View tracker

Inspiration

RESA. Vill resa över allt och upptäcka så mycket som möjligt.

Resa. Vädret i Sverige är ju inte så härligt just nu och mer än allt skulle jag bara vilja resa iväg nu till lite varmare destinationer. Spelar inte så stor roll vart det är i världen det är, bara det är varmt, soligt och vackert där.

Resa. Det är något jag verkligen vill göra efter studenten. Vill bara ta mitt pick & pack och åka ifrån denna lilla staden och upptäcka världen tillsammans med mina vänner. Vill spendera mina dagar genom att vandra i djungler, vandra i fina berg i värmen, gå på hike's och se fina utsikter, åka på båtturer och se massa fina öar. Sen såklart vill jag även spendera massa soltimmar på fina stränder med mina vänner och bara fundera över framtiden. Bara leva i nuet och njuta.

Resa vart? Som jag nämnde lite högre upp spelar det inte så stor roll vart i världen jag reser, vill bara att det ska vara fint på de olika destinationerna. Men några drömresemål har jag såklart.

Sydamerika - Brasilien, Chile, Venezuela, Argentina, Peru. Några av länderna jag vill besöka i Sydamerika. Kan tänka mig att kulturen är helt annorlunda där jämfört med i Sverige och tror det hade varit riktigt coolt att besöka de länderna. Sen tror jag även det finns många fina stränder och platser där med!

Asien - Thailand, Vietnam, Malaysia, Bali, Maldiverna, Sri Lanka, Filippinerna. De länderna och alla deras fina öar vill jag verkligen besöka. Underbar natur och väldigt fina stränder.

Afrika - Sydafrika. Alla djur som finns där och naturen, någon man måste uppleva i livet och ett ställe jag verkligen vill åka till.

Europa - Alla fina öar vi har här i Europa, vill försöka besöka så många som möjligt. De är faktiskt lite underskattade tycker jag, vi har många platser & öar här som är hur fina som helst!

Australien & Nya Zeeland. Någon gång i livet måste jag hit, har bara hört bra saker om dessa länderna. Tror naturen där är vördigt fin och att det i Australien finns många fina stränder!

USA - LA, NY, Miami och San Francisco. Ett måste i livet helt enkelt.


Har ett och ett halvt år kvar i skolan innan studenten. Sen får vi se vart i världen jag åker, vart vet jag inte men någonstans blir det i alla fall!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Min vardag

Igår till lunch åt jag och Bea sushi. Detta var typ andra gången jag åt det i mitt liv och nu har jag lärt mig att älska det som nästan alla andra haha. Jag har kommit på att det jag inte gillar med sushi är när de blandar i majonäs, ägg och liknande saker. Det blir inte gott då haha...

Dagen idag ska jag spendera i Göteborg tillsammans med två av de andra tjejerna och jag hoppas kunna övertala dem att äta sushi istället för Vapiano till lunch men vi får se haha!

Likes

Comments

Konståkning

Vare sig ni gillar konståkning eller inte, ta er tid att kolla på denna videon. Detta programmet är nästintill helt perfekt, hon sätter liksom alla hopp och piruetter som om det vore busenkelt. När ni kollar på videon, kom ihåg att hon bara är 15 år...(!!!!!!)

Likes

Comments

Min vardag, Konståkning

Denna helgen har varit riktigt rolig! Jag har spenderat helgen Hallsberg där jag har gått tränarutbildning steg 1A inom konståkning. Jag har verkligen lärt mig hur mycket som helst och längtar verkligen tills efter lovet då jag ska vara tränare igen.

På vägen till Hallsberg körde vi fel vilket gjorde sås att bilturen dit tog 4 timmar istället för tre... Men vi hade kul ändå! Därför var vi framme sent på fredagskvällen så vi gick och la oss nästan direkt. Sen började kursen klockan nio på lördagsmorgonen och höll på fram tills fem. Efter den åkte vi tillbaka till hotellet ett tag innan vi gick ut och åt på kvällen. På söndagen höll kursen på fyra och efter det åkte vi raka vägen hem förutom ett stopp på donken. Kan säga att det var riktigt skönt att sova i min egna säng då sängen på hotellet kanske inte var den skönaste haha...!


Nu ska jag bara dricka upp mitt te och sen börja göra mig i ordning innan det bär av till Halmstad med de andra tjejerna!

Likes

Comments

Min vardag

En tråkig regnig onsdag är vad det är idag... men jag är glad ändå! Det är ju nämligen bara två dagar kvar till höstlov!! Har ett novellanalysprov idag och en uppsattsskrivning i historia imorgon men det fixar vi.

Idag ska jag hoppa in och vara tränare i några timmar efter skolan och sen blir det att plugga historia. Kanske också går en runda med några kompisar, vi får se!

Likes

Comments

Om Mig

Jag har väldigt lätt för att gråta. Gråter t ex väldigt lätt till filmer och sen om det är något dåligt eller sorgligt som händer har jag väldigt lätt för att gråta över det. MEN jag gillar inte att gråta framför folk vilket gör att jag istället gråter när jag är ensam och det kanske inte är det bästa.

Jag älskar att gå på konserter. Älskar verkligen känslan man får när hela publiken kan låtarna och alla sjunger med, magiskt!!

Jag hatar violgodis. Det finns ju t ex violgodis och ferraribilar med violsmak? Jag får typ kväljningar och mår illa så fort jag känner lukten av dem haha.

Jag sätter ganska höga krav på mig själv i skolan. Detta är något som både kan vara bra och dålig. Det har tyvärr gjort att jag har blivit ganska stressad över skolan och sen även att jag blir besviken på mig själv om jag inte når målen jag har satt. Jag får helt enkelt prestationsångest som verkligen inte är bra alls.

I framtiden vill jag bo ett tag i värmen. Jag är riktigt trött på det tråkiga vädret här i Sverige, vill därför bo ett tag i värmen i framtiden. Vet inte vart, när eller med vem men mina enda krav för platsen är att det ska vara varmt och fint.

Det första jag gör på morgonen när jag går upp är att äta frukost. Jag är alltid hungrig när jag vaknar och sen är jag inte heller en morgonmänniska så att få lite energi är ett måste på morgonen!

Likes

Comments

Min vardag

Eftersom det regnade ute imorse fick jag skjuts av pappa till bussen som jag nu sitter på. Jobbet igår gick bra, hann även med den tidiga bussen hem vilket var skönt! När jag kom hem var jag lite tröttare än vad jag trodde att jag skulle vara haha, så jag somnade nästan direkt.

Även idag är det jobb som står på schemat men efter det har jag även lite plugg att ta tag i. Nu är det bara en vecka kvar sen är det äntligen höstlov!!

Likes

Comments