Min vardag

Godmorgon på er! Denna måndagen bjuder på regn, körkortsplugg & jobb. Det låter ju inte så roligt men eftersom jag börjar vid två idag fick jag en lång sovmorgon så det är inte så illa trots allt! Gårdagskvällen spenderades hos Hanna där vi tjejer satt och pratade om vår kommande resa. Det har ju nämligen varit en jordbävning på Kos så det går inte att bo på hotellett vi hade bokat.... Men, som tur är har vi kunnat boka om resan och istället för Kos ska vi åka till Kreta! Förhoppningsvis blir det minst lika bra.


Två bilder från när jag cyklade hem från jobbet en dag som var mer solig än denna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min vardag

Såklart när det är sommarlov har jag lyckats bli sjuk.... Feber, halsont och hosta har jag fått dra mig med de senaste dagarna. Åkte hem lite tidigare från jobbet igår och sjukanmälde mig idag så att jag ska kunna bli frisk, kan liksom inte va sjuk nu. Därför har jag spenderat denna dagen i sängen tillsammans med Grey's Anatomy och en bok. Jag har även hunnit planera lite inför min födelsedag nu så det känns skönt att ha det gjort! Mindre än en vecka kvar nu ju....

Likes

Comments

Om Mig

Min 18års-dag den 27 juli. Ahhhh kan inte fatta att lilla jag fyller 18 år om endast 10 dagar!!!!

Hov1 på Liseberg. Den 6:e augusti kommer Hov1 till Liseberg så då ska jag dit med tjejerna. Förhoppningsvis hinner vi åka lite saker på Liseberg innan eller shoppa i Göteborg. Båda alternativen passar mig bra.

Resan till Kos med mina närmaste tjejkompisar i augusti. Ska bli sååå kul att komma iväg med tjejerna och bara sola, bada, umgås och ha det roligt dygnet runt i en vecka.

Körkortet. Förhoppningsvis kommer jag ha tagit mitt körkort inom de närmsta månaderna och jag längtar något så sjukt tills jag har det gjort. Tänk vad skönt att kunna ta mig vart jag vill, när jag vill!! Frihet med andra ord.

Likes

Comments

Min vardag

Då regnet har öst ner de senaste timmarna har vi inte haft så många kunder, men himlen börjar spricka upp nu så det kanske kommer några framåt kvällen. För att få tiden att gå lite snabbare har jag läst ganska många sidor i Fredrik Eklunds bok, är verkligen helt fast i den. Om ni vill läsa en bok för att bli inspirerade är hans bok verkligen ett starkt tips!

Likes

Comments

Min vardag

En frukost helt i min smak, jordgubbar. För min del idag blev det en sen frukost istället för en lunch då jag vaknade lite för sent. Gårdagskvällen bjöd nämligen på festligheter som tillslut blev ganska kul!! Nu är det dock dags för jobb för min del och tror det kan bli en hel del att göra idag.

Likes

Comments

Min vardag

Denna morgonen kan man verkligen kalla produktiv för min del. Jag började med att vara i ishallen från 7 - 9.30, fortsatte hemåt för att springa en 3 km-runda och sedan äta lite. Efter det har jag även hunnit plugga lite körkortsteori och även bokat tid för klippning + fransförlängning. Jag har aldrig haft fransförlängning tidigare men jag tror de kommer va sååå skönt. Några dagar innan jag åker till Kos med tjejerna tänkte jag då att det skulle vara perfekt att göra det så man känner sig fin & fräsch under hela resan. Då är de bara att ta på sig något fint, fylla i ögonbrynen och sen kommer man snabbt vara redo för kvällen!!

Nu ska jag göra i ordning mig lite och sen åka till ishallen för sista ispassen för denna gången, nu kommer de dröja några veckor innan jag får stå på isen igen :(.

Likes

Comments

Instagram@ellenjosefssonn