Så himla roliga dag, vi hade uppåk som innebär att man får betygsättning på hur man åker! Fick godkänt på allt så det va skönt! Va dock risig imorse när jag vaknade. Ont i halsen och feber... Men nu påväg hem för att ta det lugnt!
Hoppas ni haft en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag ta tag i detta, vill verkligen göra detta och tycker att det är så himla kul. Har fast mycket och göra, sen har det hänt väldigt mycket sen jag kom hem från Thailand. Imorgon börjar det!

Likes

Comments

Inte långt kvar nu tills vi åker till Thailand!! Vi kommer att åka på söndag eftermiddag så den 26/2 Är så galet taggad och kommer bli så himla kul. Idag åker jag från malung hem till Stocholm. Åker kl:15:22 från malung centrum och kommer till Uppsala med tåget vid 19:30 och då kommer mamma och hämtar mig. Så då har hon lovat att äta MAX så det är jag taggad på. VI hörs senare på bussen eller tåget!

Ha en toppen dag!!

Likes

Comments

Idag stod det gym på schemat inte alls taggad men bara att ta tag i det och göra det. Nu är det iallafall över men nu återstår det bara svenska redovisning av en låt... lite nervös men kommer gå bra!

Ha en bra dag!!!

Likes

Comments

Hade världens finaste kväll igår. Fick blommor och choklad av min fina pojkvän. Men är iallafall i skolan igen. Hade en fin dag i backan igår men nu längtar vi till på fredag då vi ska va i parken troligtvis i kläppen! Så himla taggad på det!
Hoppas ni hade en bra dag igår!! <3

Likes

Comments

Finaste stugan levererade Idag också, vart bana idag så himla kul att och och bara köra. Önskar bi liknade göra det oftare! Men men vart några fina bilder som kommer här!! Ha en toppen dag!

Likes

Comments

Idag är det Åkdag och jag är så himla taggad! Vi ska åka bana det ska bli så himla kul.
Ha en bra dag!

Lägg till mig på snap! Gnellen

Likes

Comments

Har precis fixat i mitt rum och det blev jätte fint.
Så himla mysigt. Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Hej allesammans
Har tänkt att börja blogga på riktigt nu. Jag tycker verkligen att det är kul men måste bara få tid utanför skolan. Men ska verkligen försöka nu!!
Hoppas ni har en toppen dag!

Likes

Comments

Likes

Comments