Glad andra advent!
Idag vaknade jag upp och såg att det var snö vilket va helt amazing!
Dagen har varit lugn, pluggat litegrann och var ute på en promenad med mamsen
Imorgon börjar sista hela veckan i skolan och den startar jag med sovmorgon, så skönt
Ha de

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej.
Vad är det som händer i Burma? Jag kan inte tro mina ögon när jag ser bilder på hur folk behandlas. Små tjejer blir sexuellt utnyttjade av soldater, föräldrar blir dödade när de försöker rädda livet på sina barn, folk blir till slavar och misshandlas om de strävar emot!!
Året är 2017 och detta ska inte hända någonstans på detta jordklotet, men det händer på mer ställen än vad vi tror!
Migranter från södra Afrika flyr från helvetet i inbördeskrig och så kommer dom till ännu ett helvete! Hur har dom förtjänat det???
Jag fattar inte hur man kan vara så empatilös och respektlös och så hjärtlös att man kan göra så här! Jag förstår inte!!
Det som händer i Burma är ett exempel på vad som händer runt om i världen som vi inte har en aning om eftersom det inte tas upp. Det är som att de människorna inte betyder något. De är riktiga människor precis som oss och behandlas på ett sånt fruktansvärt sätt!! Det är så orättvist att vi får leva i Sverige och ha demokrati och gå i skolan och kan bestämma själva vad vi vill bli en dag men dom människorna utsätt för våld dagligen medan vi sitter i skolan och pratar om vad man ska välja för gymnasieprogram!
Jag blir så upprörd och ledsen när jag hör detta! Jag vill göra allt jag kan för att stoppa detta och jag önskar ingenting mer än i hela världen att det ska bli fred!

Snälla skriv på namninsamlingen för alla offren i Burma:
https://www.change.org/p/contre-l-esclavage-des-migrants-en-libye-fermons-les-marchés-aux-esclaves/nftexp/ex32/v4/323693736?recruiter=323693736&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_term=autopublish&utm_content=ex32:v4?recruiter=323693736&utm_campaign=psf_combo_share_initial.combo_new_control_progress_110217winners

Gå på demonstrationen i Stockholm den 25 november kl 13 på Sergels Torg om ni har möjlighet!! Snälla hjälp dessa människorna!❤️

Likes

Comments

Hej!! Jag har inte skrivit här på jätte länge för att jag har inte känt för det, har varit lite nere och inte riktigt haft självförtroendet för det. Men nu har jag äntligen sommarlov och känner att jag vill skriva här mer! Jag tycker detta är så kul så vill verkligen inte sluta! Vi hörs, KRAM

Likes

Comments