Header

Konståkning

Denna söndagen har jag spenderat som tränare i ishallen då Falkenbergs Konståkningsklubb hade sin slingauppvisning idag. Det va kul att se åkarna åka slingan som de har tränat på nu de senaste veckorna och alla klarade det jättebra, så kul!! ​Detta är verkligen ett av lägena då man känner sig som stoltast som tränare, när man ser att åkarna har utvecklats och att de verkligen tycker det är roligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Just nu sitter jag i soffan och kollar på ett gammalt avsnitt av Gossip Girl samtidigt som jag dricker upp det sista av kaffet. Planerna för dagen, eller ja kvällen eftersom solen typ har gått ner nu, är att plugga lite och ta en lång dusch. Inte så mycket planer helt enkelt men det är precis så en tisdag mitt i veckan ska vara! På torsdag är det studentfest och temat är "Afterski" så ska även så om jag hittar lite kläder till det ikväll. Tänker mig att jag ska ha underställ, täckbyxor och skidglasögon, dock kommer det nog blir väldigt varmt med täckbyxor inne på Bratt... Vi får se vad det blir!

Likes

Comments

Min vardag

Jag är ganska nyss hemkommen från ishallen där jag var tränare i några timmar och nu sitter jag framför några Youtube-videos. Alldeles strax tänkte jag börja fixa lite med en julklapp (första gången jag är ute i väääldigt god tid med det hahah) . Helt sjukt ändå att det bara är sex veckor kvar till jul, känns liksom som om det var sommar för bara några veckor sedan?? Innan jag somnar ikväll tänkte jag även se om jag hinner träna lite, antingen blir det en kort löprunda eller så gör jag några övningar här hemma. Vi får se!

Likes

Comments

Min vardag

Två bilder från idag när mamma, pappa, lillebror och jag tog en liten tripp till Smörkull. Vi hade med oss lite fika som vi åt samtidigt som vi såg solen gå ner, mysigt.

En bild på mig och sen en bild pappa & mig, världens bästa pappa.

Likes

Comments

Min vardag

Igår hämtade jag upp två av mina vänner och sedan åkte vi till Strömma för att fika lite. Det var väldigt mysigt, dock var vi inte beredda på att det inte skulle vara någon värme där inne så det var lite kallt. Men vi blev lite varma ändå av chokladen & filtarna. Förhoppningsvis blir det några fler vinterfikor inom det närmsta för det är faktiskt väldigt mysigt att hitta på sådana här små saker.

                               Strömma   Farmlodge

Likes

Comments

Resor

Något jag verkligen saknar just nu är värmen. Drömmer mig tillbaka till för någon vecka sen då jag befann mig på Gran Canaria...

Ni hittar min bikini HÄR.

Att befinna mig på Kreta nu tillsammans med mina vänner hade jag heller inte tackat nej till.... Bild från när vi var där i slutet av sommaren.

I början av sommaren spenderade jag en vecka på Rhodos tillsammans med familjen, där hade jag också väldigt gärna befunnit mig nu....

Likes

Comments

Instagram@ellenjosefssonn