Header

Nämen hallå hallå!

Hade så många idéer och tankar på vad jag skulle skriva här förra veckan men inget av de blev va, så tråkigt. Tiden och orken blir lätt osynkade och så får man inget gjort eller så har man inte tid. Men så är det och de är inget att beklaga sig över. För nu är de måndag, jippi. Måndagar här är faktiskt ganska trevliga. Helgerna blir lätt väldigt intensiva och måndagen får bli återhämtningsdag, något man verkligen behöver. Känns skönt att man inte behöver stressa för att se allt, efter en månad finns de fortfarande så jätte, mega, otroligt mycket att göra och se, fattar inte folk kan känna sig klara med London över en helg.

Imon blir ett kul inlägg btw

KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De må vara onsdag men de kommer inte hindra mig från att skriva om söndagen. Här kommer lite (många) bilder från söndagen som var en mycket fin dag.


Mums...

Tower bridge

Hahahhah.

En riktig cooling

Söndag blev en blandad kompott med dessa underbara tjejer som sällskap.

KRAM

Likes

Comments

Vilken lång lördag... men mycket rolig. Dagen började med jobb. Att vara ny på ett ställe nu börjar bli en vana så när jag igår började på nytt jobb kändes de inte så konstigt att inte ha någon koll på nått. Man har verkligen börjat inse att man bara får ta de lugnt och försöka ta in alt efterhand. Sen var de Vestfield som blev nästa stopp på dagen, ett stort shoppingcenter i västra London. Efter några timmar med inspiration (ska inte shoppa på ett tag(vem försöker jag lura?)) så skulle jag vänta på Julia och Matilda för att äta Thaimat i China Town, japp du läste rätt. Fyllde ut mellantiden med att gå till Scandinavian Kitchen och köpa svensk mjölkchoklad, mums. Kvällen blev en riktig höjdare då vi bestämde oss att äta china mat ist på ett så mysigt ställe.

Marabou mjölkchoklad, china mat och fina vänner får sammanfatta min lördag. Hade inte kameran med mig så de fick bli lite mobilbilder. Tjoflöjt nu ska jag på nya äventyr.

Btw killen som spela gitarr var jätteduktig.

KRAM

Likes

Comments

Så Hampstead är mitt nya hem. Under de 3 veckor jag har varit här har jag inte varit någonstans i London jag tycker är lika fint som här. Med Hampstead heath, smågator och mysiga matställen är de svårt att inte gilla detta stället. De ligger i zon 2 men de känns ändå som om man kommer en bit utanför stan.

Idag har jag bara tagit de lugnt hittills. Gick en promenad förut i parken och åt sen lite lunch. Barnen kommer hem om typ en timme och sen får vi ses vad händer i kväll.

KRAM

Likes

Comments

Jag har flyttat till London!

Så från och med ska jag bli mer aktiv så ni kan följa min resa här. Jag har varit här snart 3 veckor och nu börjar saker falla på plats. Dessa veckor har mycket handlat om att komma in i familjen, upptäcka staden, lära känna nya människor och försöka känna sig som hemma.

Här kommer lite blandade bilder från de senaste dagarna.

KRAM

Hörs snart

Likes

Comments