Om Mig

Jag har väldigt lätt för att gråta. Gråter t ex väldigt lätt till filmer och sen om det är något dåligt eller sorgligt som händer har jag väldigt lätt för att gråta över det. MEN jag gillar inte att gråta framför folk vilket gör att jag istället gråter när jag är ensam och det kanske inte är det bästa.

Jag älskar att gå på konserter. Älskar verkligen känslan man får när hela publiken kan låtarna och alla sjunger med, magiskt!!

Jag hatar violgodis. Det finns ju t ex violgodis och ferraribilar med violsmak? Jag får typ kväljningar och mår illa så fort jag känner lukten av dem haha.

Jag sätter ganska höga krav på mig själv i skolan. Detta är något som både kan vara bra och dålig. Det har tyvärr gjort att jag har blivit ganska stressad över skolan och sen även att jag blir besviken på mig själv om jag inte når målen jag har satt. Jag får helt enkelt prestationsångest som verkligen inte är bra alls.

I framtiden vill jag bo ett tag i värmen. Jag är riktigt trött på det tråkiga vädret här i Sverige, vill därför bo ett tag i värmen i framtiden. Vet inte vart, när eller med vem men mina enda krav för platsen är att det ska vara varmt och fint.

Det första jag gör på morgonen när jag går upp är att äta frukost. Jag är alltid hungrig när jag vaknar och sen är jag inte heller en morgonmänniska så att få lite energi är ett måste på morgonen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min vardag

Eftersom det regnade ute imorse fick jag skjuts av pappa till bussen som jag nu sitter på. Jobbet igår gick bra, hann även med den tidiga bussen hem vilket var skönt! När jag kom hem var jag lite tröttare än vad jag trodde att jag skulle vara haha, så jag somnade nästan direkt.

Även idag är det jobb som står på schemat men efter det har jag även lite plugg att ta tag i. Nu är det bara en vecka kvar sen är det äntligen höstlov!!

Likes

Comments

Min vardag

Efter en sovmorgon och en kort skoldag igår drog jag mig hemåt för en löprunda med min lillebror. Vi trotsade regnet och sprang 4 km. Är fortfarande förkyld så under rundan var de inte jättekul att springa men efteråt var det skönt i alla fall! Sen bar jag mig iväg för en kvällsfika på Espresso House med några av de andra tjejerna, riktigt mysigt! Där satt vi ett tag och bara pratade men efter ett tag åkte vi hem till en av tjejerna istället. Men eftersom jag jobbar idag fick det bli en tidig kväll för min del :(

(Förlåt, men tyvärr hade jag inte kameran med mig så en mobilbild får duga.)

Likes

Comments

Tips

​Något jag verkligen kan tipsa om som är ett lite nyttigare "snacks". ​(Kan man kalla det de?) ​Det är väldigt enkelt men också väldigt gott! Frusna vindruvor är det haha. Det är bara att lägga in lite vindruvor i frysen och sen är de klara tills nästa dag!

Likes

Comments

Min vardag

Denna veckan har än så länge varit en vecka då jag helt enkelt inte har haft någon tid över för att skriva här. Eftersom vi har matteprov imorgon har jag därför pluggat till det och sen har jag även varit tränare så det har helt enkelt inte blivit någon tid över. Men imorgon är provet äntligen över!!

Imorgon har jag tänkt tränar lite efter skolan och sen vet jag inte riktigt vad som händer, kanske träffar några kompisar! Sen är det snart heeeelg!! Ska dock jobba men det ska bli skönt att slippa skolan några dagar i alla fall!

Nu känner jag att detta blev ett väldigt tråkigt inlägg men lovar att det snart kommer upp några lite mer intressanta.

Likes

Comments

Min vardag


Precis som jag spenderade kvällen igår kom antagligen resten av kvällarna fram tills torsdags också spenderas. Pluggandes. Jag har nämligen matteprov på torsdag och det är ju inte enkelt direkt... Pq-formen och ekvationer är därför vad kvällarna denna veckan kommer bestå av.

Likes

Comments

Min vardag

När klockan ringde klockan sju imorse var det inte jättekul att gå upp. Det var heller inte lika kul att åka hem tidigt igårkväll när de andra tjejerna hade väldigt kul :( Men, det var värt de! Anledningen till varför jag gick upp så tidigt var för jag hade morgonträning. Det var första gången jag åkte konståkning på ett tag eftersom jag jobbar varannan helg, skolan o.s.v. Men det var så kul!! Kan ju inte säga att det gick jättebra men kul var det i alla fall.

Efter träning övningskörde jag också hem! Körde från Halmstad till Falkenberg och det gick faktiskt bra även fast det regnade haha. Önskar verkligen jag fyllde år i början av året, vill bara ha mitt körkort nu nu nu!!

Likes

Comments

Foto, Min vardag

​Nu är klockan snart sex så det börjar bli dags att åka! Ska bara fixa till sminket lite innan jag drar iväg till de andra tjejerna. 

Likes

Comments

Min vardag

Helgen är äntligen häääär!! Så skönt att slippa skolan några dagar och bara ta det lugnt och umgås med lite vänner. Igår träffade jag några kompisar på kvällen! Vi tog det bara lugnt, snackade och hade det mysigt. Ikväll ska jag antagligen också träffa lite kompisar, antingen blir det myskväll eller kanske fest. Vi får helt enkelt se! Det kan också bli så att jag hänger med till farmor istället, kvällen är väldigt oklar som ni märker haha!

I brist på andra bilder får en mobilbild duga. Hittade en fin liten park i Halmstad!


I förmiddags var jag i Halmstad med mamma. Hittade något jag har letat efter värdigt länge så jag är nöjd med dagens shopping haha! Vad det var kan jag visa senare. Jag hittade även en svart stickad tröja som passar perfekt nu till hösten!

Likes

Comments