Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Asså jag är så trött nu för tiden. Enda sedan jag kom tillbaka ifrån min semester så har jag varit helt slut när jag kommit hem efter jobbet, det är skit tråkigt, jag orkar oftast inte göra något på kvällarna men men.

Idag börjar iallafall fotbollsträningarna igen efter ungefär 4 veckors uppehåll. Jag är super taggad på höstsäsongen och hoppas att den blir lika bra som vårsäsongen om inte bättre!

Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags så hade vi lite lagfest hemma hos mig, vi lekte lite lekar och bara hade väldigt roligt som alla andra gånger!

Likes

Comments

Så vad gjorde jag nu på min semester? Inget speciellt faktiskt. Min syster från Stockholm var hemma hela veckan så vi passade på att hitta på lite saker.
Blev utgång, lite fiske, vi åkte till Karlsborg för att käka lite, ta en mjukglass och bara njuta. Träffade även Amanda och Jenny som jag inte gjort på evigheter vilket var super kul!
Trots att inte ha gjort så himla mycket och inget speciellt så var det bara så himla skönt!


Likes

Comments

Jag har äntligen lite semester med ingenting speciellt inplanerat och det är såååå skönt! Hade ju en veckas semester för tre veckor sedan när jag och mammi var i Kroatien.

Som sagt så har jag ju inget speciellt inplanerat så vi får se lite vad som händer. Igår var jag och min syster Isabell i Mariestad hos några av hennes kompisar, det var roligt men leder till en slapp dag idag, kanske blir lite gott käk hos min morbror vi får se.

Likes

Comments

Likes

Comments

Du har väll inte missat..

Vad köpte jag?

Kroatien 2017- bildbomb

Övriga helgen