Haft en super bra dag med finbesök av Stina! Så länge sedan vi sågs och vi måste bli bättre på det! De är så mysigt att träffa henne. Efter lite mat, fika och bus med Tuva åkte hon hem, och då återstod kvällsmat, bada båda flickorna och en massa mys i soffan!!! Nu nattar Johan Tuva och Alma sover redan och själv ligger jag i soffan och glor på farmen.

Likes

Comments

....,fick vi strunta i volleybollen idag pga att dom hade något jävla möte i hela sporthallen.... Men istället gjorde vi det bästa av situationen och körde ett fyspass i en lokal med renoveringkaos. Kommer man kunna stå imorgon tro?!

Likes

Comments

....blir det volleybollträning, som jag har längtat!! Hoppas på en grym träning och att Johan får det bra här hemma med inte allt för bråkiga barn, haha.

Likes

Comments

...Smoothie så här på förmiddagen är inte fel! Gjorde den på frysa jordgubbar, äpplen, avocado och lime. Super god, len och frisk smoothie!

Likes

Comments

...har bestått av pulkaåkning, korvgrillning och en massa bus. Så himla fint väder får man ju inte gå miste om!!

Likes

Comments

Gårdagen var inte annat än bra! Vi spenderade eftermiddagen i Öxabäck ned att gå glôggatrôvet med några av världens bästa människor. Vi sov över hos Johans pappa till idag, under dagen ökade Tuvas feber lite grann. Så nu sitter vi hemma i soffan och bara myser.

Likes

Comments

...för sen uppdatering men vet inte varför, men har inte kunnat ladda upp något inlägg?! Sjukt irriterande. Men veckan har gått fort faktiskt, jag har träffat Mathilda (syrran) som kom hem från Indien/Thailand. Sjukt skönt på sätt och vis att hon är hemma. Hon är trots allt saknad när hon är borta och Tuva älskar att leka med henne. Igår var jag en sväng hos Matilda (bästa vännen) super mysigt och så slapp jag sitta själv medan Johan var och tittade på en bil.
Så veckan har varit helt okej!!!

Likes

Comments

....vände det! Okej, två nätter men det räcker när man är van vid att få sova!! Alma har haft två nätter nu då hon bara har ätit, ätit och ätit. Har varit sjukt jobbigt då hon har sovit hela eller eventuellt vaknat en gång sedan hon var 3veckor. Ja, jag vet att jag ska verkligen inte klaga, finns dom som får va vara vakna hela nätter i flera månader!! Men det har jag inte behövt med någon av barnen än iallafall så är väldigt tacksam! Dock blir jag helt förstörd när det väl kommer någon natt då jag inte får sova. Som tur va så var det en kort period denna gången! Peppar peppar.........

Likes

Comments

Haft en bra dag/kväll med vännerna från bor! Super mysigt!! Med taco, massa bus och endel skitsnack. Helt enkelt en bra lördag ❤

Likes

Comments

......har jag blivit så känslosam. Det är nästan lite jobbigt kan börjar gråta till hjälpreklamer på tv, när jag spiller 4 droppar te på golvet, när Tuva eller Alma lär sig nya saker (glädjetårar) osv.. Asså känslorna är i en härva och kan inte förstå varför, haha. Men men, så nu har jag bestämt mig för att göra skillnad! Ni kommer få se här framöver vad detta kan vara!

Likes

Comments

....att börja använda alla klänningar vi fått!! Super fina, dessa fick jag av min bästa Alexandra! De är klänningar från Newbie. Tänkte i med att jag har så mycket nytt, så kan jag fota lite på tjejerna så får ni se.

Likes

Comments

..man ska ta och sluta blogga. Visst har jag några som läser, men nu är jag så dålig på att uppdatera. Ska försöka bli bättre så får vi se hur det blir. Jag ger de en chans till så får jag se sen.

Idag ska iallafall jag och flickorna till Torup. Ska bli skönt att komma iväg en sväng! Johan har ju börjat jobba och nästa vecka börjar Tuva på förskolan igen. Men är lite fundersam över det i med att RS-viruset har kommit igång lite var stans. Men ska till BVC snart så ska bolla frågan med dom och se va dom tycker.

Vi har iallafall haft en bra start på 2017!!!

Likes

Comments

Efter att ha varit ute i ett par timmar och lekt, samt varit hos Emma och druckit kaffe. Så sitter vi nu i soffan och myser framför Tuvas favorit program mamma mu!

Likes

Comments