Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lördagen förra veckan så ringde det på hemtelefonen redan vid 05:50 och man undrar ju vem som ringer så tidigt.
Men mamma svarar såklart och jag hör hur hon genast blir orolig och har gråten i rösten. Jag sprang upp och hon säger att Rasmus har varit med om en bilolycka, ( Rasmus är min lillebror för er som inte vet ).
Jag tänker att det är nog inte så allvarligt men när jag och mamma kommer till plats och polisen stoppar oss och ber oss att inte titta emot bilen som står nere i diket, inkörd i ett träd. Det är klart att jag tittade, och jag tänkte direkt att han är död. Polisen säger bara att hon träffat Rasmus en snabbis innan han åkte in med ambulans och att han är vid medvetandet men att han är allvarligt skadad.
Jag har nog inte gråtit så här mycket sedan pappa gick bort.

Efter ungefär 2 timmars väntan på sjukhuset så får vi träffa honom.. Hans senor i knät hade gått av, han hade smärtor i buken och en punkterad lunga. Jag kan inte förstå att han klarade sig så bra som han faktiskt har gjort!
Han var alltså påväg till jobbet och ett rådjur sprang över vägen och han var tvungen att väja..

Ta hand om era nära och kära! Allting kan förändras så fort!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag och mamsen varit i Göteborg för ännu ett besök på Sahlgrenska. När jag var där senast i Februari så kollade dom bara om det fanns något som dom kunde göra för att hjälpa mig och idag fick jag beskedet och ja dom kommer kunna hjälpa mig.
Dom berättade bara lite kort om hur vi kommer gå till väga innan operationen och lite kort om hur operationen kommer gå till. Jag ska dit igen några gånger innan operationen för lite förberedelser och så där. Men mycket kommer att skötas via Skövde så att jag slipper åka så långt varje gång.

Så, när blir operationen? Med tanke på att jag måste ha tandställning i 1 till 1,5 år innan operationen kan göras så har jag fått en operationstid i November 2018. Ja, jag vet att det är långt kvar men det är en stor process innan operationen och en stor process efteråt. Men jag är bara hur glad som helst att dom kan hjälpa mig!

Tog även liten sväng på stan och käkade på Jensens i väntan på tåget. Fick med mig ett par byxor som jag kan visa lite senare!Likes

Comments

Jag har haft en riktig mys helg. Mer av dessa tack!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag hade verkligen en toppen helg! Firade som sagt Jenny, så var hemma hos henne innan med en massa guuurls och sedan drog vi till sand efteråt! Hade i alla fall sjukt kul och definitivt något som ska göras om!

Likes

Comments

Hallå på er! Äntligen så är det helg! Igår så hade jag och laget seriepremiär mot Tidavad och vi tog med oss en 4-1 vinst hem, så skönt!
Sitter just nu och låter mina naglar torka. Jag ska strax gå ner och städa och fixa iordning lite i mitt rum. Amanda kommer hit runt 4, halv 5 då vi ska käka lite och sedan fixa iordning oss inför kvällen, då vi ska fira att Jenny fyller 20!
Det ska bli super kul, hoppas att ni också får en rolig kväll!


Likes

Comments

Du har väll inte missat..