Header

Där stod vi mitt i natten. Rastlösa själar som bara behövde varandras sällskap och bra musik. Klädda i varsin one piece. Ingen hade något djupt att säga så istället stod vi bara och dansade. Höjde volymen i bilen. Öppnade alla dörrar. Dansade. Till Pink.

"So, so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight."

Likes

Comments

Det är tillåtet att gråta.

Du träffar en vän. Blir påmind om hur mycket du gillar den personen. Undrar varför ni inte ses oftare.

Efter frukost/lunch med Amanda blev det dans. Lite locking och modernt. Kul! Blev en spontan middag med Hannah och Linnea på kvällen. Fick lite smått ångest över hur mycket pengar jag bränt detta lov. Tröstade mig själv med att jag har haft det underbart roligt.

För det har jag verkligen.

Men fan vad mycket jag har ätit.

Likes

Comments

Gabriel 20 år. (20???!!!) Jag, Elsa och Luven samlades äntligen igen. Idag har jag varit död. Skulle dansat, fikat och gått på bio... Det blev pizza, smoothie och Netflix istället.

Snart ska jag köra Room Escape. Haha det var så lyckat förra gången så jag, Luven och Ivar bokade igen. Herregud. Vi ska klä ut oss också denna gång så dags att gräva i garderoben.

Likes

Comments

Dagens lunch. | Igår var jag på middag hos Frida. Otroligt mysigt. | Var på kongress med jobbet och åt godaste middagen i Gävle.

Var på Popping läger förra veckan. Helt galet bra var det. Utvecklades och helt fantastiska tränare samt underbar grupp. | Efter mitt sista battle session åkte jag till Gävle för kongressen. Mitt tåg var 1,5 h försenat men hann precis till middagen.

I förrgår hade jag Gabbe och Christian tacoskväll. Vi började kolla på tv-serien Shooter på Netflix, tips!!! | Drink och mat med nya vänner för livet.

Clara har fått hund. Dog. Trion var samlad, vi åt middag och myste med Levi. | AW med Agnes, Linette, Madde efter julshow på dansskolan. Underbart häng. | Mina grupper hade julshow på Intiman. Blev stolt och varm i hjärtat. Foto längst till höger av Mats Fredriksson.

Uppträdde på Friends arena med klassen. | En och en annan fika. Islatte på Espresso House x antal gånger. Hjälp. | Linnea styrde upp nyår.

Överlag känner jag att jag har så roligt just nu. Jag har träffat vänner för livet i klassen. Åkt på oklara äventyr som har bidragit med glädje, ångest, skratt, insikter. Satt i bilen häromdagen och lyssnade på Veronica Maggio på högsta volym. Hon sjöng, varenda ord hade betydelse, var träffad. Jag kände mig liten, sårbar men samtidigt så jävla fylld med liv.

Fan är det såhär det känns att leva tänkte jag.

"Står alltid först i alla led
Jag törs när ingen tror det
Jag kastar bort och börjar om
Jag springer från min oro
Och jag dömer ingen längre
Har de tänkt det har jag gjort det.

Det kostar ingenting i början
Men det blir alltid dyrt till slut, till slut
Och den första är alltid gratis
Men det blir alltid dyrt till slut, till slut."

Likes

Comments

Texter

En signal och hela min kropp invaderades av stresshormoner. Mitt överjag började hetsa igång försvarsmekanismerna. Hela jag hamnade i försvarsställning. Jag kände mig rädd och svag men samtidigt modig och stark.

En signal.

Jag fumlade fram anteckningarna på mobilen. Varenda punkt var planerad likaså var varenda mening väl uttänkt. Jag samlade modet och var redo för att öppna Messenger.

En singnal.

Så var det inte du.

Likes

Comments

Kan inte säga nej till livet.

Jag tänkte börja spara. Men Gulé ville luncha i stan. Klart jag ville göra det! Vi satt så länge att vi förflyttade oss till Espresso House, en kaffe kändes rimligt. Sen ringde Luven. Jag, hon och Ivar åkte och körde Room escape. Max middag efteråt kändes relevant för att ladda upp inför nattens spelomgång av "Med andra ord".

