Jahaja! Då har man tydligen tagit studenten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har haft en del (superroliga) saker för mig det senaste (napa, bal, summerburst bland annat) vilket är anledningen till att jag inte uppdaterat här på väääldigt länge. Men Markus blev besviken på att ett inlägg med bilderna från napa aldrig kom, sååå, tog mig tiden att göra ett inlägg med bilder från napa.

Tänkte inleda med att säga att jag tyvärr inte tog så många bilder i napa. Men jag upptäckte när jag letade efter bilder att jag visst gjorde det! Så här kommer massa bilder från napa som jag tycker sammanfattar resan ganska bra! Tack till mina underbara vänner som gjorde detta till en oförglömlig resa!!

Likes

Comments

Jag har haft världens bästa vecka med mina fina kompisar! Trots det var det så hiiimla skönt att få komma hem till mina bebisar igen! Nu är det back to reality, för idag ska jag nämligen jobba. Ska såklart lägga upp massa bilder från napa också!

Likes

Comments

Som den galna kattkvinna jag är saknar jag alltid mina små pissar när jag åker utomlands!! Men denna veckan kommer bli amaaaz.

Likes

Comments

Jag går faktiskt inte in för balen så helhjärtat, tråkigt nog.
I början var det ändå tänkt så och det känns som jag gått igenom en miljon klänningar. Hittade också min drömklänning till slut, som dessutom var på rea, men när jag väl skulle köpa den var den inte längre på rea och tyckte att priset blev lite föör saftigt för en klänning man ändå bara kommer använda en gång. Tiden började rinna iväg men som tuuur var så hade Mimmi denna fina klänningen hängandes hemma som vi kom på att jag kunde testa! En enklare variant på balklänning blev det alltså, men som ändå är väldigt fin!! (Den är korallfärgad men bilden fick bli svartvit)
Snällaste kompisen, svar positivt!

Likes

Comments

Tre par sommarskor och ett par jobbskor fick följa med mig hem idag! Skönt med lite nytt!!

Likes

Comments

Bästa sättet att starta en söndag på!

Likes

Comments

Sitter just nu och kollar på tv och äter räkor hemma hos Markus. Hade en supermysig kväll igår tillsammans med Mimmi och Olivia! Vi gjorde hemmagjord pizza som blev hur god som helst! Lite kart blev det även på kvällskvisten. Idag blir det ännu en myskväll med maki<3

Likes

Comments