21:a Oktober 2017

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Och där slog klockan till lördag. Under fredags kvällen var jag ute med familjen och åt på creperiet Byn, ett hål i väggen skulle man kunna säga med gudomligt goda galetter och crepes.

Pssst...har endast smakat deras chévre och rödbets galett som är hållkäften-god, men tvekar inte en sekund på att alla deras rätter håller måttet...

Likes

Comments

Min favorit kompanjon.

Likes

Comments

Note to self: se dig själv som en vinnare. ge inte upp. klättra upp för stegen som tar dig ur svackan. låt kreativiteten ta över dig och torka bort tårarna från kinden.

Likes

Comments

Jag håller ständigt ett öga öppet för nya äventyr. Eller så inbillar jag mig att jag gör det, egentligen kanske jag bara är rädd för att inse att det är ett äventyr jag behöver. Ett äventyr där jag hittar mig själv och låter mitt kreativa jag utforska.

Min kloka syster sa till mig "åk iväg, ta bilen och åk iväg. Du kan vara borta en natt, en vecka, en månad. Du bestämmer. Åk iväg."

Ja, kanske det. Finns inget som hindrar mig.

Likes

Comments

Där stod jag, i min hemstad och iakttog när solen försvann över gamla stans takåsar, himlen skiftade i färger och den där ruskiga höstdagen förvandlades snabbt till något vackert.

Likes

Comments

...that from now on, I'm going to build my own path. Do whatever makes me happy and start seeing the light. I promise myself to feel happy.

Likes

Comments

Min första tanke var: varför har jag inte besökt detta ställe tidigare? Att sitta och avnjuta en lunch i ett växthus en regnig oktober dag går inte av för hackor. Inte bara miljön var underbar, maten i sig var den godaste kyckling mackan jag smakat. Nästa besök blir en vinter dag och då ska jag beställa in tomat soppan som såg gudomlig ut den å.

Rosendals trädgård var något utöver det vanliga, doften av blommor, en rad olika växter och en atmosfär som ingen annan.

Likes

Comments

En ruskig oktober lördag spenderades i sällskap med fadern min hela dagen. Lunch på rosendals trädgård, besöka Paul Hansens utställning på fotografiska (kikade även på årets höst salong dit jag sökte, mina verk ska hänga där nästa år, håller tummarna.), en fika på Robin Delselius bageri och avslut med middag på Phils burger.

Mör i både fötter och huvud, men ett hjärta varmare. Inte alltid bara jag och hans umgås, alltid lika uppskattat.

Likes

Comments

I juni lämnade jag och mamma landet för en weekend på Island. Älskade Island. Går inte en dag utan att jag tänker tillbaka. Tillbaka på Gullfoss vattenfall, blå lagunen, det dåliga vädret, människorna, vyerna var ögat än vände, atmosfären. Nästa gång blir det vandring. För det blir en nästa gång, det vet jag.

Likes

Comments