Min vardag

​Efter jobbet idag var jag verkligen sviiintrött haha, tror aldrig jag har varit såhär trött på jobbet. Men kämpade mig ändå ut på en kort springtur för att få lite motion i alla fall. 

Sprang nog runt 2 km men sprang ganska fort för att då känns det som det tar mer på kroppen haha. Men in my opinion var det alldeles för varmt för att springa idag, vilket ledde till att jag inte sprang så långt. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min vardag

Igår blev de av att jag hängde och hade ändå en ganska bra kväll. Träffade några som man inte hade sätt på väldigt länge vilket var kul!

Det var även väldigt varmt, gick i bara kjol och en off-shoulder top tills jag åkte hem vid 12. Och jag är en sån person som fryser vid de flesta tillfällena haha.

Likes

Comments

Min vardag

Antagligen åker jag strax iväg till kräftfestivalen då det är där de flesta va mina vänner kommer vara ikväll. Men är inte säker för mitt humör är inte på topp just nu och är bara trött på allt. Men åker antagligen och hoppas då på att få en rolig kväll!

Men somsagt ska jag jobba imorgon så därför blir det en ganska tidig kväll för mig vilket är såååå synd. Känns som det enda jag gör nu är att jobba och jag missar så mycket andra roliga saker. Men, men...

Detta inlägget blev ju inte så positivt men man kan inte alltid va på topp, även om det är de jag vill och därför kan allt bara blir för mycket ibland.

Likes

Comments

Min vardag

Nu sitter jag på jobbet och har min första rast. Än så länge har dagen gått fort och det tror jag resten av dagen kommer göra med!

Ikväll ska jag antagligen iväg men det blir inte en allt för sen kväll eftersom jag jobbar imorgon med.

Likes

Comments

Min vardag

Imorse vaknade jag av att de ringde och frågade om jag kunde jobba idag för det var en som var sjuk. Så då var det bara att gå upp fort, göra sig i ordning och sen hoppa på bussen! Jag jobbade till kvart över 8 och nu är jag verkligen helt slut haha. 

Att jobba när det är såhär bra väder är verkligen inte kul alls för hade mer än gärna varit på stranden istället :( Men men, man får väl tänka att det väl är värt det när lönen trillar in...

Likes

Comments

Min vardag

​(Detta inlägget skulle ha publicerats igår)

Denna dagen har verkligen varit så himla härlig! Älskar precis som de flesta andra när solen skiner & man kan ligga på stranden hela dagen och bara njuta. 
Ikväll var jag med mamma i Varberg för jag skulle köpa en väska men såklart fanns den inte i svart utan bara i grått. Så den blir det att beställa istället!

(Alla bilder är mobilbilder)

Likes

Comments

Min vardag

Älskar att kunna säga att jag ska till stranden nu!! Detta blir första gången denna sommaren så nu ska man ta vara på värmen och göra något! Blir bara ett litet stopp på Ica innan för att köpa en sallad att äta till lunch.


​See ya later!!

Likes

Comments

1 34511 Next