Header

Kära vänner! Har bytt blogg. Ni hittar mig nu på www.jellen.devote.se

Besök den vet ja!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså jag är nog helt seriöst beroende av att köpa bikinis. ÄLSKAR att shoppa bikinis verkligen. Igår när jag var i Stockholm gick jag in på Lindex för att fördriva tiden och tror ni inte att jag hittade världens sötaste bikini? Var helt enkelt tvungen att köpa den.

Kommer bli fint till brännan ;)

Tränar upp mina fotokunskaper, hehe

Såhär glad är jag över min nya bikini, får helt enkelt spara in på lite annat denna vecka, haha​

Likes

Comments

Kär läsare! Jag kom precis hem från Stockholm. Har haft en helt underbar eftermiddag må jag säga! Efter castingen mötte jag upp Asta och Hilda. Vi begav oss till Kungsträdgården för att kolla på de vackra körsbärsträden som är i blom nu! Helt magiskt var det faktiskt, otroligt fint. Vi var självklart tvungna att fota lite, hehe..!


Jag och Astra

Mina baaabes!! ​

Likes

Comments

Hej kära läsare! I skrivandets stund sitter jag på tåget som skall ta mig till Stockholm. Jag ska gå på en casting, kan berätta för vilket märke sen om jag får jobbet hehe...

Annars vill jag bara påpeka att, (som ni säkert redan märkt), solen skiner! Ut och njut så hörs vi sen. Kraaam


Likes

Comments

Solen skiner, otroligt härligt! Efter att ha vart från skolan från 10 i morse till kl 17 kände jag och Jessica att vi var värda en paus från pluggandet. Just nu sitter vi därför hemma hos Jessica och Henke och ska spela kort. Härligt att få andas ut lite!

Passade på att ta lite outfit-bilder i solskenet, enjoy


Likes

Comments

Denna dag kommer (förhoppningsvis) enbart att bestå av matteplugg. Innan skolan räknade jag, vi hade matte första lektionen och nu sitter jag och Jessica kvar i skolan bara för att plugga ännu mer matte. Prov i morgon, inte kul... Ska dock försöka ha en positiv inställning till det hela - nu kör vi!!


Likes

Comments

Å, kära läsare! Klockan är snart halv 11 på kvällen men jag har suttit och pluggat matte in i det sista känns det som, hehe... Prov på tisdag, vi ska nog se till att klara detta! Nu känns det dock som att det är dags att plocka ihop för att snart gå och lägga sig. Det är ju en dag i morgon också.

Sov gott!

Min söndagsmiddag

Likes

Comments

ÅÅh, detta väder alltså! Hur underbart är det inte? Solen skiner och jag känner bara hur allt andas av glädje och lycka. Var bara tvungen att ta en till promenad, denna gång med min kära syster Vilma. Underbart var det!

Har på mig Vilmas "slim-fit" mjukisar, så konstigt egentligen.. Vem vill ha mjukisbyxor som sitter tight, haha? Sköna är dom dock...

Puss från mig och Tellus, eller a från mig iaf..

Underbara syster

Vitsipporna är framme!

Likes

Comments

Kära läsare! Måste få ge mig själv lite beröm för det jag lyckats åstadkomma denna morgon. Började dagen med power-walk i en hel timme. Hade självklart med mig Tellus som sällskap. Till frukost åt jag även en hälsosam chia-pudding som jag själv lagade till kvällen innan. Efter den fina frukosten pluggade jag matte i drygt en timma (!). Snacka om att gå ut hårt liksom, hehe. Nu ska jag söka lite sommarjobb och sen blir det väl ännu mer matteplugg skulle jag tro!

Fin va? Dekorerad med äpple och kokosflingor. Mumsigt var det!​

Likes

Comments

Kära läsare! Måste berätta för er om en händelse idag som chockade mig lite faktiskt; visste inte att vissa vuxna människor verkligen har en sån skev syn på unga tjejer...

Min mamma och Matildas pappa driver en sjukgymnastanläggning tillsammans, det finns pool gym bastu osv. På helgerna brukar vi hyra ut anläggningen till grupper som kommer dit bara för att bada och ha trevligt helt enkelt. Idag kom en grupp på ca 8 män. Blandade åldrar men skulle gissa på att de var mellan 20 och 45. Jag och Matilda tog emot gruppen som vanligt, visade dem runt etc. Sen gick vi. Vi skriver även alltid upp våra telefonnummer på en whiteboardtavla och uppmanar gruppen att kontakta oss om de har några frågor eller om det skulle vara så att någonting inte fungerade (etc.).

Efter ca 2 - 3 timmar så får Matilda ett samtal från en man i gruppen. Han säger att han skulle vilja göra en "extrabeställning". Matildas första tanke är att de kanske vill att vi skall kontakta en massör åt dem eller fixa något i matväg - vanliga beställningar kopplade till verksamheten och servicebranschen helt enkelt. Istället berättar mannen att hans extrabeställning rör sig om mig och Matilda; han vill att jag och Matilda skall komma upp till dem - iklädda bikinis. Matilda förklarar att detta inte är möjligt. Istället för att bara acceptera detta frågar han om vår ålder och berättar att det är en man i gruppen som bara är i 20-års åldern, det skulle ju inte bli så konstigt att vi kom också liksom! Matilda säger nej igen, ännu ett nej som inte respekteras. Matilda får då dra upp en ursäkt om att båda vi har pojkvänner och därför inte kan. Svaret blir då att de ska glömma att samtalet ägt rum. Matilda lägger förskräckt på luren.

Jag undrar bara vad f*n denna person tänkte med egentligen? Hur kan han tro att man bara kan "beställa" mig och Matilda sådär? Otroligt oförskämt och förnedrande måste jag säga. Att han inte heller ens respekterade ett nej förrän Matilda sa att vi hade pojkvänner är ju även något man kan diskutera. Man skall väl inte behöva förklara sig, ett NEJ är ett NEJ!

Jag hoppas att ni mina kära läsare kommer att tänkta på att både kunna säga Nej och ta ett Nej. Otroligt viktigt om jag får säga det själv. Vill man inte så vill man helt enkelt inte, ingen skall då heller behöva tvinga dig att förklara VARFÖR du inte vill. Nej usch! Man får verkligen stå på sig i dagens samhälle. Fasen vad människor kan vara respektlösa och fräcka ibland!

Likes

Comments