Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår när vi var påväg till Las Vegas så kom värsta ösregnet. Jag tror seriöst aldrig jag har sett så mycket regn - och det var mitt i ÖKNEN. Jag fick även ett nöd-alarm på telefonen (precis samma som Amber-grejen) om att det kunde bli översvämning. Sjukt...!
Likes

Comments

Köpte nya Vans i förrgår i Irvine. Jag tycker det är ganska tråkigt att ha samma som alla andra så jag köpte ett par glittriga. Dom kostade 55 dollar + tax så det var väldigt bra pris.


Likes

Comments

Idag åker vi in mot landet till Vegas. Har ingen lust att lämna Dana Point för det har varit så bra. Hoppas vi kan komma hit nästa år igen! Men iallafall, vi har hyrt ett jättenajjs hus så det kommer säkert bli grymt.


Likes

Comments

Hej! Idag är våran sista dag här i Dana Point. Jag tycker det suger för det har varit så sjukt bra här. Lägenheten är amazing, vädret har varit asbra och vi har träffat massa roliga kompisar. Imon drar vi vidare mot Las Vegas och stannar där i fem dagar tror jag. Jag kommer ha WiFi i huset där så det är ju gött. Det kommer vara sjuuukt varmt där inne så jag hoppas på att kunna få lite mer bränna, hehe. Kommer väl uppdatera någon gång där så ni vet vad vi håller på med på dagarna. Puss!


Likes

Comments

Igår när alla var i lägenheten så lät det någon konstig signal på ALLAS mobiler. Det var ett nödlarm som skickas ut till alla telefoner i området när ett barn har försvunnit. Det kom även på både radion och teven. Tyckte det var ganska coolt eftersom vi inte ens bor här.


Likes

Comments

Idag ska jag träffa min väldigt saknade Ebba! Senast vi träffades var i fjällen på sportlovet, vilket var sådär 20 veckor sen... Iallafall så kommer det bli fett kul eftersom hon kommer flytta till Kina i sådär två år nu...! Har ingen aning om vad vi ska göra men vi kommer få det sjukt kul ändå. Ha det bra folket!

Hade lixom en bild på oss två i min mobil...


Likes

Comments

// Foundation & Powder Brush - Elf // Foundation & Powder - Maybelline // 

Likes

Comments