När man är sådär jävla besviken på någon att det gör ont att andas. Du sårar mig något fruktansvärt och jag vill skrika och slå dig för allt jag är värd. Skrika riktigt fula ord och slå dig mitt i skrevet. Men nöjer mig med att ignorera dig och gå omkring med känslan av att jag inte är värd någonting. Det är fel. Det är du som ska må skit, för det är du som satt dig i skiten. Det värsta är att du inte ens gjort något speciellt, du har varit som vanligt. Det är jag som insett hur jävla illa du behandlat mig. Det är det jobbigaste, att jag slösat tid på dig, mått så bra på grund av dig, varit lycklig med dig. Du har fått mig att känna mig som världens finaste, alla fina godnatt-sms och dessa vackra ord du viskat i mitt öra. Det gör ont. Ont som fan faktiskt.

Jag känner mig värdelös och det är fel.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har en redig bloggpaus som ni kanske märker. Återkommer i slutet av augusti då jag förhoppningsvis befinner mig i New York (!!!!!!!!) som Au Pair hos en familj. Tills dess tackar jag för mig, kanske dyker det upp ett eller två inlägg om jag känner för det. Bombar med lite bilder under tiden.

 Likes

Comments

11 dagar kvar till Napa, veckan därpå tar jag studenten. Känns så jävla galet. En och en halv uppgift kvar på hela gymnasietiden nu, känns helt otroligt gött. Sorry om jag tjatar om the student hela tiden men det bara är så. Ska ni snart ta studenten så fattar ni :) Har lagt ner vårt UF-företag och har precis fått över min del av vinsten. Blev några tusen som ramlade in där.. SÅ JÄVLA GÖTT! Allt slit har verkligen lönat sig. Idag fick jag även reda på betyg i sex ämnen; fem MVGn och ett VG. Känns väl ganska skitgrymt! Ibland är jag fan bra. 

Alltså är så sjukt jävla nöjd och glad över att jag äntligen kan skriva detta och känna att jag menar det i hela kroppen; Jag har kommit över dig, du behandlade mig som skit och jag är så jävla värd någon bättre. Hur jag insåg det? Jag bara gjorde det en dag. Det tar tid men man gör det. Man kommer över det. Fick väl kanske lite hjälp på traven också wink

ÅÅH LIVET ÄR FAN RIKTIGT GÖTT NU!!!! enlightenednolaughindecisionangryyesfriskvårdsmys och fika med världens bästa pensionär
 

var på studentcountdown i fredags, jag hade kul

Likes

Comments

Idag måste jag säga att jag är nöjd över mig själv. Typ första gången jag säger så om mig själv. Har blivit godkänd och antagen som Au Pair av STS. Nu har jag jobbat stenhårt i två timmar med en ansökan till USAs au pair-firma så att dom också godkänner mig. Ska göra klart resten imorn. Har dessutom skickat in en etikuppgift och äntligt tagit tag i min NK-uppsats. Känns skönt. Har dessutom kört dubbelt träningspass och ätit hyfsat nyttigt idag. Idag är jag nöjd, vilket känns jävligt skönt! Åker till Ayia Napa om 19 dagar och veckan därpå tar jag studenten. Har dessutom fått jobb på ålerdomshem i sommar. Känns så jävla skönt, men så jävla skrämmande. Jag är fri. Ingen skola styr mig.

Hur vet man om man ska släppa taget och skita i det? Det är inte som förut men ändå vill jag inget annat än att somna i din famn.Likes

Comments

Tjena babes! Läget? Här är det helt okej faktiskt, så jävla sjukt att så fort solen kommer fram blir man så himla glad. Tänk att vädret påverkar en så mycket. dag har jag köpt skor till studenten. Skulle gå in i dem, 200 meter senare hade jag tre blodiga skavsår. Så himla ROLIGT!!! Fast nej. 

Har legat ute i en park och njutit, nu sitter jag och pluggar. Går faktiskt bra. Ska dra ett snabbt träningspass nu och sen ska jag på biomys med mina friskvårdsbrudar! Så jäkla härligt. Imorn drar vi till Sthlm på studiebesök, men jag räknar kallt med lite shopping haha. Behöver nya shorts och springskor. Insåg att allt sitter mycket tajtare nu än förra året, inte okej. 

Ha det så himla trevligt, för det har jag! PUSS

Likes

Comments

You didn't love her, you just didn't want to be alone. Or maybe she was just good for your ego. Or maybe she made you feel better about your miserable life, nut you didn't love her. Beacause you don't destroy people you love.

Är så jävla förvirrad, kluven, ledsen, förvirrad, arg men samtidigt lite glad så jag vet inte vad jag ska mig till. Men mest förvirrad. Ska jag eller ska jag inte? Är det värt denna jävla smärta? Det återstår att se.

Likes

Comments

Tjena. Är dyngtrött. Har kört två träningspass idag. Älskar känslan man får efter ett gött träningspass, men känslan efter två - helt galet bra! Just nu ligger jag i sängen och försöker plugga. Som vanligt går det inte så bra. Så beställde min studentklänning istället, tror den här blir asbra. Dör av sömnhet och skoltrötthet. SERIÖST!!! Kommer hamna på psyket efter detta. Skämtar inte. 

åååhj helvete vad jag vill ha dig

Likes

Comments

Gör vad som helst för att inte plugga just nu. Tom tömt komposten och gjort rent. Helt sick. Men jag orkar faktiskt inte. Blir så less på mig själv, slutet i hela gymnasiet och jag är sinnessjukt skoltrött. Blä blä. Annarsrååå?? Jag pluggar (ibland), tränar, äter, sover, partajar. Typ. Latar mig väldigt ofta också. Mest. Jaja. Hejrrrååå


Likes

Comments

Att se dig får allting att bubbla upp igen och jag får kramp i magen. Kanske kan det bli bättre än förut? Bäst att sluta tänka.

Söker högskoleutbildningar och känner mig sjukt jävla vuxen. Helt sinnessjukt hur fort tiden går. Känns som om det var igår som jag flyttade hit, helt själv. Nu tar jag studenten om två månader och det känns så jävla gött!!! Men läskigt. Sen drar jag till USA. Sen drar jag till Karlstad. Eller Göteborg. Eller någon annanstans. Jag är ung och har THE TIME OF MY FUCKING LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så jag gör som jag vill :))))))) Nu ska jag köra dagens andra träningspass, boxning it is!!!!Likes

Comments