Header

Mat

Detta är vad jag har sysslat med den senaste halvtimmen, gjort banana pancakes till frukost. Hör och häpna, detta var faktiskt första gången jag provade sånna här pannkakor. Om jag ska vara helt ärlig så är nog detta inget för mig....

Banana Pancakes

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Studenten

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad och jag hade verkligen jättekul! Vi hade både kul först tillsammans med klassen på förfesten och sen med resten av mina vänner under kvällen. Nu kan man liksom säga att nedräkningen inför studenten har börjat på riktigt i och med att första studentfesten har varit ;).

Studenten 2018

Hannah Montana tillsammans med mig, den egyptiska gudinnan.

Likes

Comments

Min vardag

För bara en lite stund sedan kom jag hem från skolan och snart ska jag bege mig igen. Ikväll är det nämligen den första studentfesten, gissa om jag är taggad?! Först ska jag till Hanna och fixa mig där innan vi drar vidare till förfesten med klassen, tror det kommer bli en väldigt kul kväll. Kvällen kommer sen avslutas på Bratt tillsammans med alla andra blivande studenter. Temat är första bokstaven i namnet, gissa vad jag ska va....?

Likes

Comments

Tips

Ett bra tidsfördriv enligt mig är Youtube, brukar alltid kolla på någon video när jag fixar mig eller inte har något att göra helt enkelt! Tänkte därför dela med mig av några av mina nyaste favoriter!

Först har vi Negin Mirsalehi, en tjej som reser väldigt mycket tillsammans med sin pojkvän. Hon har precis börjat med daily vlog's också, så det finns en hel del videos från henne att kolla på!

Sen har vi Angelica Blick som ni säkert vet vem det är. Hon har börjat göra lite mer vlog's nu det senaste och tycker de vloggarna när hon reser är jättebra! Det känns verkligen som att hon är sig själv och hon har verkligen en härlig energi.

Den sista personen jag tänkte tipsa om är Romee Strijd. Vet ni vem hon är? Hon är en ganska känd modell som har börjat göra lite vlog's det senaste och tycker det är väldigt roligt att få hänga med under hennes dagar. Stort Tips!!

Likes

Comments

Contains affiliate links Min vardag

-- Vaknade upp & stressade till skolan -- Hade fem lektioner innan jag slutade -- Hade mössutprovning & beställde studentmössa -- Lämnade in min dator för lite snabbfix -- Tog en powernap -- Drack en kopp kaffe & kollade ett avsnitt av Grey's Anatomy -- Åkte och handlade lite tillsammans med lillebror --.

Det är vad jag har gjort hittills idag, roligast var definitivt att beställa studentmössan. Det kändes nästan lite konstigt, liksom, det går inte riktigt att fatta att lilla jag tar studenten om 9 månader. Ikväll tänkte jag städa mitt rum och sen kanske gå en runda, vi får se. Annars blir det nog att kanske plugga lite, vi får se helt enkelt.

// Jacka - HÄR // Byxor - HÄR //

Inlägget innehåller ad-links!!

Likes

Comments

Min vardag

Nu sitter jag här framför filosofiböckerna och försöker lära mig något. Och det verkar faktiskt som det funkar, lite klokare har man kanske blivit den senaste timmen? Vad vet jag, hoppas bara på att provet går bra på tisdag. Jag kan ju säga att jag önskar att jag pluggade mer på det för några dagar sedan, då hade jag sluppit stressplugga nu... Men men, vad ska man göra?

Denna helgen har varit ganska lugn för min del, igår jobbade jag under dagen och träffade lite vänner under kvällen. Denna dagen har jag mest spenderat i sängen framför lite serier och nu även den senaste timmen framför skolböckerna. Ska se om jag orkar plugga någon timme till nu, det skulle verkligen behövas. Ska även planera lite träningar inför morgondagen och sen försöka somna ganska tidigt idag.

Likes

Comments

Musik

Något jag ständigt är på jakt efter är ny musik. Här nedan ser ni några av de senaste som jag la till i min spellista.

Music on my mind

Likes

Comments

Min vardag, Mat

Då vi hade en ganska lång håltimma idag åt vi lunch på det nya matstället Majo Mat & Möten som öppnade för några dagar sedan. Det var faktiskt riktigt gott och det är alltid kul när det öppnas något nytt här i lilla Falkenberg.

MAJO Mat & Möten.

Likes

Comments

Foto

.... till Skomakarhamnen. Där var jag en del när jag va liten och när jag ändå hade vägarna förbi körde jag ut dit & stannade ett litet tag. Mysigt.

Likes

Comments

Instagram@ellenjosefssonn