Känns som att det var åratals jag bloggade, men vad har hänt sedan sist?

Jag har fyllt 15 somrar och tagit am-körkort som jag fixade på första försöket med god marginal vilket kändes superskönt!! Skrev upp på min födelsedag vilket var lite vågat men som tur va så klarade jag de och det känns superskönt att ha det över. Tror aldrig jag har varit så nervös på min födelsedag innan Hahah men jag hade pluggat ganska mycket innan vilket ändå kändes säkert. När jag hade skrivit klart provet och fått reda på resultatet åkte vi hem, och kan ni gissa vad som stod på uppfarten? Jo en liten mopedbil!! Den är så himla söt och perfekt till mig som bor lite utanför samhället och som har fått cykla i ur och skur, ska bli kul att komma torr till skolan sen när den börjar;)

Igår blev jag överraskad av mina älskade vänner, dom hade fixat jättegod fika och det va jätteskönt att bara träffas och prata!! I like

Imorse ringde klockan klockan 07:00 och det var dax för lite jobb, jobbade från 08:00 till 15:00 vilket kändes lagom, tränade lite och tog en varm dusch. Har inga planer inför kvällen utan det blir nog lite tid framför skärmen eller en promenad i eftermiddagssolen!!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vill verkligen tillbaka till den helgen som spenderades i Varberg tillsammans med Elsa! Det var verkligen så himla kul och mysigt!! <3333

Likes

Comments

Jag har fantastiska vänner!!

Likes

Comments

Hörrni!! Äntligen har jag sommarlov, så himla härligt!

Allt avslutades med fin sång, och utdelning av betyg i kyrkan, kan erkänna att jag fällde en och en annan tår. Det var så himla fint! När allt va klart i kyrkan tog jag och några kompisar med oss kameran och tog lite bilder vid en hamn som ligger i närheten och även då började himlen spricka upp och solen kikade fram. När fotona var klara drog alla hem till sig, bytte om och fixade sig inför lunch i stan. Så när klockan slog 11:50 gick bussen ifrån stationen och vi drog och käkade kinamat, det va grymt mycket folk vilket inte var så konstigt eftersom alla hade avslutning och ville fira det. Nu är jag hemma ifrån stan och planerna till kvällen är lite oklara, dagen hitintills har varit fantastisk!!

Mina favoriter!!! Alla tre är så fina<3333

Likes

Comments

Sista dagen i skolan på denna terminen och det känns underbart. Behöver vila upp mig ordentligt för att kunna prestera bäst i 9an, det är då de gäller att ligga i och hänga med på lektionerna..

Det som skiljde sig ifrån dom andra skoldagarna idag var att dom i 9an körde (multiboll?) mot lärarna och eleverna vann, hur grymt??
Så vi slutade runt 11, jag cyklade hem och va ute och gick en runda med Troja och min syssling.

Lite senare ikväll har jag träning med Hamlet, denna veckan är det dressyr så vi får la se hur det går! Efter det får jag nog fixa lite inför imon:)

Likes

Comments

+ Att jag får sommarlov imorgon.

Det ska bli super skönt att få ta ett break ifrån skolan och bara njuta! Hoppas lovet bjuder på mycket sol, sena kvällar och god mat, I like!!

- Vädret


Det hade inte gjort något om vädret kan bli lite bättre, vi vill ha sommar och sol i Juni!!

+ Snart min födelsedag

Kan ju inte säga att man inte är glad över att fylla år, det är ju alltid skoj!!

- 01orna slutar 9an

Det ska bli så tråkigt att dom börjar gymnasiet, kommer sakna dom så himla mycket!! Men jag är glad för deras skull att dom är klara med grundskolan och får lite nytt. Det är dom värda<33

Likes

Comments

Blandade känslor bland trädtopparna haha;) Allt ifrån panik, skratt och svindel men dagen var väldigt lyckad ändå!

Likes

Comments

Instagram@ellenheijel