Fan juste. Spara.

Rationaliserade lite. Kom på att jag höll en privatlektion igår med en elev. Eh. Klart jag ska leva.

Klart jag inte ska säga nej till livet.

Likes

Comments

Texter

Där stod de glada ungdomarna och skålade för det nya året. Jag kände glädje, ångest, värme, kyla, kärlek, tomhet, allt i sekunderna där minutvisaren närmade sig toppen. Fyrverkerierna smälldes som en orkester och bildade vackra konstverk i himlen. Alla människor rörde sig i periferin. All jubel omvandlades till infraljud. Och ni, du, allting förlorade sina konturer.

Tills jag öppnade ögonen igen,

och plötsligt var det 2017.

Likes

Comments

Kommit hem från en kväll hos bästa vännen. Mitt i allt ville vi alla ta en promenad. Sen ville vi spela spel. Plötsligt var klockan halv tre. Och där satt vi och spelade intensivt som om det var hela vår värld.

Jag har insett saker denna kväll. Fått ur mig saker, haft lite ångest, bearbetat den genom prat, skratt, energi. Allt. Insett att 2017 ska bli en ny start. Insett att jag inte alls hatar de som säger så. För det är så jävla sant. Mitt år då jag ska utsätta mig själv för jobbiga saker. Jag ska utvecklas, sluta vara rädd, sluta ursäkta mig själv och börja leva och göra saker för min skull och inte andras.

Jag har insett att min stolthet förstör allt för mig. Den hindrar mig från att lyckas i allt jag vill. Så nu ska jag släppa, för jag vet att livet är för kort för att bara spela säkert hela tiden.

Dags för att riva ner murarna. Låta mig bli sårbar. För shit, jag kommer fan klara det.

Så 2017. Mitt nya jävla bästa år.

Likes

Comments

Snön är tillbaka. Himlen är rosa. SKAM spelas på datorn. Ellen är sjuk. Vi har glass hemma.

Lite så ser livet ut just nu. Det är en sån här period då alla är småsjuka men går till jobb/skola ändå och smittar ner alla andra. Jag kanske blev smittad av Tina på SM eller Göran på bussen. Vem vet?

Glass är gott men nu vill jag bli frisk, dansa och socialisera mig.

Och förresten igår skaffade jag Twitter igen: @FeldtEllen - Följ!

Likes

Comments

Och så kom den. Först som små kapillärvågor, med tiden expanderade de. Kallsup efter kallsup, men det fanns ingen tid för att hämta andan. Det var bara att börja simma igen.

Och sen kom vågen igen.

Jävla besvikelse.

Igår tävlade jag SM. Gruppen var roligaste på hela dagen. Vi skrattade. Där stod alla grupper, redo för SM-guldet. Där stod vi. Undrandes vad fan vi gör där. En kamrat kort, aldrig dansat hela dansen tillsammans. Ett moment vi aldrig klarat innan. Nu dansar vi för Clara. Så kom vi näst sist.

66623. Jag skrattade för mig själv. En tvåa och trea!!!(?) Vårt mål var att överleva och inte komma sist. Och se på fan ingen domare satte oss som sist!!! 6a av 7 grupper. Jag skrattar bara jag skriver detta.

Solon var mindre rolig. Börjar bli trött på att skriva sånna här inlägg. Ni vet, dagen efter SM. Beskriva känslan. Denna gång kändes det mer som "jag är van". Final hela denna termin och förra. Förutom SM. Ja. Det är väl såhär det fungerar för mig. Börjar bli trött på det här. Nä det är inte kul.

Något som känns skönt är att jag ser tävlandet på ett helt nytt sätt idag än vad jag har gjort tidigare år. Jag vet att det är en mästerskapsbubbla man befinner sig i, så all energi är samlad i en enda punkt just då.

Idag har jag tagit mig ur bubblan. Idag känns det bara segt att det hände i år igen. Men jag börjar bli van. Börjar redan se framåt. Börjar få slut på tsunamis.

Likes

Comments