Header

Dagen jag gick 1.4 mil utan jag vet hur.


Shopping och långdistans gång är typ samma sak. De känns typ lite tråkigt att skriva att de var de jag gjorde i tisdags men japp, jag shoppa i typ 4h. Och gick långt. Träffade Lousie och Amanda på kvällen också. I ett köpcenter... Japp. Vissa dagar är sådana. Var dock en en bra dag. Hitta en fin vinter kappa, fick ju hänga med vänner och motion. Ska tillägga att jag jobba i 5h också. Nej, jag tjärnar inte pengar på att gå runt i butiker... just so you know.

Här får ni en fin bild från lördags.


Dagens tanke: Primark är fint.

HÄJDA

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad gjorde jag ens i måndags?


Enligt min mobil var jag ute och gick. Gissa vart... (Hampstead Heath). Sen e jag ganska säker på att jag sov länge. Så när jag hade skickat barnen till skolan gick jag tillbaka till sägen och somna. Värt. Så intressant var min måndag den här veckan.

Dagens tanke: Sömn är faktiskt viktigt.

DÅ HEJ

Likes

Comments

Ja, nu var de ju några dagar sedan söndag va men tänker ändå att de är kul att berätta om för vi var nämligen i Brighton hela dagen. De var super super super fint. Visste de blåste typ orkan och man såg knappt något pga att håret var för ögonen men solen lös och havet var fint. Förstår verkligen att de e en sommar idyll. Vi tåg togen från London, tog typ 1h 15min och man hamna mitt i stan typ. Sen gick vi ner till stranden och vidare till piren. Åt lunch på Green King och sedan gick vi i de gamla delarna av stan, riktigt små gränder kan man hitta där. Sammanfattningsvis, åk till Brighton.
Dagens tanke: Hade lätt kunnat bo i Brighton
ÅDJEH

Likes

Comments

Halloj!


Lördagen började som vanligt med jobb på förmiddagen. Gillar de jobbet, får jobba med roliga barn och härliga kollegor. Dessutom kan man köpa nybakade kanelbullar i pausen. Efter de åkte jag och Amanda hem till henne och gjorde världens lunch. Halloumi och sötpotatis, grön sås och go sallad fick vi ihop. Sedan gick vi en promenad till Po, där finns en nordiskt kafé som heter BLÅBÄR. Det var SUPER mysigt. På kvällen möte vi upp Lousie och käka lite bär och ananas. Sov sedan över hos Amanda eftersom morgondagens aktivitet blir lättare då.

Dagens take: Den här cocosnötsoljan är helt onödig.
HEJDÅ

Likes

Comments

FREEEEEDAAAAAG!

Vill du veta en galen grej? Jag har ätit sojapuding idag med choklad smak. Hur spårat? Just de, jag färga och klippte håret också... Eller a Julia gjorde de. Vilken klippa hon är, riktig 10a. Sen så gick vi på en promenad och jag powernappa även i hennes soffa. Nu sitter jag barnvakt och åt just upp alla vindruvor. Googlade och insåg att vindruvor och IBS mage inte är så bra kompo, yey, kul. Men som helhet har de ändå varit en riktigt fin fredag.

Dagens tanke: Jag kommer få ont i magen snart för jag åt just alldeles för många vindruvor.

Hej Då Se SÅ

Likes

Comments