Har ni börjat kolla på studentmössa än? Jag vet att det är ett bra tag kvar till studenten, men känns skönt att ha det avbockat när det ändå är så mycket annat att tänka och fixa till studenten. Helt sjukt vad vissa spenderar pengar på allt möjligt till studenten! Jag vill bara ha min studentmössa, en fin klänning och en fett bra dag. Köpa glas, specialbeställda tårtor mm. känner lite waste.

Vill ha något rosa på min studentmössa men ändå rätt klassisk, stilren. Hur ska eran studentmössa se ut? Länka gärna om ni vet ! :))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vad är skillnaden på en rock och en kappa? Visst är det i princip samma sak förutom att män använder "rock" och kvinnor " kappa" ? Man säger ju aldrig att en kvinna har en rock. Lite knäppt va. Att vi till och med har två ord åt samma klädesplagg pga. om det är manligt eller kvinnligt. knasigt.
Ja, det är såna extremt viktiga frågor jag ägnar min tanke verksamhet åt lite då och då.

Kolla denna fräscha outfiten med denna schysta "kappa"

Likes

Comments

Vet inte vad som flugit i mig. Är inte fest sugen längre. Vad hände med party pinglan Ellen? Har gått och blivit någon grå och tråkig pensionär som uppskattar te och små pratstunder.
Kan ha och göra med att jag börjat bli bakis på senaste tiden, samt att människor i allmänhet inte känns så underhållande. I alla fall inte fulla ungdomar som bara ska snapchata precis allt som händer. "fulla ungdomar", hur pratar jag ens? Låter som en grinig gammal gubbe på 70 bast. Måste rycka upp mig.

Annars då? What's up med er? Jag har i alla fall bara varit hemma och mys hela helgen förutom i lördags då jag jobbade. Möblerade om rummet idag (igen), bäddade rent sängen och tog ett långt varmt bad så nu känner jag mig fräsch AF. Hur taggad som helst på att bara hoppa i sängen och gosa ner mig under täcket.

Tuff i mina solglasögon, yes

Likes

Comments

De som känner mig vet att jag har dille på jackor! Jackor är verkligen mitt absoluta favorit plagg. Har varit ganska sugen på att köpa någon typ av jeansjacka väldigt länge och nu när jag börjat se serien Skam så känner jag verkligen att jag MÅSTE ha en.
Jag menar har ni sätt Jonas jacka eller?? Hittar typ inga bilder, men alltså Meow 😏. Hans jacka gjorde honom typ 10 ggr snyggare hahah. Tycker allmänt alla killarna i serien har ganska soft klädstil.

Ärligt talat, fyfan vad schysta jackor.

1/ 2 / 3

5 / 6 / 7

9 / 10 / 11

12/ 13 / 14

Likes

Comments

Som ni vet så har jag bara en lektion på torsdagar och idag var den inställd, vilket betyder ledig HELA DAGEN! Somnade vid typ halv 9 igår och vakande halv 11, förstår inte hur jag ens kan sova så länge ?? 14 timmar?! Något är ju fel...

Sitter nu framför tv:n, kollar på äntligen hemma och myser med en kopp varm choklad. Planen för dagen är väll att plugga lite, träna (kanske) och åka till akupunktören idag igen. Får se om jag lyckas åstadkomma något mer vettigt.

fave pic of all time typ <33

Likes

Comments

Här promenerar jag lite på stranden, låtsas att jag inte ser kameran.

Kan ni förstå att jag nästa vecka ska få promenera runt på stranden igen! Inte samma strand visserligen. Troligtvis en ännu finare. i Florida.
Åh behöver lite värme och se något nytt! Är för jäkla uttråkad så detta kommer sitta finemang en grå och tråkig höst.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har precis varit och gjort akupunktur!! 😱 Eftersom det var första gången så stack hon bara i 3 nålar, en i nacken, en i käkmuskeln och en i handen. Men har tre till bokade tider, och för varje gång kommer hon öka antalet nålar samt till en tjockare storlek. Lite läskigt måste jag erkänna. Men också lite avkopplande, man blir väldigt trött måste jag säga.

Nu är väll planen att åka hem, kolla på serier och äta massa choklad som jag köpt 😍😍😍 Någon som vet någon bra serie eller filmtips?

Likes

Comments