Dör lite för dessa söta mini-Converse som Emilia fick i doppresent av Jessica. Så underbart söta och nu äntligen passar dem, perfekt till våren!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur fina är inte dessa små instrument från Kids Concept?! Finns även i mintgrönt men eftersom jag ääälskar rosa och Emilias rum är inrett i den färgen passar det bäst att fortsätta i samma stil. Tror att lilltjejen skulle uppskatta dessa då hon redan har visat ett stort musikintresse; varje gång det kommer en sång på TV blir hon helt tyst, vänder sig mot TV:n och bara lyssnar, ser nästan ut som att hon njuter ibland. Hon älskar när man sjunger för henne och börjar oftast skratta. Klapp och klang (kyrkans sång) som vi går på varje torsdag är veckans höjdpunkt och hon tycker det är riktigt kul att leka med sina skallror. Så, ja - ett musikintresse finns verkligen där och det är så roligt!

Finns att köpa här.

Likes

Comments

Kan vara något av det bästa som finns - att ligga i soffan bredvid min fina lilla dotter som andas tungt och ser så lugn och fridfull ut när hon sover. Mammahjärtat svämmar över av kärlek!

Likes

Comments

​Ja herregud så bra väder vi har haft de senaste dagarna! Sol från klarblå himmel och minst 25 grader varmt, vi hoppade helt enkelt över våren och gick på sommaren direkt.

Emilias farmor, farfar, faster och "farbror" (fasters pojkvän) kom upp och hälsade på i torsdags förra veckan och stannade ända till söndag så blev mycket kvalitetstid med mina fina skåningar. Att de var här plus att solen har strålat för fullt har gjort att jag inte haft någon lust att uppdatera här. Har alltså medvetet valt att strunta i bloggen och bara njuta av detta fantastiska väder, alla härliga stunder med mina nära och kära och bara njuta av livet. Datorn kommer inte ens i andra hand i det läget, snarare tredje eller fjärde till och med.

Långhelgen har varit sådär grym som man bara drömmer om och vi har pysslat med allt från att upptäcka nya lunchställen till Wallmans krogshow till Emilias första bad utomhus. Just nu är allt verkligen på topp och jag lever life, så att säga. Föräldraledigheten är så fantastisk som alla säger att den är under sommarhalvåret och min lilla pärla är underbar att hänga med!

Nu dags att fortsätta med veckans tv-höjdpunkt - Greys Anatomy ☺️

Likes

Comments

Idag blir vår lilla skruttunge hela sju månader gammal. Helt otroligt vad fort tiden går, kan knappt förstå att hon har förgyllt våra liv så länge redan! Kärleken växer sig större dagligen ❤️

Är så underbart härligt väder nu, känns inte ens som vår utan det är snarare sommaren som redan har hittat hit. Köpte en solhatt till Emilia förra veckan och idag på promenaden blev det tillfälle att testa för första gången. Så söt hon blev! Skönt också att skydda ögonen mot solen utan att dra ned suffletten på vagnen så hon fortfarande kunde titta ut på allt runt omkring.

För övrigt väldigt svårt att klä henne nu, vet inte om det blir för varmt med jacka eller inte men fortsätter med det ett tag till, hoppar tjocktröjan och har bara bodyn under. Snart blir det nog till att bara ha tjocktröja istället. 

Likes

Comments

Idag var sista gången med babysim i steg 2. Steg 3 ska vi naturligtvis gå eftersom Emilia älskar att simma men vi känner att hon är lite för liten än för att klara av det, det är några moment som hon behöver bli lite bättre på innan går vidare. Så vi tänkte ta sommaren till att öva och köra igång igen till hösten. En sommar med sol och bad skadar ju inte, eller hur?

Det har varit väldigt roligt att följa Emilias utveckling från första gången i steg 1 till var hon är idag. Hon älskar som sagt att simma, hon plaskar och dyker hela tiden och är aldrig rädd. Är verkligen jättekul att hon tycker om det!

Likes

Comments

För några veckor sedan vårstädade vi bilen. Tanken var att vi skulle göra det både in- och utvändigt men då det spöregnade dagen vi hade bestämt så blev det bara en genomgång invändigt. Vi sa att vi skulle tvätta bilen så fort det inte regnade längre eftersom vi hade som mål att få ren bilen under en och samma helg men tydligen var vi alldeles för bekväma för att göra slag i saken när regnet väl slutade. Vi har nämligen inte tvättat bilen förrän idag - skandal! Den har rullat fram på vägarna alldeles för smutsig för sitt eget bästa och jag har nästan skämts lite varje gång jag sätter mig och kör iväg. Så äntligen känner jag mig några kilon lättare efter att bilen fått en uppfräschning!

Då vi själva är på tok för lata för att göra det själva så brukar vi åka till en biltvätt istället och då kan man ju fråga sig varför vi inte bara har gjort det innan? Ja, det frågar jag mig själv också1 Imorse när jag kom ut till bilen så hade en fågel uträttat sina behov på bakrutan och taket så då var det inte snack om det - bilen skulle tvättas och det så snart som möjligt. Det var även tvättpremiär för Emilia och jag var lite halvt orolig till hur hon skulle reagera eftersom jag själv var livrädd för biltvätten när jag var liten. Minns det inte själv men mina föräldrar har berättat att jag var otröstlig och hatade det. Skönt att Emilia inte reagerade på samma sätt, även om hon såg lite skeptisk ut till det mesta.

Det får bara inte dröja lika länge till nästa gång, framför allt inte eftersom det bara är att sätta sig i bilen och köra in i biltvätten..!

Likes

Comments

Instagram@elllenandersson