Header
View tracker

Denna super fina och mysiga päls fick jag hem igår och jag är mer än nöjd.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Läpp-, käk- gomspalter är relativt vanliga missbildningar som finns beskrivna redan för länge sedan. Orsaken till defekten är fortfarande inte helt känd. Den uppkommer hos fostret redan vid andra eller tredje graviditetsmånaden. Då växer olika delar av ansiktet samman, och av någon anledning kan sammanslutningen bli ofullständig och då uppkommer en spalt.
Två barn av tusen föds med spalt, har någon av föräldrarna spalt så ökas chansen att ens egna barn får det.

Detta är alltså en kort beskrivning om vad LKG är. För många av er som inte vet så är jag född med LKG. Jag har haft mycket operationer, första redan när jag bara var några månader och sedan när jag var 1 år igen och väldigt många återbesök. En sista operation gjordes när jag var 9 år, och då gjordes en bentransplantation från mitt ben upp till munnen. Efter denna operationen gjordes tre återbesök under 1 års tid.
Efter detta så har jag vart tredje år varit på besök och sista gången var i våras.

Läkarna säger att vi som patienter själva bestämmer när vi är helt klara. Därför så kommer jag göra en käk operation för att kunna få bättre ordning på mina tänder och sedan framöver kanske en plastikoperation på överläppen.

Jag är väldigt glad och tacksam över den läkaren som jag har haft under alla mina operationer som har gjort ett sådant bra jobb, många ser inte ens att jag har ett ärr mellan näsan och överläppen och jag tänker inte ens på det längre. Mitt ärr syns mindre och mindre tycker jag för varje gång jag tittar på det.
Det kan vara väldigt lätt för oss med LKG att inte uppskatta vårt utseende men jag har lärt mig acceptera mitt och det är jag glad över.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå på er! Idag har jag varit på läkarbeök, eller två tandläkarbesök. Först var det vanliga tandläkaren och sedan med en specialist tandläkare som frågade lite om hur jag tänker mig framöver då vi tidigare har pratat om en operation och idag bestämde vi att det blir så. Operationen kommer att bli på Sahlgrenska i Göteborg, min tandläkare i Skövde kommer att ta kontakt med min tandläkare i Göteborg för att få fram ett datum och lite så, det är en lång process innan operationen kan bli av, så just nu kan jag bara vänta på ett brev och en kallelse till Göteborg.

Likes

Comments

Är det någon av er som har denna ur snygga jackan från dm retro? Jag älskar den och funderar på att köpa en men vet för det första inte vilken färg, funderar på den mörkgrå eller den svarta men är sjukt osäker. Sen hur är dom i storleken? har för mig att många har sagt att dom är små i storleken, stämmer det?

Ni får jätte gärna kommentera om ni har några tips!

Likes

Comments

Idag när jag stod på golvet och jobbade så kom min kassachef förbi med denna lilla goodiebag som alla som jobbar i kassan fick då vi är bäst på leg. kontroll och inte har gjort ett enda fel på hela året så detta blev som en liten belöning kan man säga, super kul!

Likes

Comments

Hallå på er. Förlåt för dålig uppdatering under hela förra veckan och i helgen. Jobbade hela veckan och sedan åkte jag iväg på cup i fredags och kom hem igår så har inte haft tid helt enkelt.
Oden cup är alltid lika rolig men kroppen är inte så stabil under en sådan helg, tror jag sov 7 timmar under hela helgen ungefär och spelade 10 matcher tror jag och sömn, matcher och måltider ska man försöka få ihop under natt och dag fredag till söndag. Men det är verkligen jätte roligt att åka iväg med tjejerna en hel helg för vi är ett så skönt gäng allihopa. Vi förlorade iallafall finalen med 2-1 så det sög men cup på söndag igen så nya tag då!


Likes

Comments

Dessa två parfymer från Calvin Klein och Escada fick jag av Albin och dom luktar ju så otroligt gott båda två!!

Likes

Comments