Header

Hello!

Så idag har de varit en solig och lugn dag i Stockholm, vi åkte till ett väldigt mysigt ställe som hette steninge slott där vi åt lunch. Sedan har vi även fixat stenskott, åkt en sväng till Täby Centrum och tagit de allmänt lugnt. Vi får se vad morgon dagen bjuder på. Hur var eran fredag?

KRAMIS

Likes

Comments

Hej på er! Då var jag på gång igen med detta. Ey sportlovet är igång, hur gött är inte de? Ja iaf om du bor i Göteborg. De var så fruktansvärt vackert väder i går! Helt blå himmel och alldeles lagom temperatur i luften.

På kvällen åkte jag och två vänner in till Haga i Göteborg för att fika å mysa. Vi gick först upp till Skansen krona där man får en jättefin utsikt över stan och sen hamna vi på Espresso house... Hahah jag vet att Haga är caféernas centrum men vi var sugna på något annat. Hoppas ni har ett fint lov!!

KRAMIS

Likes

Comments

Detta är faktiskt ganska sjukt. Jag har gått i skola i 12,5 år och nu har jag bara månader kvar innan allt är slut?! kommer gå jättefort och plötsligt står man där med mössan på huvudet och den vita klänningen är på. Ska försöka njuta även om läxorna ligger på hög och man längtar sig bort. För när de väll är slut med gymnasiet så är de slut på riktigt. Man kommer aldrig gå på de igen, så nu ska vi ha kul och bara köra hela vägen till juni.

​Så vad har jag gjort idag? Jo något så intressant som haft en helt vanlig skoldag, gick till mattestödet en stund och sedan ett skivstångpass på gymmet. De var för övrigt så jobbigt pass, tränar aldrig armar annars så känns ändå bra att de också fick jobba lite Får se hur de mår imon. Vad har ni gjort idag då?

KRAMIS

Likes

Comments

Jag har faktiskt hittat en del ny musik för mig att lyssna på. Som jag har skrivit innan brukar jag hitta en låt och lyssna sönder på den och sen gå vidare till nästa låt dock är de så tråkigt så är nöjd med att jag har hittat lite mer. Så gå in på spotify o kolla in dessa låtar :))

KRAMIS

Likes

Comments

Är du som mig och gillar att ha mycket på g samtidigt som du har skola och andra aktiviteter? Då kanske några av dessa tips kan hjälpa dig att hålla ordning på allt. Personligen behöver jag verkligen använda mig av dessa knep.

1. Använd anteckningsblock.

Räddaren i nöden, när ditt huvud är fullt med planer, tankar och idéer så måste man bara få ut de. Annars glömmer man bara bort. Gör listor, skriv tankar och planera dagar. Steg ett i lite mer organiserat liv.

2. Skaffa en kalender.

Ännu en gång, när du skriver ner de du ska göra kommer du lättare komma ihåg de och då är de lättare att ha kolla på sitt schema. Och dessutom slipper du saker som dubbel bokningar... De kan vara svårt i början att skriva in allt men de kommer vara värt de.

3. Prioriteringslistor.

A och O. Är de en eftermiddag som du behöver få mycket gjort så är detta verkligen hjälpsamt. Om du kan se framför dig vad som ska göras kommer du kunna göra de mer effektivt och fokuserat.

4. Ha de städat runt omkring dig.

Ganska tråkigt tips men ett som verkligen fungerar. Om du ha de ordningsamt och fint i din omgivning kommer din hjärna kunna koppla bort de och lägga ner energi på de som behöver få gjorts, typ läxor eller tvätt. Måste bli bättre på denna men de ska no gå.

5. Just do it.

De hjälper inte med listor, städat rum eller kalender om du ändå inte gör de som behöver göras. Att ha ett organiserat liv handlar mycket om att få saker gjort tror jag. Om saker läggs på hög kommer du efter i planeringar och de är då jag får en känsla av kaos och stress. Utmana dig själv "Hur fort kan jag få detta gjort?". För när de är klart kan du göra något annat kul och slippa tänka på tråkhelter

Detta blev en ganska lång lista men hoppas du finner någon av dessa tips till hjälp? Har du något annat tips? Skriv i kommentarerna så att jag får ta del av de.

KRAMIS

Likes

Comments