View tracker

Känns som jag har fått så mycket ny energi!
Ser till och med nästan fram emot att jobba 10 timmar imorgon.
Ibland är nästan glädje svårare att beskriva än sorg. Glädje liksom bara snurrar runt innut i en och tömmer hjärnan på allt logiskt.

Likes

Comments

Skrev precis värsta djupa inlägget om bla. själsfränder. Även fast jag det här är lite av en öppen dagbok så kände jag ändå att vissa saker kanske man måste hålla lite mer privat...
Men tror ni på själsfränder? Att det finns någon där ute som du träffat i ditt förra liv och kommer att träffa igen? Jag tror på vetenskap för det mesta, men det är så fint att tänka att alla människor har en själsfrände, så man VILL ju i alla fall tro det.

"En själsfrände är någon som du är andligt bunden till. Mellan er finns det band som aldrig kan brista. Ett band av kärlek och förståelse som överbryggar allt. Mellan dig och din själsfrände gäller en orubblig attraktionslag. Det är som om magnetism drog dig mot just den personen, ett kraftfält du aldrig kan fly ifrån.
Den attraktionen som du känner till din själsfrände överträffar allt du tidigare upplevt. Utseende, sexualitet, klass och bakgrund – allt detta förlorar sin betydelse eftersom attraktionen till din själsfrände är djupare och mer meningsfylld. Attraktionen mellan er båda är själarnas attraktion och den är omedelbar."

Super flummigt, men så fint ändå.

1. Du känner en dragning som inte bara är instinktiv utan även ögonblicklig och omedelbar.

2. Dragningen är ofta helt annorlunda än en vanlig förälskelse eller fysisk attraktion, mer en känsla djupt inifrån.

3. Först kanske du inte ens tycker om henne eller honom men påverkas ändå djupt inom dig.

4. Du kan inte komma undan denna känsla och snart upptar denna person en allt större del av dina tankar.

5. Ju mer du lär känna personen desto starkare bli känslan.

6. Du känner dig oförmögen att förklara dina känslor men också att förneka dem.

7. Det känns som om ni djupt inom er redan känner varandra.

8. Ni kan tala med varandra i veckor utan avbrott.

9. När ni rör vid varandra eller har sex upplever du en dimension som du aldrig gjort förut.

10. Man tycks kunna kommunicera utan ord, men vet vad den andre tänker.

Tillsammans med den här personen bör du känna sig lugn och trygg, det är ett ganska så säkert tecken på om du har funnit din själsfrände”.


Text tagen av minervas.se

Likes

Comments

Gårdagen:
Trött och irriterad över det skitiga vädret, som dock inte alls förvånar en. En middag på Vapiano i gamla stan efter skolan piggade dock upp. Levde livet vågat och tog Vapianos specialare, risotto med sötpotatis & babyspenat. Tänkte att vatten får duga till maten, eller ett glas vin kanske.

Vi köpte en hel flaska.
Klockan var strax efter sex.

Lite småfnissiga och glada rörde vi oss vidare ner mot tunnelbanan och åkte två stationer till Mariatorget. Vi snubblade in på Wollmar och babblade med en kompis kompisar och utbytte några ord med en eller två dalamasar som satt vid bordet brevid.

Sen försvann tiden.
Kl 23 var jag på L8s toalett.

Mådde fantastiskt ärligt talat, men favorit byxorna & kavajen hade fått mystiska fläckar på sig. Sminket som jag kletat på kl 6 i morse samma dag såg inte heller särskilt smickrande ut längre. Jag insåg att kvällen som för många andra bara precis hade börjat, kanske var mitt slut. Lika bra att ta sista tunnelbanan hem så man slipper ringa svarttaxi eller ännu värre, uber. Plånboken mår inte så bra av sådant.

summering:
Vin är bäst. Jag föredrar att chilla på mysiga resturanger eller barer istället för att klubba. Att börja dricka tidigt är en stor ekonomisk fördel om man måste hinna med sista tunnelbanan hem och slippa betala taxi. Kvällar behöver vara lite mer så här. Vin och trevligt sällskap.

Likes

Comments

Att det NU är rea på massa snygga kläder är surt som attans. Det är precis den tiden då man är helt broke och endast försöker överleva fram tills våren.

Allt är på rea, men ändå har man inte råd med något. Why so expensive :(((

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

3 klänningar jag länge suktat efter

7 / 8/ 9 / 10

11 / 12 / 13 / 14 / 15

Likes

Comments

Tycker det känns så himla pin att dela med sig av sin blogg på sociala medier. Liksom "hej hej, jag har en blogg om någon bryr sig :)))". Inte min grej. Men hur ska folk veta att man har en blogg om man aldrig berättar det för någon?

Det har varit en extremt trist dag idag. Blue monday. Idag ska tydligen va den mest depprimerande dagen på året. Låter super logiskt med tanke på att jag aldrig varit så här deppig för absolut ingen anledning alls. Eller deppig och deppig, har ju inte direkt grinat och tycket synd om mig själv, men kände mig bara så trött på livet när alarmet ringde kl 6 i morse. Att promenera ut i kylan en mörk måndagmorgon lät inte så lockande.

