View tracker

Min vardag

Igår till lunch åt jag och Bea sushi. Detta var typ andra gången jag åt det i mitt liv och nu har jag lärt mig att älska det som nästan alla andra haha. Jag har kommit på att det jag inte gillar med sushi är när de blandar i majonäs, ägg och liknande saker. Det blir inte gott då haha...

Dagen idag ska jag spendera i Göteborg tillsammans med två av de andra tjejerna och jag hoppas kunna övertala dem att äta sushi istället för Vapiano till lunch men vi får se haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Konståkning

Vare sig ni gillar konståkning eller inte, ta er tid att kolla på denna videon. Detta programmet är nästintill helt perfekt, hon sätter liksom alla hopp och piruetter som om det vore busenkelt. När ni kollar på videon, kom ihåg att hon bara är 15 år...(!!!!!!)

Likes

Comments

Min vardag, Konståkning

Denna helgen har varit riktigt rolig! Jag har spenderat helgen Hallsberg där jag har gått tränarutbildning steg 1A inom konståkning. Jag har verkligen lärt mig hur mycket som helst och längtar verkligen tills efter lovet då jag ska vara tränare igen.

På vägen till Hallsberg körde vi fel vilket gjorde sås att bilturen dit tog 4 timmar istället för tre... Men vi hade kul ändå! Därför var vi framme sent på fredagskvällen så vi gick och la oss nästan direkt. Sen började kursen klockan nio på lördagsmorgonen och höll på fram tills fem. Efter den åkte vi tillbaka till hotellet ett tag innan vi gick ut och åt på kvällen. På söndagen höll kursen på fyra och efter det åkte vi raka vägen hem förutom ett stopp på donken. Kan säga att det var riktigt skönt att sova i min egna säng då sängen på hotellet kanske inte var den skönaste haha...!


Nu ska jag bara dricka upp mitt te och sen börja göra mig i ordning innan det bär av till Halmstad med de andra tjejerna!

Likes

Comments

Min vardag

En tråkig regnig onsdag är vad det är idag... men jag är glad ändå! Det är ju nämligen bara två dagar kvar till höstlov!! Har ett novellanalysprov idag och en uppsattsskrivning i historia imorgon men det fixar vi.

Idag ska jag hoppa in och vara tränare i några timmar efter skolan och sen blir det att plugga historia. Kanske också går en runda med några kompisar, vi får se!

Likes

Comments

Om Mig

Jag har väldigt lätt för att gråta. Gråter t ex väldigt lätt till filmer och sen om det är något dåligt eller sorgligt som händer har jag väldigt lätt för att gråta över det. MEN jag gillar inte att gråta framför folk vilket gör att jag istället gråter när jag är ensam och det kanske inte är det bästa.

Jag älskar att gå på konserter. Älskar verkligen känslan man får när hela publiken kan låtarna och alla sjunger med, magiskt!!

Jag hatar violgodis. Det finns ju t ex violgodis och ferraribilar med violsmak? Jag får typ kväljningar och mår illa så fort jag känner lukten av dem haha.

Jag sätter ganska höga krav på mig själv i skolan. Detta är något som både kan vara bra och dålig. Det har tyvärr gjort att jag har blivit ganska stressad över skolan och sen även att jag blir besviken på mig själv om jag inte når målen jag har satt. Jag får helt enkelt prestationsångest som verkligen inte är bra alls.

I framtiden vill jag bo ett tag i värmen. Jag är riktigt trött på det tråkiga vädret här i Sverige, vill därför bo ett tag i värmen i framtiden. Vet inte vart, när eller med vem men mina enda krav för platsen är att det ska vara varmt och fint.

Det första jag gör på morgonen när jag går upp är att äta frukost. Jag är alltid hungrig när jag vaknar och sen är jag inte heller en morgonmänniska så att få lite energi är ett måste på morgonen!

Likes

Comments

Min vardag

Eftersom det regnade ute imorse fick jag skjuts av pappa till bussen som jag nu sitter på. Jobbet igår gick bra, hann även med den tidiga bussen hem vilket var skönt! När jag kom hem var jag lite tröttare än vad jag trodde att jag skulle vara haha, så jag somnade nästan direkt.

Även idag är det jobb som står på schemat men efter det har jag även lite plugg att ta tag i. Nu är det bara en vecka kvar sen är det äntligen höstlov!!

Likes

Comments

Min vardag

Efter en sovmorgon och en kort skoldag igår drog jag mig hemåt för en löprunda med min lillebror. Vi trotsade regnet och sprang 4 km. Är fortfarande förkyld så under rundan var de inte jättekul att springa men efteråt var det skönt i alla fall! Sen bar jag mig iväg för en kvällsfika på Espresso House med några av de andra tjejerna, riktigt mysigt! Där satt vi ett tag och bara pratade men efter ett tag åkte vi hem till en av tjejerna istället. Men eftersom jag jobbar idag fick det bli en tidig kväll för min del :(

(Förlåt, men tyvärr hade jag inte kameran med mig så en mobilbild får duga.)

Likes

Comments

Tips

​Något jag verkligen kan tipsa om som är ett lite nyttigare "snacks". ​(Kan man kalla det de?) ​Det är väldigt enkelt men också väldigt gott! Frusna vindruvor är det haha. Det är bara att lägga in lite vindruvor i frysen och sen är de klara tills nästa dag!

Likes

Comments