Header

Mörka dagar som denna uppskattar jag min highlighter mkt. Använder mig av sleeks highlightpalett i färgen 'MIDAS TOUCH'. Very good very good

Likes

Comments

Känner att jag har börjat bemästra dehär med att göra utbakade flätor! Särskilt för mig mer kort hår! Det har alltid blivit så att det är en massa hår i bak som inte kommer med i tofsarna eller att håret spretar överallt, men nu så! Känner att detta har blivit en frisyr som jag i princip lever i.

Likes

Comments

Satt och klickade runt på internet och drömde lite om nya kläder, särskilt tjocktröjor nu när det börjar bli så mycket kallare om dagarna. Snubblade in på IVY PARKs nya kläder som jag inte sett förut. Kan ju säga att jag är riktigt sur att man inte kan beställa deras kläder till Sverige! Har ju inte direkt någon resa planerad så jag kan köpa kläderna på någon Topshop. Får väl fortsätta drömma antar jag ;)

Likes

Comments

Bästa kvällen i mitt liv! Fick äntligen se Beyoncé med mina egna ögon, bara några meter ifrån mig. Vi var först på arenan för att köa som vi gjorde över 30h för att få hamna längst fram eftersom jag hade Golden Circle, men tyvärr var det rätt många early entry-biljetter så vi kom inte ända längst fram men ändå nära! Det ända tråkiga är att jag är så grymt kort, så även fast jag stod mkt nära så såg jag knappast någonting förrutom när hon gick på catwalken där jag då stod! Vid sista låtarna gick vi ut ur folkmassan för det gick knappast att andas i dendär svetthögen till publik ahah.

MEN GUD VILKEN KVINNA. Har aldrig sett en person med så mycket talang? Inte nog med att hon sjunger gudomligt bra (vilket alla nog redan vet) utan hon är en riktig 'performer' så att säga. Hon kunde ju dansa som en Gud SAMTIDIGT som hon sjöng. Hela produktionen var sjuk, skulle nästan göra vad som helst för att uppleva det igen!

Tänkte visa ett klipp från konserten som jag hittade på youtube där hon sjunger 'Love on top' acapella och 1+1. Vänta till avslutet på 1+1 och se en äkta sångerska! Sjunger hur ljus ton som helst och har micken vid knäna! Får gåshud varje gång jag kollar <3 Det föll några tårar under det uppträdandet för min del. Spola fram till ​05:52​ om ni inte orkar se hela videon.


Likes

Comments