Hej, igår kom jag hem från Österrike igen. För er som missat det så var jag alltså i Österrike förra veckan och cyklade ungdoms EM. Det var en kul men väldigt varm vecka ca 30 grader varje dag ☀.

Imorgon börjar jag skolan igen, vilket är både skönt och tråkigt. Jag saknar rutinerna, att gå upp samma tid att veta exakt vad man ska göra under dagen är på ett sätt skönt. Men jag vet dock att efter två veckor kommer jag bara vilja ha lov igen.

Resten av dagen kommer jag bara ligga i min säng ta det lugnt och titta på the oc. Asså världens bästa serie, recomend. Jag tittar på Netflix men den finns säkert på andra sidan också. Kommer troligtvis blogga imorgon igen, så titta in igen då.<333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, igår lyckades jag ta mig upp på Sveriges högsta berg. Om jag ska beskriva trängen med tre ord så är det: sten, sten, sten. Svullna fotleder och ömma fötter men massa fina bilder och upplevelser.❤🏔

Likes

Comments

Hej, idag var jag och min lilla syster på stan. Det blev bara en snabb runda men jag hann såklart köpa en grej i allafall.

Glasögon: missäy 39kr

Likes

Comments

Hallå, idag ska jag visa hur mitt rum såg ut för några månader sedan och hur det ser ut nu. Jag är fortfarande inte helt färdig med mitt rum men det har ändå förändrats mycket på senaste så jag vill visa hur det ser ut just nu. Det jag har kvar att fixa är att jag ska slänga ut den fula garderoben och eventuellt köpa en ny säng. Men här kommer bilderna på hur det ser ut nu!

då nu

nu

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej, idag har jag för det mesta bara varit hemma, men på förmiddagen var jag ute och gick en långpromenad. Anledningen till att jag går så mycket är för att jag måste gå in mina kängor som jag ska ha på kebnekaise för att inte få skavsår. Men denna kom vi hem lagade att och vilade en stund. Och nu ligger jag i soffan och tittar på serie, perfekt kväll. Godnatt🌟

Likes

Comments

Hej, idag tävlade jag MTB i Allingsås. Vi skulle köra en bana som var 2,4km tre varv men på andra varvet gick min kedja av och jag var tvungen att bryta. Men men sånt händer nu är jag i allafall äntligen hemma igen.

Likes

Comments

Nu har jag kommit fram till Allingsås och vi ska bo här en natt. Imorgon är det cykeltävling här så jag uppdaterar resultat imorgon. Och imorgon kommer troligtvis receptet på den här tårtan.<33 godnatt!

Likes

Comments

Hej hej, idag var jag på Ikea och tittade på lite saker till mitt rum. Jag hade inte tänkt köpa något utan bara få lite inspiration. Men jag köpte ändå lite, som vanligt ;)))).

Lampskärm: HEMSTA 69kr

Lampfot: RODD 130kr

Gardin: VIVAN 99kr

Pläd: ? 149kr

Likes

Comments