och i samma stund som du spelar upp låten kan jag inte låta bli att tänka på klumpen som kommer att komma när jag hör den om några månader när du är borta och jag försöker känna hur den kommer att kännas för att förbereda mig lite i taget för att inte allt ska komma som en käftsmäll senare och i samma stund blir jag arg på mig själv för att jag inte kan njuta av stunden och är pessimistisk,

kommer på sekunden efter att jag hellre släpper in lite smärta i taget så att det kanske blir lite lättare senare precis som effekten av att vaccinera sig så det inte blir min undergång senare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jag längtar efter höstlov samtidigt som jag är livrädd för att få för mycket tid till att tänka.

Likes

Comments

jag vet inte om jag vill visa dig mitt favoritställe, min favoritpromenad, eller spela min favoritlåt,

för tänk om det blir vårt för att sen inte bli ditt längre för att något händer och vi går skilda vägar och det inte längre kan bli mitt för att allt jag tänker på är oss,

nej då visar jag dig hellre en annan väg,

för inte kan jag förlora allt på en o samma gång.

Likes

Comments

Allmänt, Tankar

lika förvirrad som i slutet på ett sommarlov,

är jag redo än,

känns det ens bra,

fast jo det ska ju ändå bli roligt att träffa alla,

precis så ikväll, jag är hemma i Stockholm för några nätter,

är jag redo än,

känns det ens bra,

fast jo det ska ju ändå bli roligt att träffa alla.

Likes

Comments

Morgonen ser ung och kall ut. Kvistarna på träden ser så tunna och frusna ut att om jag blåser lite lätt, går de av. Tar en macka och gör en cappuccino. Solen börjar tina upp staden, grannens bil startar. Tuppen är det du?

Coach idag på dagens tävling. Region Stockholm. I Kungsör. Paus... Poängen var ju att vara i Stockholm. Aja, en liten roadtrip med bra musik ska jag klara. Maggio hjälper du mig?

Godmorgon!

Likes

Comments

10 mars 2017:

Fick en godispåse med RÄTT godis i av Frida. Hon sa "för att du har varit sjuk och för att jag diggar dig". Äkta vänskap.

Såg en kvinna som ljög idag. Hon sa till en hundägare "din hund är så söt". Den var inte söt.

Coachade mina elever. Sofia sa: "Du är rolig att kolla på. Du sprang med, fram och tillbaka, när Smilla dansade".

Sa okej till att åka till Kungsör imorgon. Vänta va? Fixar kaffet.

FREDAG.

Likes

Comments

Texter

Med dig och hela jag är i fritt fall. Så skör att allt du säger blir allt jag är. Ett minsta felsteg och jag får svindel. Kan vi skippa det krångliga och bara bli kära?

Hur ska jag kunna bestämma min framtid när jag knappt kan välja flingor till frukost.

Jag drömmer om sommaren samtidigt som jag fruktar framtiden. Fast solen löser väl allt. Är det inte så?

Vår kärlekslåt åkte ut i andra chansen.

Om du inte finns där för mig nu, imorgon, igår. När finns du då?

Om jag pratar om det högt kanske karman tar det ifrån mig. Men om jag är tyst, vet ingen om det.

Likes

Comments

Texter

1.
Scrolla ner.

Jag vaknar. Sätter mig upp i sängen och funderar i minst fem minuter, som jag alltid gör, om det är värt att gå till skolan eller inte. Visualiserar schemat framför mig: Matte, fan, jag måste gå.

Mobilen plingar till. Det är han från min förra skola. Ett meddelande från ingenstans. Det är random, men jag svarar. Blir pigg och går till skolan ändå.

Skolan är inte så farlig när man väl är där, dessutom blir det pannkakor, jag blir genast som ett litet barn. Mobilen plingar till igen. Han undrar om vi ska ses någon dag. Det är random, men jag svarar.

Tennisen går åt skogen. Jag blir spöad av en 14-åring. Pinsamt. Försöker behålla värdigheten, agera moget och låtsas bli glad för hennes skull. Egentligen vill jag gråta och säga att hon bara hade tur. Hon får applåder, jag känner mig förminskad, jag skriver till honom.

Vi ses.

Han är lugn och har förändrats. Jag är ivrig och densamma. Men vi klickar.

Båda skriver dagen därpå. Vi pratar konstant i flera timmar. Allt från den där tanten på bussen som dränkt sig i parfym för att dölja röklukten, till framtidsplaner och drömmar.

Vi skriver, ringer, träffas.

Tills det blir vi.

2.
Scrolla ner.

Jag vaknar. Sätter mig upp i sängen och funderar i minst fem minuter, som jag alltid gör, om det är värt att gå till skolan eller inte. Visualiserar schemat framför mig: Matte, fan, jag måste gå.

Mobilen plingar till. Det är han från min förra skola. Ett meddelande från ingenstans. Det är random, så jag svarar inte. Gäspar. Somnar om.

Likes

Comments

En av mina närmaste killkompisar: "Jag störde mig på dig i början av gymnasiet. Det var för att du tog så mycket plats i klassrummet. Men när jag tänker efter så pratade du lika mycket som killarna och dem tänkte jag inte på".

Likes

Comments

Scrolla ner
​En vän som du; Alla behöver den där vännen som stöttar det du gör, bra som dåligt. En som inte dömer utan hejar på dig. En som säger kör när du tvekar men har förståelse om du sen vill dra dig ur.

Vännen som låter dig grubbla och få känna som du gör. Inte bara tröstas. Vännen som skrattar åt misstagen du gör och säger "Äh det kunde varit värre". Vännen som du aldrig behöver skämmas inför, för att den förstår hur du resonerar och litar på din moraliska kompass.

Alla behöver den vännen.

En vän som du;

Frida.

Likes

Comments