vissa stunder har varit här i Göteborg denna veckan. Helt sjukt.
Det är så kallt att det liksom känns hela vägen in skelettet. Hemskt!!!

Nu är det ialla fall lördag, igen... En vecka sedan jag skrev någonting här. Men det är för att mina dagar ser precis likadant ut varje vardag... Upp kl 05.30, sminkar mig klär på mig jobb kläder, packar ner maten till jobbet - åker till jobbet. Jobbar 06.30-15.36 varje dag. Långa köer hem så är hemma vid 16-16.15 (observera att det tar ca 6 min att åka till jobbet från mig om det inte är någon kö) väl hemma byter jag och Joshua om sen åker vi å handlar något kanske till matlåda. Åker hem sen duschar lagar mat och slocknar i soffan framför tvn.

Min pappa sa det häromdagen att det är ett j*vla ekorrhjul vårar liv just nu, och JA det är det, sjukt upprepande hela tiden. Man känner sig nästan som en robot ibland. MEN jag ska inte klaga, jag trivs på jobbet jag har bra kollegor och hälsan är bra! Mer kan man inte begära. Drömma kan man alltid ;)

XOXO

  • 55 visningar

Gillar

Kommentarer

Godförmiddag hörni,

Idag är det lördag och jag vaknade upp till strålande sol. Det mina vänner, är vi inte bortskämda med just nu kan jag lova. Det är helt fantastiskt, vaknar man upp på fel sida så ändras den sidan till den andra sidan direkt när solen lyser.

Idag har jag lite planer faktiskt. Ska strax ta mig en sån där go lång och varm dusch, fixa iordning mig och sen ska jag kolla på min pojkvän när han spelar match kl 15. Efter det blir det att hänga med honom resten av kvällen och förhoppningsvis äta middag ute på stan. Sen blir det bara en sån go lördags-mys kväll 

puss!

XOXO

  • 62 visningar

Gillar

Kommentarer