Header

Än så märker man inte riktig att de e höst än. Verken mörkret, färgerna eller kylan e där. Men när den väll e här är de lätt att man blir uttråkad så nu tänkte jag göra en lista på vad man kan göra när kylan kommer.

1. GÅ PÅ MUSEUM
Man behöver inte älska de man kollar på men att få komma in i värmen och oftast helt grattis e rätt mysigt. De regnar ute, ni har just fikat och ni känner att inte vill vara ute. Då är detta lösningen för er! I Göteborg finns de massa gratis museum man kan gå på så passa på nu när man ändå inte vill vara ute i rusket.

2. MYS BAD
Fyll badkaret med varmt vatten, sätt på någon bra musik och lyxa till de med lite levande ljus! Unna dig en badbomb då och då. Så enkelt men de känns så extra för man hinner inte så ofta bada. Inte jag iaf. De ända negativa med detta är att de är ganska svårt om man inte har badkar...

3. BO PÅ KAFÉER
Jag är ganska dålig på att gå på kaféer. Tycker att de känns så onödigt men då och då ska man sätta sig på ett mysigt kafé och bara infinna sig där. Och man behöver ju inte ha värst fikan varje gång utan de räcker ju att ta en kaffe eller varm choklad. Ta med datorn så att du kan sitta där länge och kanske plugga eller bara kolla serier.

4. ANVÄND MER HATT
Detta är kanske inget man riktigt gör men tycker alla borde använda mer hatt under hösten. Hur snyggt e de inte?

5. KÖP SISTA MINUTEN KULTUR
Detta är ett tips som jag faktiskt aldrig testat men de ska tydligen vara framgångsfullt. Om man går till operahuset någon timma innan en föreställning kan man få tag i riktigt billiga biljetter. Pga att de e sista minuten. Värt att testa?

Hoppas ni blev lite inspirerade!

KRAMIS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min dag har varit lika spännande som rubriken (inte alls hahah). Känns som en sådär dag man kommer glömma av men de känns bra att ha klarat av. De bästa var att vi hade rep inför en välgörenhets konsert i Partille Arena vi ska göra! Så kul, de e massa afrikans musik:))

Hur var er Måndag?

KRAMIS

Likes

Comments

Älskar man brunch eller älskar man brunch? Att få äta massa god mat, mysigt sällskap och som idag fint väder. Kan de bli bättre? Så Tilda dämpade allas söndagsångest idag när vi fick fira henne med en så bra brunch hon hade fixat. Asså ärligt talat Tildas hem kan vara de mest inspo hem jag varit i! Så min rekommendationen till alla som har söndagsångest någon gång, ät brunch!

KRAMIS

Likes

Comments

(Bilder från min Pinterest, https://se.pinterest.com/ellenhilda )

MASSA INSPO! Tagga höst! Förra hösten insåg jag något, jag älskar höst. Visst de kan vara mörkt, kallt och mycket plugg men de kan också vara mysigt, fint och ljuvligt. Vill med dessa bilder bara vissa hur bra höst kan vara och hoppas att ni blir lika taggade.

KRAMIS

Likes

Comments

Som man har längtat! Efter Hitta Nemo har man ju inget annat än att hoppas att de skulle komma en till film. Så äntligen kom den. Och den var verkligen rolig. Älskar bio. Att få sitta i en skön stol i två timmar och försvinna får nuet. Borde gå på bio oftare!

Hoppas eran dag varit bra!

KRAMIS

Likes

Comments

Nej jag är ingen kock. Eller inspo fotograf men de jag lagar smakar ändå helt okej. Så tänkte dela med mig av min favvo smoothie! Som passar som mellanmål, frukost eller kvällsmat.

Ellen smoothie i skål
• Yoghurt naturell eller smak, vilket du än har eller känner för.
• Blåbär frysta, massor
•Mango fryst, lite mindre än blåbären

Mixa allt och häll upp.
Ta lite blåbär å kokos och fota, sen kan du äta.

Eftersom jag brukar ta lite för mycket fryst frukt blir min smoothie väldigt fast. Vill man ha sugrör får man helt enkelt ta minde fryst.

KRAMIS


Likes

Comments

Vet ni vad jag verkligen ogillar? Att ha ont i huvudet. Så himla störande. När man har sådär mycket ont så man känner av de men ändå inte så ont att man orkar ta tablett än. Usch. Jag som haft så bra dag hittills. Då är de ju så klart att något ska komma på kvällen bara för att. Kul. Angående saker jag ogillar... Matte. Tar så mycket tid och ork. Och man ligger alltid efter, blä. Nog om mig och mitt klagande. Hoppas ni haft en riktigt bra måndag så kommer vi tillbaka med massa positiva tankar imon!

KRAMIS

Likes

Comments

En sådan där nödvändig dag. Kanske inte så kul men man känner sig produktiv. Först var de jobbet 6,5h sen hem för att städa garderoben i typ 4h och sen träna litegrann. Angående min garderob, jag kan städa den en dag och typ två dagar efter ser den ut som innan :(( behöver tips för att hålla ordning på den. De värsta är att på måndag morgon kommer jag ändå inte har något att ta på mig Hahaha. Vi får se hur de går imon.

KRAMIS

Likes

Comments

Ta vara på de som e bra! Man vet aldrig hur de blir i framtiden så ta vara på de du har. Kanske lite klyschigt men sant... Har varit med Johanna hela eftermiddagen idag och jag känner mig lyckligt lottad för att ha en sådan person i mitt liv. Vi gjorde inget speciellt. Åt mat, glass å bara prata. Men de var ändå en mycket mysig dag.

För att inte låta för vinklad kan jag även berätta att jag jobbade 6h innan jag träffa Johanna. Började 7:30. Bästa tiden att börjar... Speciellt när man inte är en morgonmänniska men man får bara borta ihop.

KRAMIS

Likes

Comments