tänkte då att ni kunde veta tio saker om mig

jag är mörkrädd

jag har vänt på mitt dygn. jag brukar somna kl 00.00 eller 03.00

när jag lyssnar på min favvo låt så spelar jag den HELA tiden

jag och klara bråkar ganska ofta

jag är 13 år

mina favvo djur är kaniner och hästar

jag har en kanin som heter Bosse, han fyller 3 i år

jag är väldigt bra på fia med knuff

när jag var liten kunde ingen slå mig i memori

jag ÄLSKAR choklad

Detta var lite saker om mig. Nu ska jag inte göra så mycket mer, jag ska rasta klart Bosse och sen ska jag nog inte göra något mer. Hoppas ni kommer ha ett bra år!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen i dag har varit ganska seg men det har ändå flytigt på​, just nu rastar jag Bosse och lyssnar på musik. i mon vet jag inte vad jag ska hitta på men jag kommer nog på något. detta blev ett snabbt inlägg men men...

vi hörs i mon!

Likes

Comments

Ja nu är nyårsafton. Vet att jag inte har varit aktiv men jag har inte haft någon blogg lust. Har ni något nyårslöfte? Det har jag, jag ska börja träna och det andra är att jag ska uppdatera bloggen varje dag och om jag vet att jag inte kan uppdatera er någon dag då kommer ett tids inställt istället. Hoppas verkligen att jag håller dessa löften. Kommer förmodligen inte mer uppdatering i dag men man vet ju aldrig.


Likes

Comments

ja jag vet dålig upd. Det kommer inte fler inlägg idag och det kommer bara ett inlägg imorgon för då ska vi till min farmor och farfar. Bilder på mina julklappar kommer på lördag. Ha en bra dag!​

Likes

Comments

Jaaa idag är det julafton och det ska bli jätte kul, vi ska till mormor och morfar och fira jul där. Hoppas att jag får det jag önskar mig. Hoppas att alla får en trevlig jul och att ni alla är glada och nöjda! God jul på er!!!


Likes

Comments

I dag ska jag, mamma och syrran köpa en blomma till en som heter Sara, vi kommer ge den som tack för att Klara (syrran) får rida Jones och för att jag ibland rider Douglas.. Efter det vet jag inte vad jag ska göra men i kväll kommer mormor och morfar, farmor och farfar. Klara och jag har som tradition att sova på bäddsoffan och kolla på Grinchen. Jag kommer också ta hand om Bosse och uppdatera er här under dagen. Hoppas att ni har en jätte bra dag i dag!​

Likes

Comments

Nu har jag äntligen städat klart och vet inte vad jag ska göra men jag hittar nog på något. Mitt inlägg om julen är uppe nu, har du läst det? gör det och kommentera gärna dina åsikter och förslag på vad du vill ha mina åsikter om. Vet inte om det kommer bli mer upd under resten av dan men jag tror det. Det kommer i så fall mer upd i morgon.

Likes

Comments

I detta inlägget tänkte jag skriva om julen, jag älskar julen och det bästa är att det är 2 dagar kvar!!! Längtar verkligen. Det finns väldigt många bra saker med julen men även dåliga saker.

Bra saker med julen: träffa släkten, få presenter, julmat och det finns mycket mer jag kan skriva men det får räcka

Dåliga saker med julen: dagarna innan är en plågsam väntan, det tar långtid innan tomten kommer.

Det finns många bra saker med julen och några dåliga saker, alla tycker nog inte såhär men detta är så jag tycker och det står jag för.

Detta är ett åsiktsinlägg om julen. Hoppas ni gillade det!
Nästa åsiktsinlägg kommer handla om "att man ska stå för den man är" det inlägget kommer komma upp på måndag kl 14.00

Likes

Comments

har nu fixat sista julklappen och det blev inte det jag hade tänkt först men jag är lika nöjd med det valet jag gjorde. Jag har tagit hand om Bosse och ska nu städa mitt stökiga rum, alltid lika tråkigt att göra det men det måste göras. I kväll ska vi till en resturange som heter Rosegarden och det ska bli kul. Det bästa med rosegarden är att dom har en mjukglass-maskin!!!!!! jag älskar mjukglass och skulle kunna äta det hela tiden. Om 40 min kommer mitt "julen" inlägg så in och kolla kl 14.00. Ha det bäst

Likes

Comments

ja idag ska jag köpa den sista julklappen, jag hittade inte den i stan så jag ska gå ner till byn för jag vet att den finns där. När jag har gjort det så ska jag slå in den och efter det vet jag inte vad jag ska göra men kl 14.00 så kommer mitt julinlägg upp ​och jag hoppas ni gillar det! jag kommer också ta hand om Bosse, kanske städa mitt rum och så kommer jag ju så klart uppdatera här och fixa lite.

Likes

Comments