Min vardag

Sitter nu och kollar igenom lite videos på youtube, of course Jon Olssons senaste vloggar haha... Väntar på att maten ska bli klar och efter det tror jag att jag ska gå en liten runda med några vänner kanske! Imorgon ska jag jobba och börjar redan klockan sex :( Tror därför jag inte gör något speciellt ikväll utan bara tar det lugn och försöker somna tidigt.

​Har även precis börjat läsa Livet efter dig! Jag försöker läsa några sidor varje kväll innan jag somnar för då blir jag tröttare och kan somna fortare haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min vardag

​Idag blev det en enkel frukost för min del, toast och sen lite plommon till det. Enkelt men gott! Nu tänkte jag gå en liten runda, börjar nämligen 12 idag med så det hinner jag!

Likes

Comments

Foto

​Lite bilder jag tog precis vid Skomakarhamnen här i Falkenberg. Hit körde jag tillsammans med mamma för att övningsköra lite.

Likes

Comments

Min vardag

​Kom precis hem efter lite övningskörning med mamma. Vi körde till kvantum så körde lite i stan med haha men det gick bra! Tänkte att jag egentligen skulle tränat efter skolan men blev kvar en stund i stan och efter det var det plugg som skulle göras...

Likes

Comments

Min vardag

Idag började jag 12 så hade god tid på mig imorse haha! Så gjorde en god frukost, kollade på en serie och cyklade sen och köpte en sallad till lunch.

Bytte även bakgrundsbild på min mobil haha, denna är lite mer happy än den förra jag hade!

Likes

Comments

Min vardag

Nu sitter jag i sängen efter en springrunda. Idag sprang jag inte själv utan med Andrea och det blev 8,5 km. Detta är nog första gången det känns skönt efter att jag har sprungit haha och faktiskt tyckte det var lite kul ändå. Antar att det faktiskt hjälper att springa med någon annan!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det dags för lite plugg. It never ends...

Likes

Comments

Foto

​Här är fyra bilder från solnedgången i söndags. 

Likes

Comments

Min vardag

​Efter skolan kom två kompisar till mig så vi satt och snackade ett bra tag samtidigt som vi slökollade lite på Tv:n. Men efter några timmar blev vi lite rastlösa så då cyklade vi en liten bit och hittade lite björnbär! Hittade dock inte så många så slutade med att vi satt och snackade istället. 

Nu tänkte jag få  igång Viaplay, fick nämligen det när jag fyllde år. Har ni tips på någon bra serie som finns där??

Likes

Comments

Mode

// 1 - HÄR // 2 - Tyvärr slutsåld nu :( // 3 - HÄR // 4- HÄR // 5 - HÄR // 6 - HÄR //

Hösten ligger och väntar runt hörnet vilket innebär att det är dags för höstskor! Av dessa här ovanför är nog nummer ett min favorit! Ett par låga enkla skor med lagom mycket detaljer som kommer från Primeboots.


Inlägget innehåller ad-links!!

Likes

Comments

Min vardag

En liten bit av denna äppelkakan som mamma gjorde hade vi med till min lillebrors match. Idag spelade nämligen min andra lillebror match så den var vi med och kollade på!

Strax tänkte jag ge mig ut på en liten springrunda och sen lite senare kanske det blir ett kvällsdopp med mina kompisar!

Likes

Comments