Header

Hur glad blir man inte när man vaknar och man ser solen skina? De har faktisk varit fint väder i Göteborg under nästan hela veckan, blir glad.
Förutom att solen lyser har de varit en vanlig vecka. Alex fyllde år i onsdags så vi åt brunch på ett väldigt mysigt ställe kallat kafferasten som ligger i linne, sen gick vi på museum med historia kursen. Så mycket mer har inte hänt. Taggar vi helg eller?

KRAMIS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hello!

Så idag har de varit en solig och lugn dag i Stockholm, vi åkte till ett väldigt mysigt ställe som hette steninge slott där vi åt lunch. Sedan har vi även fixat stenskott, åkt en sväng till Täby Centrum och tagit de allmänt lugnt. Vi får se vad morgon dagen bjuder på. Hur var eran fredag?

KRAMIS

Likes

Comments

Hej på er! Då var jag på gång igen med detta. Ey sportlovet är igång, hur gött är inte de? Ja iaf om du bor i Göteborg. De var så fruktansvärt vackert väder i går! Helt blå himmel och alldeles lagom temperatur i luften.

På kvällen åkte jag och två vänner in till Haga i Göteborg för att fika å mysa. Vi gick först upp till Skansen krona där man får en jättefin utsikt över stan och sen hamna vi på Espresso house... Hahah jag vet att Haga är caféernas centrum men vi var sugna på något annat. Hoppas ni har ett fint lov!!

KRAMIS

Likes

Comments

Detta är faktiskt ganska sjukt. Jag har gått i skola i 12,5 år och nu har jag bara månader kvar innan allt är slut?! kommer gå jättefort och plötsligt står man där med mössan på huvudet och den vita klänningen är på. Ska försöka njuta även om läxorna ligger på hög och man längtar sig bort. För när de väll är slut med gymnasiet så är de slut på riktigt. Man kommer aldrig gå på de igen, så nu ska vi ha kul och bara köra hela vägen till juni.

​Så vad har jag gjort idag? Jo något så intressant som haft en helt vanlig skoldag, gick till mattestödet en stund och sedan ett skivstångpass på gymmet. De var för övrigt så jobbigt pass, tränar aldrig armar annars så känns ändå bra att de också fick jobba lite Får se hur de mår imon. Vad har ni gjort idag då?

KRAMIS

Likes

Comments

Jag har faktiskt hittat en del ny musik för mig att lyssna på. Som jag har skrivit innan brukar jag hitta en låt och lyssna sönder på den och sen gå vidare till nästa låt dock är de så tråkigt så är nöjd med att jag har hittat lite mer. Så gå in på spotify o kolla in dessa låtar :))

KRAMIS

Likes

Comments