Header
View tracker

Denna satte jag på plats för lite mer än ett år sedan nu, och jag kan verkligen säga att det är det
bästa som jag någonsin har gjort.
Jag får bära med mig min underbara pappa vart jag än går varje dag i resten av mitt liv.
Jag är sååå tacksam.

Likes

Comments

Kan vi bara ta en tyst minut för Ed Sheerans nya låtar. Jag tycker att det inte riktigt är hans "stil" men huuuuuur bra är dom inte?
För er som inte ännu har lyssnat på dom, gå in och lyssna nu nu nu!!

Likes

Comments

Detta fick jag med mig från mellandagsrean igår, inte så mycket men jag är nöjd.
Köpte bara saker som jag kände att jag verkligen behövde!

Likes

Comments

God jul på er allesammans! Hoppas ni alla har haft en bra dag och har en fortsatt din jul. Jag har sitter och spelar en massa spel med mina syskon, mamma och dom myser i soffan med glögg.
Har varit iväg hos mormor idag och käkat julmat, vi var där vid 1 ungefär och sedan åkte vi hem lagom till kalle anka så var inte så länge men men. Var även hos pappa en sväng innan och tände lite ljus och hälsade god jul.

Är i alla fall super nöjd med mina julklappar, fick mestadels en massa saker som är bra att ha när man flyttar hemifrån och det är nog kanske dags snart haha. Men fick även en massa fina och roliga grejer som jag kan ha nytta av nu och även framåt.

Ska vid 11 åka till Hjälstad på midnattsmässa och efteråt hälsa på pappa och kolla så att ljusen fortfarande lyser.

Ha en fortsatt god jul hörni!!


Likes

Comments

Denna super fina och mysiga päls fick jag hem igår och jag är mer än nöjd.

Likes

Comments

Läpp-, käk- gomspalter är relativt vanliga missbildningar som finns beskrivna redan för länge sedan. Orsaken till defekten är fortfarande inte helt känd. Den uppkommer hos fostret redan vid andra eller tredje graviditetsmånaden. Då växer olika delar av ansiktet samman, och av någon anledning kan sammanslutningen bli ofullständig och då uppkommer en spalt.
Två barn av tusen föds med spalt, har någon av föräldrarna spalt så ökas chansen att ens egna barn får det.

Detta är alltså en kort beskrivning om vad LKG är. För många av er som inte vet så är jag född med LKG. Jag har haft mycket operationer, första redan när jag bara var några månader och sedan när jag var 1 år igen och väldigt många återbesök. En sista operation gjordes när jag var 9 år, och då gjordes en bentransplantation från mitt ben upp till munnen. Efter denna operationen gjordes tre återbesök under 1 års tid.
Efter detta så har jag vart tredje år varit på besök och sista gången var i våras.

Läkarna säger att vi som patienter själva bestämmer när vi är helt klara. Därför så kommer jag göra en käk operation för att kunna få bättre ordning på mina tänder och sedan framöver kanske en plastikoperation på överläppen.

Jag är väldigt glad och tacksam över den läkaren som jag har haft under alla mina operationer som har gjort ett sådant bra jobb, många ser inte ens att jag har ett ärr mellan näsan och överläppen och jag tänker inte ens på det längre. Mitt ärr syns mindre och mindre tycker jag för varje gång jag tittar på det.
Det kan vara väldigt lätt för oss med LKG att inte uppskatta vårt utseende men jag har lärt mig acceptera mitt och det är jag glad över.

Likes

Comments