Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Man märker att det är måndag igen, har varit allmänt seg i huvudet hela dagen på jobbet. Jobbade ett 8 timmars pass i kassan idag och dagen har gått fort då det har varit mycket och göra så det är skönt. Kom hem runt 7 och sedan dess har jag inte gjort annat än att äta och kolla serier, blir så slö på kvällarna när jag har jobbat..

Imorgon är både jag & Albin lediga så då ska vi passa på att åka in till Skövde en sväng och så är det ju löning också hehe.
Ska mysa ner mig i sängen och kika lite youtube och sedan somna till ett avsnitt av Alcatraz, ha det bäst!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hallå på er! Då var det helg igen och jag ska om ungefär en timme åka och jobba. Jag stänger idag så kommer vara hemma runt 11 ikväll igen men är ledig imorgon så varför ens klaga! 
Igår hände inte mycket alls, jag tog det så lugnt som man bara kan på en ledig dag. Jag & Albin kollade på de fyra senaste avsnitten av Hawaii five-O och bara degade hela dagen, sååå skönt. 

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll hörni!!

Likes

Comments

​2 hela år tillsammans 

Likes

Comments

Hallå på er! Hoppas att allt är bra med er!
Allt är bra med mig och jag kom hem från jobbet för ungefär en halvtimma sedan. Ska vänta in mamma och sedan äta lite god mat.
Schemat för resten av dagen finns det inte mycket på, jag ska iväg och träna vid 18 och inte så mycket mer än så. Jag börjar tidigt imorgon så blir även sängen tidigt ikväll.

Jag ska nu sätta mig och göra en snabb kassautbildning, ha det bäst!

Likes

Comments

​Tröja/ Ginatricot
Kostymbyxor/ H&M
Johnnybulls/ DNA shoes


Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå på er! Nu var det fredag igen och veckorna bara springer iväg. Jag jobbar imorgon också så inte riktigt helg för mig än. Ikväll ska jag iallafall träffa Albin och så ska vi ha lite fredagsmys. 
Har inte mycket planerat förutom jobb imorgon som sagt så vi får se lite vad som händer.

Likes

Comments

Likes

Comments