<a title="ellengustafssonn blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=823290&mid=200754&f=true" target="_blank"><img alt="ellengustafssonn blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=823290&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

​<a title="ellengustafssonn blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=823290&mid=200754&f=true" target="_blank"><img alt="ellengustafssonn blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=823290&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vill såååå ha ett par träningstights ifrån stronger men jag vet inte vilka jag ska beställa för alla är så sjukt snygga. De blommiga tightsen är från deras nya kollektion och heter Midsummer. Alla tightsen kostar 599SEK och finns i storlekarna XS-L. 

Likes

Comments

Träningsschema sommaren 2k16

 • Situps 25 X 3
 • Rygglyft 25 X 3
 • Biceps 15 X 3
 • Triceps 15 X 3
 • YTW 10 X 3
 • Benspark fram 10 X 3
 • Benspark bak 10 X 3
 • Squats fram 10 X 3
 • Squats bak 10 X 3
 • Utfallssteg 50 X 3
 • Armhävningar 15 X 3
 • Planka 2min X 3

   STRETCHA 10min


Likes

Comments

Den 11 juni för nästan exakt en vecka sen gick jag ut grundskolan tillsammans med de underbara människorna på bilden. Jag har gått hela 10 år på en och samma skola och det känns skönt med lite förändring nu. Sommarlovet har precis börjat och det känns väldigt skönt. Inga alarm, inga läxor och ingen stress längre vilket gör dagarna mycket bättre. Tiden i skolan har både varit fantastiskt och jobbig ibland. Speciellt de sista åren har det vart lite mycket med både volleyboll, dans, skola och alla vänner på en och samma gång. Men men det löser sig alltid även om man inte lämnar in alla uppgifter i tid. Jag kommer minnas alla de dagarna man går och är svin hungrig i skolan men så kommer man på att det säljs toast i fiket och hela dagen vänds upp och ner, alla dagarna man inte orkar gå till skolan men gör det ändå för att det inte är långt kvar och det blir bara värre om man hoppar över en dag, alla dagarna vi har klagat på mat, för mycket läxor, dåliga lärare, dåliga betyg osv. Det är dom dagarna man behöver de där skratten och konstiga konversationerna på rasterna med klasskamraterna för att minnas skolan som en bra tid i livet istället för att det bara var en tråkig och jobbig tid som man gått igenom. Jag gick ut med över 300 poäng i slutbetyg och stipendium i idrott vilket jag är stolt över att jag lyckats prestera samtidigt som det inte är något jag vill skryta om då jag inte är en skrytsam person. Mina år i skolan har utvecklat mig enormt och gjort att jag är den personen jag är idag och jag ångrar inte en sekund att jag har gått igenom 10 år av att gå upp tidigt varje morgon, massor av läxor, stress och ångest blandat med skratt, glädje och lycka. Att gå ur grundskolan är ett stort kapitel i livet som nu är avslutat.

Likes

Comments

​Hejsan hoppsan! Idag är det min första dag som bloggare på nouw. Jag har haft några bloggar tidigare när jag var mindre men hade tänkt att börja blogga på "riktigt" nu. Jag är en 16 årig tjej född och uppvuxen i Sveriges såkallade tråkigaste stad Falköping, inget man är stolt över direkt.. På fritiden dansar jag, spelar volleyboll och umgås med mina vänner. Jag har ett stort intresse för träning allmänt och tycker även om mode och god mat. Tanken är att jag ska blogga om min vardag och inspirera och ge tips till mina läsare om mode, vardagsproblem, träning osv. Puss och hej:)

Likes

Comments