Spenderade tillslut fredagen i Torup med våra vänner där. Alltid lika roligt, barnen busade, lite skit snack och mat på det. En toppen fredag måste jag säga, behöver inte vara mer är så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

....vad man ska hitta på en fredag som denna.

Likes

Comments

Snart kör jag och mamma igång med ICA-klassikern. Ska faktiskt bli roligt, man gör de svenska klassikerna fast man har några veckor på sig att göra varje del. Om du är sugen på att hänga på, gå in och läs mer på ICAs hemsida.

Likes

Comments

Nu njuter jag i soffan med en kopp te, efter att varit ute och gått med mina flickor i regnet. Båda sover nu som små prinsessor får se hur länge det varar.

Likes

Comments

Har haft en as bra kväll måste jag säga. Johan jobbade över så passade på att boka en kväll med min vän Matilda. Vi åt taco, snackade skit och hade det allmänt as bra. Nu har hon åkt hem så ska ta och mysa ner mig i soffan.

Likes

Comments

......rean på kappahl! 25% på alla barn kläder. Jag skulle in och köpa en jacka till mig själv, men blev lite mer än så. Men köpte faktisk bara saker som jag kände behövdes för flickornas garderober är ganska fulla för tillfället.

Likes

Comments

För varje gång så känns det bättre! Nu har jag kommit igång med mina promenader. Varit ute några gånger iallafall. Längtar nästa till att jag ska börja spring, men vill inte chocka kroppen så börjar lugnt!

Likes

Comments

Vilken underbar morgon. Vaknar av att Tuva kommer in minuterna innan klockan ringer. Vi ligger och gosar en stund alla tre. Nu sitter vi vid tv och käkar lite frukost. Allt har gått så smidigt idag!! Snart så ska vi lämna stora på förskolan. Då ska jag och lilla ut på promenad ❤️

Likes

Comments

Har spenderat dagen på bästa sätt! På förmiddagen var vi hos mamma och pappa och fikade. Lillasyster och Emma med familj var där också. Sedan åkte vi till bästa vännerna i Torup.

Likes

Comments

Idag har vi varit och hälsat på våra vänner i Bor. Super mysigt och Tuva älskar att träffa Max och Jason. Dom har så roligt tillsammans så ny har dom busat ordentligt!!!

Likes

Comments

Ensamtid med Alma idag, riktigt mysigt men har passat på att göra lite ärenden också. Sedan var vi på BVC och vår lilla tjej växer precis som hon ska ❤️

Nu ska jag käka lite lunch, haha. Utan Tuva har jag inga rutiner... Lunch halv 4, hmm bra där!!!

Likes

Comments

Denna dagen asså! Att vara förälder är inte alltid det lättaste. Trotsperioder har alla barn mer eller mindre och Tuva har en period nu som inte är speciellt rolig. Va man än gör så är det fel och hon skäller, skriker och slåss. Alltså, hmm så där underbart..... Alla föräldrar vet vad jag pratar om. Om inte annat så kommer ni få veta det.

Men iallafall så har vi bakat frallor till lunch och till kvällsmat gjorde vi tacopaj. Nu sitter vi hemma hos mamma och pappa och myser. Vi ska gå hem om en stund, men mamma är ledig imorgon så hon frågade om hon kunde få ha Tuva hos sig. Så imorgon blir det bara jag och Alma hemma. Ska faktiskt bli skönt, om man får säga så.

Likes

Comments

Igår var vi ute och lekte och kom på att jag måste ut någon dag snart och ta höstbilder med systemkameran!!!!

Likes

Comments

Redan onsdag, har varit på jobbet och hälsat på. Det var faktiskt roligt att komma tillbaka och hälsa på alla barnen. Dom tyckte det var roligt att träffa Alma. Dom har ju trots allt varit med hela graviditeten i med att jag jobbade fram tills två veckor innan hon kom till världen. Nu ska jag äta och vila lite sedan ska vi hämta stora på dagis.

Likes

Comments