Header

Hej på er! Tänkte bara uppdatera er lite och jag har bestämt mig för att göra en helt ny blogg som jag kommer att starta med nästa vecka, berättar mer varför jag valt att starta ny och varför det dröjt så länge på min nya blogg. 
Så från och med nästa vecka så kommer ni kan kunna följa mig igen. Länkar den nya bloggen HÄR så tycker jag att ni definitivt ska titta in på den i slutet på nästa vecka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte bara uppdatera er lite. Har inte bloggat så mycket på senaste tiden eller på typ hela sommaren vilket ni förmodligen har märkt. Men har varken haft en egen dator som jag kunnat blogga ifrån och är jätte tråkigt att blogga ifrån mobilen hela tiden så är lite därför, men har inte heller haft något direkt sug för det..

Har därför bestämt mig för att ta en lite paus ifrån bloggandet  ett litet tag.. Jag åker till mina kusiner i England om två veckor, jag måste börja tänka lite på min framtid med jobb osv. då jag än sålänge endast har ett sommarjobb fram till den 18:e denna månaden.. så har lite annat att tänka på.. men framför allt har jag tänkt vänta med bloggandet tills jag har köpt mig en egen laptop vilket förmodligen blir vid nästa löning så jag kan börja blogga på riktigt och till och med kanske göra en ny blogg, vi får se.. 

Ha det underbart så länge hörni!


Likes

Comments

Likes

Comments

Vad är det som håller mig vaken om nätterna? Vad är det som gör att jag inte kan somna på kvällarna? När jag har Albin vid min sida går det alltid bra men dom nätterna jag sover ensam går det bara inte.. 
Jag tror att det är så mycket som går runt i min hjärna på kvällarna, alla tankar om framtiden som jag inte kan vänta på, framtiden med Albin och vad den har att ge, den kan jag inte vänta på. Jag tror också att sorgen kommer springandes bakom mig och försöker fånga mig igen, lite som evighetsstafetten. Jag tänker på min pappa varje dag men ibland känner man att man mår bättre men ibland känns det som om tårarna kommer falla vilken sekund som helst. ​​Det kommer i omgångar och nu är omgången här. När sorgen kommer ikapp mig så brukar den alltid stanna länge innan man får vila ifrån den lite. Jag ser kanske glad ut men egentligen så går jag och kämpar för att inte gråta. 

Jag vill ha hjälp men det finns ingen som riktigt kan hjälpa mig, en kram räcker ibland. Det mår man bättre av, mycket bättre. Jag är en kämpare, det har jag lärt mig. Det syns inte på mig att jag kämpar mig igenom en sådan hemsk sak men jag kämpar, som aldrig innan. 

Jag är stolt över mig själv, min familj och alla andra som kämpar med samma sak som mig. 

Likes

Comments

Vaknade vid halv 9 idag. Då bestämde vi att vi skulle åka iväg och göra något bara för att alla var lediga. Så vi åkte en sväng till Karlsborg, spelade minigolf, var på campingen, åt lunch på Idas brygga och sedan en mumsig mjukglass innan vi åkte hem.
Imorgon jobbar jag igen men endast två dagar innan jag är ledig igen. Snart avslutar jag även mitt jobb på sommarland och börjar på Ica Maxi i Skövde där jag hade min praktik och ska bli super kul att komma tillbaka dit!

Likes

Comments

Instagram@ellenhanssonn