Header

Livet kom i vägen, som man brukar säga. De senaste 48 timmarna har varit ljusa och varma, vilket fyller hela hjärtat av lycka.

En picknick i en liten paviljong tillsammans med syster yster vankades igår, i värmen, det måste ju tilläggas - värmen som lyfte hela staden igår.

Nu väntas en grillkväll med mannen min som kock, mmm...

Likes

Comments

Fotsteg efter fotsteg. Promenaden som snabbt övergick till löpning hade inget ändamål. Stigen fick leda mig. Fågelvissel, en spegelblank sjö, vinden, solstrålar och träd som svajade.

Knack, knack maj.

"Good stuff - Elisabeth" listan, som gjordes för några år sedan spelades i öronen. Lite nostalgi tillsammans med dagdrömmar. Livets egna stunder. Peppning för slutspurten innan livets lyckligaste dag blev till balsam för själen.

Bara jag och allt de runt omkring mig.

Likes

Comments

Mmm... magen skrek efter lunch och det resulterade i en krämig smoothie. Lite topping på det och jag är nöjd hihi.

Likes

Comments

En vacker blomma. Felicia.

Likes

Comments

Älskade lillasyster, du är unik. Du är dig själv. Du är du. Att jag får följa dig genom livet, vid din sida, är jag tacksam över. Att jag får se dig skapa dina egna vägar och upptäcka dig själv.

Likes

Comments

Jag tycker om livet. Lever varje dag för sig även fast jag tycker om att längta fram i tiden men även att se tillbaka och beundra. Fast i åtanken ligger ändå "The best is yet to come"

Likes

Comments

För någon månad sedan bokade jag och mamma in oss på en drejkurs på en helg och denna helg gick det av stapeln.

Igår stod drejning på schemat, och jag antar att man aldrig kan ha för mycket av små skeva skålar...hihi. Och i dag designade vi dem.

Så himla mysigt och dessutom väldigt harmoniskt att bara vara fokuserad på en sak och kunna slappna av och låta leran göra sitt. Med andra ord, måste göra om det.

Likes

Comments

Fotograferingar, kaffepaus och en massa spånande kring idéer består helgerna av. Vi kan leka i timmar, jag och min bästa kompanjon, kameran. En flicka i det fria är namnet på min senaste portätt serie, för det är just så jag arbetar bäst, med portätt. Med mina unga år håller jag på att skapa min egna historia och magi. En gnista i varje bild som är min egna nisch, en gnista som bara jag kan framföra, en gnista som aldrig förlorar hoppet.

Likes

Comments

Får en sådan feeling av tatueringen som Felicia bär. Den skriker frihet och lycka. Att få simma runt bland de fria. En dag.

Likes

Comments

Nya inlägg