Jag tog en sovmorgon till kl 11.
Vaknade och var ännu tröttare än jag varit vid 6-tiden (hur nu det var möjligt?).
Satte på mig ett par yogapants och en stor stickad tröja och sprang till bussen.
Kanske borde fundera på att ändra mina morgonrutiner.
Och min outfit.


Likes

Comments

View tracker

Ni vet när tankarna snurrar iväg och man börjar inse hur liten man är. De flesta är så upptagna med sitt egna liv och sina egna små problem att man ibland behöver man en verklighets-check.

Tänk att du och jag är helt obetydliga. Dina antal likes på instagram är obetydliga, dina betyg är obetydliga, den snygga killen i paralellklassen är obetydlig. Till och med de svältande "barnen i afrika" är obetydliga. Men wooow så kan man ju inte säga Ellen, nu går du över gränsen !

Helt sant dock, beroende på perspektiv. Allt beror på perspektiv.

Tänk att vi alla är små varelser på en pytte liten planet. En planet som i sin tur krestar kring solen i vårt solsystem. Hela solsystemet ligger i sin tur i vår galax vintergatan, hela 30 000 ljusår från Vintergatans mitt. Det tar alltså 30 000 år för ljuset att färdas från vintergatans mitt till oss. Helt bananas. Brevid våran galax finns det flera galaxer som tillsammmans bara är en pytte liten del av alla våra galaxer i universum. Kosmos består ut av flera hundra miljarder galaxer vad vi vet. Lägg märke till "vad vi vet". För under universums flera miljarder långa historia så har det inte någonsin funnits tid för deras ljus att nå oss. Vi vet alltså inte hur stort universum är, eftersom det är så oändligt stort att vi omöjligt kan veta. Man knappt kan föreställa sig det.

Tänk då att det finns teorier om att alla galaxer och universium som vi vet om bara är en liten bubbla i ett oändligt hav fullt med andra universum, ett så kallat multiversum. Flera universum och världar på varandra som aldrig tar slut.
Blir helt trippy när man hör sånt här.

Men ganska viktigt att tänka på ibland.
Få en verklighets-check.
Du är inte så viktigt som du tror.
Alla andra är inte så viktiga som de tror.
Allt du gör är i princip oviktigt för allt och alla andra. Det är endast viktigt för dig själv. Den enda som någonsin kommer att bryr sig i slutändan är du själv. Man ska inte låta människor slösa ens tid, eller låta detta konstiga samhälle fullt med idealer och regler om hur man ska vara bestämma över en.

Vi är trotts allt inte ens en liten prick i universum.


Likes

Comments

Hahah alltså ni skulle sett mig i fredags. Folk måste trott att jag var helt galen. Ett riktigt jävla psykfall.

Mina syrror hade födelsedagsfest så jag några kompisar satt på övervåningen och drack vin samt fick agera lite vakt när det behövdes. Ska inte dra alla över en kant men 01:orna verkar vara en helt fucked up generation helt ärligt.
Det kom och gick personer som inte var bjudna som försökte tränga sig på. Några killar stod utanför vår tomt i seriöst 2-3 timmar ?? Kaxiga som attans dessutom. Det var som att käftas med små chihuahuas.

Kanska kul dock att få bossa runt lite och skrika av sig på grabbar som tror alldeles för mycket om sig själva. Killar är söta tills de blir typ 12, sen blir de bara odrägliga fram tills de blir typ 20. Kunde inte ens bry mig lite om vad dessa kaxiga små 01:or tycker eller tror om mig nu. Blir mer än gärna känd för att vara ett totalt psykfall. :) Har dessutom skrivit till en del av deras mammor nu, hahah jag är så ond. Älskar att sätta folk på plats.

Likes

Comments

Usch, fy satan vad mina ex hemsöker mig under natten i bland.
Ibland dyker de upp i alla möjliga konstiga drömmar. Ganska läskigt faktiskt. Inte för att någon av mina två ex varit läskiga eller konstiga på något vis, utan tvärt om. Det kanske är jag som är den läskiga som fortfarande har drömmar om mina ex. Det är i för sig inget jag önskar. Vissa kapitel vill man liksom lägga bakom sig, men mitt undermedvetna tycks mig spela ett spratt om nätterna. Det värsta med att drömma om sina ex är att det känns som om det alltid är så mycket känslor inblandade, även fast man inte har samma känslor som man haft för varandra förut så blir drömmarna bara så, hmm... intense liksom? Ens ex är väl liksom något/någon som alltid kommer att ha betydelse och väcka starka känslor oavsett.

Är dock van vid att mina drömmar ofta totalt spårar ur. I natt drömde jag bla. att jag råkade döda mitt ex genom att stänga in honom i ett rum och han förvandlades till glitter??? Någon som kan tolka drömmar och förklara vad de menas? Kanske borde jag läggas in på psyket direkt bara.

Brukar ni också drömma om era ex ibland? (Kanske inte att ni dödar och förvandlar dem till glitter) men tror ni isåfall att de betyder något?

Likes

Comments

Blev inga lektioner för mig idag. En god frukost i alla fall 😊

Vegitarisk nachotalrik, ett glas apelsinjuice & en smoothie med hallon, jordgubbar, blåbär, brysselkål och yogurt.

Likes

Comments