Header

FREEEEEDAAAAAG!

Vill du veta en galen grej? Jag har ätit sojapuding idag med choklad smak. Hur spårat? Just de, jag färga och klippte håret också... Eller a Julia gjorde de. Vilken klippa hon är, riktig 10a. Sen så gick vi på en promenad och jag powernappa även i hennes soffa. Nu sitter jag barnvakt och åt just upp alla vindruvor. Googlade och insåg att vindruvor och IBS mage inte är så bra kompo, yey, kul. Men som helhet har de ändå varit en riktigt fin fredag.

Dagens tanke: Jag kommer få ont i magen snart för jag åt just alldeles för många vindruvor.

Hej Då Se SÅ

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEEEEJ

Idag är de nästan fredag. Idag har de regnat. Och idag har jag druckit tre koppar te. Jobbade 12h idag med så e dötrött nu. De blev amerikanska pannkakor till lunch idag igen och pasta till middag igen, allsidig kost ska de va. Jaja är barnen glada är jag glad. Sen var de tennis i Regent's park för barnen. Vilket var svår motiverat men blir man lovad en glass efter träningen så kan de gå. Vi var ändå ute 3h så de var ändå värda de. 

Denna bilden är tillägnad Samuel <3

Dagens tanke: Jag vill börja spela tennis.

HEJDÅ

Likes

Comments

Men Hallå elle!

Min onsdag blev en lång dag. Jobbade 12h idag och även om inte jobbet ser så ansträngde ut är man banen mig väldigt trött efteråt. Efter jobbet åkte jag till Ung i London där kan man träffa mycket förträffligt folk och skratta och glömma hur trött man är, rekommenderar starkt. Vet ni vad jag såg? Just när jag skulle gå in hemma så såg jag två rävar gå över gatan!! På riktigt asså.

Dagens tanke: De människor jag hänger med här är jag väldigt tacksam för.

Bye Bye äppeltårta

Likes

Comments

Tjoflöjt!

Haha detta var du inte bered på, blogga två dagar i rad... Borde få medalj.

Barnen har höstlov och med de har jag koll på dem några fler timmar än vanligt så vi åkte till Golder hills park, eller vad den nu hette. Hängde där i några timmar och sedan hade barnen simning. Btw rolig fakta, idag var första gången jag laga kyckling. Japp du läste rätt. Självklart har jag värmt chicken nuggets i ungen och självklart har jag gjort kycklingsallad någon gång men idag var första gången jag hanterade rå kyckling, litet steg för mänskligheten, stort steg för Ellen.

Dagens tanke: Skit vad mycket ekorrar de har här.

KRAM

Likes

Comments

Halloj!

Måndag den 16 oktober är en stor dag för mig. Inte bara för att jag köpte en fin vinröd halsduk, de var typ solförmörkelse eller jag gick hela vägen hem från Oxfordstreet (1h 20min promenad) utan för måndag den 16 oktober bestämmer jag mig för att nu ska jag bli aktiv på bloggen igen. Tror detta är försök nummer 12 456 att börja blogga. Det är liksom temat på denna bloggen. "Ellen, tjejen som aldrig tog tag i sin blogg". Det är liksom ingen ide att jag skriver att denna gången är de på riktigt eller så, kommer ändå sluta likadant. Men ska försöka igen för Felicias skull, bara för jag är så snäll vän.


Dagens tanke: Primark strumpbyxor är sjukt jobbig för de åker ner hela tiden.

Bye Bye Äpplepaj

Likes

Comments