Jacka DM-retro/Skor Adidas

Ännu lite outfitbilder.

ps. Skorna är sålda så de går inte att köpa längre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tur att jag har er finisar och Ester såklart som även är den duktiga fotografen!

Likes

Comments

Idag har det varit en dag full utav jobb. Jag hade studiedag idag så passade på att åka till Malmö och jobba undan en hel del. Åkte 08:15 imorse och hoppade på tåget för att åka hem igen klockan 17:30. Det har varit en lång dag men även rolig.
Åt bland annat en super god lunch på Rivers House. Otroligt trevlig personal och otroligt god mat!!
Hoppas ni också haft en toppen dag, kram på er.

Likes

Comments

Hej hej allesammans!
Jag har insett att mina fin Eytys är för små... Därför måste jag tyvärr sälja de. Har knappt använt skorna alls, max 3-4 gånger.
Skorna kostade mig 1599kr & jag säljer de för 700kr. Ifall ni är intresserade så kan ni kontakta mig på :
Instagram - Ellenhnilsson
Snapchat- Ellenhnilsson
Eller i kommentarsfältet.

Kram på er!!

Kolla på skorna här.

Likes

Comments

Många pizza bilder men den var så otroligt god och fin!!

Det blev lunch i Osby på ett super mysigt ställe vid namn Fröjd. Det roliga var att det inte bara var en restaurang utan även en butik där man kunde köpa inrednings grejer.

Likes

Comments

Idag spenderade jag min eftermiddag på Malmös hetaste kontorsplats. Helt ny byggd byggnad som är otroligt cool och man hamnar i chock när man kommer in genom entrédörrarna för det är så fint och häftigt ställe. Det är inte bara olika kontor och konferensrum utan även ett hotell på högsta våningen med skybar!! Ska vara otroligt fin och fräscht. Då undrar ni såklart vart ligger detta ställe och vad heter det? Jo det heter Studio och ligger ca 8 minuter gång från Malmö Centrala station med en otroligt fin utsikt, blev förälskad.

Likes

Comments

Sabina Carpenter

Sabina var en av modellerna på New York fashion week. Hur häftiga outfits hade hon inte på sig? Rockade de kläderna med andra ord. Jag älskar att hon uttrycker sig innan modevisningen genom att säga "I just wear what my heart tells me to.". Tänk om alla hade haft det modet och vågat uttrycka sig på så sätt. Kläderna är bland annat från Marc Jacobs, tillsammans med syk-high boots.

Skulle vara så underbart att få vara där själv och kolla på dessa modevisningar.

MARC JACOBS

Vad ska man säga?Mer än att jag är sent ute med detta inlägget. Nej men helt underbara jackor/kappor, blir smått kär. Allt från "oversize" guldsmycke till hip-hop stuk på kläderna. Tycker att Marc Jacobs har lyckats på så sätt att det är en stil som sticker ut på ett neutralt sätt. Neutrala färger på kläderna tillsammans med smycken som sticker ut och gör outfiten otroligt snygg. Tycker även att de oversized kläderna tillsammans med hattarna är en kombination som blir riktigt häftig.

Likes

Comments

Overknees Nelly.com/ Klänning Missi/ kappa Nolita

Det fick minsann bli en bildbomb idag. Svårt att välja ut bilder då Ester är så duktigt på att fota och få till bilderna bra.

Dagens outfit fick bli grå och svart (vissa hade kallat den för tråkig). Om jag själv får tycka så trivs jag bra i dessa färgerna för de passar till allt. Som ni vet så har skolan dragit igång igen och det är redan mycket att göra så tänkte sätta mig med det en stund och sen kanske sticka till gymmet och träna väck semlan.. hehe. Vi har en idrottsuppgift då man måste träna ett antal gånger i veckan så nu kan jag inte ha några bortförklaringar att inte ta mig till gymmet.

Likes

Comments

Då var det dags för fettisdagen, 28 Februari 2017. Hur underbar är inte denna dagen? Få lov att trycka i sig massvis med kalorier och ha en bra anledning till det. Som ni ser så lyckades jag fördärva semlan i bakgrunden.. typiskt. Semlorna är iallafall från Fantasi i Kristianstad, super goda!! De har även väldigt god Gelato och frukost där. Super mysigt café och ligger precis intill skolan så det var perfekt idag.

Likes

Comments