Header

Med sin nyklippta lugg och den röd-prickiga klänningen såg lillan ut som en liten fransyska. Fina tjejen. Dig gillar man ju. Längtar att få spendera sommaren med dig, puss från storasyster.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I dag var jag och lillan på marknad. Med varsin crepe i handen vandrade vi bland en atmosfär av leende människor och gamla fynd. En sådär det-är-söndag-men-solen-skiner-så-jag-är-glad-ändå ansiktsuttryck satt på alla. Så härligt. En del guldkorn hängde på galgarna, får se till att ta mig dit någon till helg hihi.

Godnatt vänner. Dröm sött.

Likes

Comments

Fina lillan. När vädergudarna sviker med ruggväder är min lilla solstråle där för att lysa upp vardagen.

Likes

Comments

Det bubblar i mig. Och det har det gjort ett tag nu. Jag har blivit ett, vad man kallar, känslosamt vrak. Det är så mycket som händer.

Att lilla jag tar studenten, början på ett nytt liv, eller nytt och nytt, början på livet helt enkelt. Det är så pirrigt. Känns som att gråten i halsen väntar. Tänker mig när min familj tar emot mig för att jag är klar, klar efter 12 år i skolan. Va?

I höst väntar ett heltids jobb på mig, med massor av barn, som jag älskar. Wow. Nyp mig någon. Jag kan knapp bärga mig.

Livet.

Likes

Comments

Det är en emotionell storasyster till en av tjejerna på bilderna som skriver det här. Mina vackra tjejer. Bästa vänner i fyra år och än skrattar de över allting.

Nu är de på niornas bal. Njuter, skrattar och har en jäkligt roligt kväll.

Så fina. Ebba och Ellen.

Likes

Comments

En ny typ av fotografering för mig, lite mer street och helkropp. Har alltid föredragit nära porträtt, men detta var väldigt roligt hihi. En ny typ av kreativitet som fick stiga fram.

Likes

Comments

Fotografering med pinglan Felicia igår. Det här är bara början på bilder, hihi..

Likes

Comments

Min stjärna till lillasyster. Mitt systerhjärta sprängdes av kärlek och lycka när lillan avbröt mig mitt i matlagningen med "Alltså Ellen, du är så himla fin, vet du det?". Du är fina lilla du.

Likes

Comments

Dansar in sommaren i all grönska.

Livet är allt härligt.

Likes

Comments

Idag: hemma dag med new girl avsnitt efter avsnitt.

Imorgon: anställningsavtal på mitt nya jobb till hösten (!!!) & sedan en tripp till presenterian för lite morsdag shopping hihi.

Likes

Comments

Nya inlägg