Vardag

Är bara tvungen att dela med mig av helgens trevligheter, (några dagar för sent trots allt) men får skylla på att jag drunknar i plugg just nu. Har nämligen om en vecka i vetenskaplig metod C, inte så värst kul faktiskt....

I alla fall så vankades det lite festligheter hos min fina vän Olivia i lördags, och det är alltid lika roligt att komma hem till henne. Inte minst för det trevliga sällskapet men även för den underbara maten hon alltid lagar. Jag säger bara DRÖÖÖÖÖM! Denna gång bjöd hon på lite olika pizzor, bland annat pizza med mozzarella & pesto, pizza med halloumi & även pizza med gräddfil & löjrom som dessutom blev min favorit. Gud så gott det var! Efter maten hade vi det hur trevligt som helst, vi pratade, skrattade och dansade hela kvällen innan vi drog vidare ner till stan. Vi började på Menageriet och sedan drog vi vidare till Råå och kvällen slutade på McDonalds innan jag fick min skönhetssömn. Jobbade nämligen dagen efter!

Det var några bilder på mina fina vänner, så glad att jag har er allihop!

Nu ska vi äta indiskt & kolla på Narcos & äta glass. En bra & mysig onsdagkväll helt enkelt.

Puss <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag


1. Hur gammal är du?

Jag är tjugotvå somrar

2. Hur gammal känner du dig?
Denna fråga är alltid så himla svår att besvara. Vissa dagar känner jag mig som 16 och vissa dagar känner jag mig sååååå vuxen, som när jag exempelvis dissar krogen för att ligga hemma i soffan en fredagskväll och se på ”På Spåret”.

3. Var bor du?
För tillfället bor jag i en lägenhet i centrala Sundsvall som jag delar med min sambo. Jag älskar denna lägenhet just för att den känns såå stor (64 kvadrat), jämfört med våra förra lägenheter som var 23, och 34 kvadrat stora och desstom sletna gamla studentlägenheter.

4. Vad har du gjort i dag?
Idag har det varit en typsik pluggtorsdag och med det menar jag:

1. Tentapluggat i skolan mellan 9-15.
2. Vikt och sorterat tvätt
3. Läst bloggar och kollat på vloggar
4. Busat mig (Detta händer i och för sig aldrig)
5. Lagat jättegod chorizo-wook
6. Betalat räkningar eftersom det vart löööning och CSN!

Ingen jätterolig och händelserik dag med andra ord, men det är ofta så vardagen ser ut som student =)

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Jag skulle först säga sommar för det säger jag alltid. Men jag tror att jag i denna sekund ändrar mig och säger vår. Finns ingen bättre känsla än när dagarna blir ljusare, man börjar höra fågelkvitter igen och naturen börjar blomma!!!

6. Är du beroende av någonting?
Haha, av Rasmus kanske? Och Riskakor!!!!

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
1. Jag har en grön personlighet, ni som vet ni vet.
2. Jag älskar inte bara musik, JAG ÄLSKAR MUSIK av nästan alla genres.
3. Jag kommer ihåg typ alla namn och ansikten jag stöter på, och kan därför verka vara stalker ibland haha.

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Skulle inte tacka nej till att åka på någon sorts resa med Rasmus och få lite kvalitetstid med varandra, kanske till Berlin eller Sweizch. Hade heller inte vart fel att vara hemma med min familj i Mariestad, vi träffas alldeles för sällan pågrund av de 65 mil som skiljer.

9. Vad är du på för humör just nu?
Just idag känner jag mig faktiskt lite halvsjuk, eller snarare så känns det som att jag börjar bli sjuk. Lite stressad är jag också pga mycket i skolan… Men jag är ändå glad för jag har längtat till denna helg sååå länge. Är nämligen bjuden på middag och festligheter hos min kära vän Olivia!

10. Vilket är ditt favoritgodis?
Mitt favoritgodis är choklad i alla slag, helst Marabou mjölkchoklad med frukt och mandel, och Polly!! Annars är även S-märken en stor favorit!

11. Vilken är din favoritaffär?
Jag har inte direkt någon favoritaffär! Men jag skulle kanske ändå säga Zara eller Mango just för att det känns så lyxigt att handla där då det inte finns här i Sundsvall!.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska ! Tidiga mornar är inget för mig.

13. Har du blivit sydd någon gång?
Nej det har jag faktiskt inte. Ta i trä!

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Det var Rasmus. Vi hade 6-års dag tillsammans i Måndags och han skulle spela innebandy den kvällen och hade såå dåligt samvete. När jag kom hem från träningen låg det en stooor chokladask på byrån samt 3 nya woodwick ljus som doftar så gott!

15. Är du blyg?
I nya situationer ja! Dock så tror jag att folk kanske uppfattar mig blygare än vad jag är, men ofta känner jag bara inget behov av att prata på, jag gillar att lyssna!! Men vissa gånger är jag såklart en pratkvarn jag med J

16. Vad heter du i andra namn?
Ida, Linnea. Ida efter min mammas farmor (?), och Linnea för att jag faktiskt hette Linnea ett tag när jag var liten, innan mina föräldrar insåg att jag mer såg ut som en Ellen!

17. Vill du gifta dig?
Ja, det vill jag absolut göra. But not yet

18. Har du något smeknamn?
Har haft alldeles för många smeknamn. ”Elvis”, ”Ellsie” ”Elledius”, ”Pledius” och ”Pledde”, som slutligen landade i Pelle. Nu kallas jag Pelle av typ alla. Det är alltid lika roligt när folk ropar Pelle på mig typ i affären, och folk blir alltid lika chockade

Dessa frågor inspirerades av Floras frågestund

Likes

Comments