​Jeg har nå en stund vurdert å legge ned bloggen! Jeg har ikke lagt bloggen veldig høyt i det siste, mye pga ting på privaten! Jeg ønsker ikke å være en person som alle vet hvem er lengre, føler jeg blir mislikt nok som jeg gjør. Om jeg ikke skal få dritt fordi jeg liker å skrive å dele om min hverdag å ting jeg liker. Som i tidligere innlegg har jeg fortalt mye om at jeg har prøvd å forandre meg. Men viser seg at det ikke var jeg som var problemet! Så liker ikke folk meg for den jeg er så får det bare være! 


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Personlig innlegg

I dagens samfunn har folk veldig liten respekt for hverandre og er veldig slemme med hverandre og, veldig mange er uærlige, skaper rykter og lager kvalme. Folk burde være mer glade på andre sine vegner. Ikke lage rykter om folk, fordi noen har sett eller hørt, noen personer er mye sammen eller prater sammen. Trenger ikke bety noe mer en at di bare er venner. Rykter er vel det som går mest i så bygder, så rykte kommer fram til personen det gjelder så viser det seg at ryktet har blitt forandra på så mange ganger at ingenting stemmer.

Folk burde være hyggeligere med hverandre om det så bare er å smile til en fremmed person på butikken så kan det hjelpe. Slutte å prate om hverandre la folk være i fred og finne ut av sine ting, for når det blir for mange innblanda så blir ting bare hundre ganger verre en det var i starten.

Jeg sier ikke at jeg aldri har sagt noe om noen eller laga et rykte for det hadde vært jug, men sånn som ting er nå synest jeg det blir for ille. Vist du ikke liker en person så hold kjeft ikke bry deg, vær heller glad på han/ho sine vegne og vær glad! Du kommer så mye lengre med. Uvenner er aldri gøy for noen!

Jeg har gjort en del feil, men jeg vil ikke lengre være en person som ser alt mørkt og svart, det kommer man seg ingen vei med, da er det mye bedre og være med folk man bryr seg om å trives med. Venne kretsen min har fått en sikkelig opprydning i dag. Sånn kommer det og til å forbli framover. Noen kutter jeg helt ut av den grunn at di ikke er til å stole på.

Likes

Comments

Skrevet i : Snikk snakk

For en veke siden var jeg hos Gro Marit på Hårstudio i Seljord, jeg bestemte meg denne ganger for at jeg skulle ha sikkelig forandring å jeg viste Gro Marit ville klare det, som alltid! Jeg er super fornøyd

Jeg går bare til Gro Marit å er kjempe fornøyd! 

Likes

Comments

Skrevet i : Personlig innlegg

Jeg drømmer om hus, unger, mann og en jobb jeg liker. Det er ting jeg ønsker meg akkurat nå. Hus har vært noe jeg har tenkt mye på det siste året, jeg har alltid hatt veldig lyst til å bygge mitt egent så jeg får det akkurat som jeg vil, jeg vet jeg vil ha det stort, sikkelig prinsesse hus med alt en kan ønske deg. Har så mange planer å håper virkelig jeg får det som jeg ønsker meg. Men ingenting kommer gratis her i livet, så for å få drømmen min til å komme fortere så må jeg jobbe hardere. Så i dag kjøpte jeg min første motivasjon å håper virkelig det blir flere i nærmeste framtid. Framover blir det mye forandringer fra min side. Håper det er verdt det tilslutt.

Natta <3

Likes

Comments

På torsdagen skal jeg til frisøren, jeg har veldig lyst å forandre det veldig. Tenkt på å klippe det kort men vet jeg kommer til å angre! Farge det i en kul farge, tenkte på grått eller rødt! Hva synest dere?

Bildene er tatt fra nett!

Likes

Comments

Skrevet i : Snikk snakk

I dag var alarmen på kl 7.00! Jeg spratt rett ut av sengen å klar til å ta dagen med storm, jeg gleda meg til å komme meg på jobb og gjøre alt jeg skulle gjøre. Fikk noen timer på jobb før jeg skulle i et møte i Bø. Resten av dagen hat gått til kontor arbeid. Resten av dagen skal bli brukt på en går tur å ta noen bilder rundt om i leiligheten.

​Ønsker alle en kjempe fin ettermiddag !

Likes

Comments

Skrevet i : Personlig innlegg

Hei alle sammen! <3

Som mange her har fått med seg har jeg blitt singel, har vært det en måneds tid, det har gått greit så lenge Ole har vært på jobb. Sliter mere når han har fri veke, jeg vet han ikke er i nærheten når han er på jobb, jeg kan ikke bare ringe han lengre. Jeg er ikke hans priotering lengre, værtfall ikke den første. Han er snill å hjelper meg enda, vi har kontakt til en viss grad. Jeg kommer alltid til å være glad i han. Vi har delt mye av livet vårt sammen. Å jeg er så glad for all hjelp jeg har fått av han oppigjennom å jeg vet han bare er en telefon samtale unna. Vi finner kanskje tilbake til hverandre en dag., hvem vet.

Jeg prøver å holde meg mest mulig opptatt, tror aldri leiligheten har vært så ryddig, den blir rydda sikkert fem ganger i veka. Hehe. Her på bloggen håper jeg det blir mer om interiør !

Ole kommer alltid til å være min bestevenn!

Likes

Comments

Alt jeg vil er at noen skal bry seg, noen som vil komme på besøk, sender melding å spør åssen det går med meg eller bare kommer innom meg på besøk. Jeg har prøvd så hardt å bli venn med alle, så langt jeg tørr. Jeg er veldig redd for mange ting. Merker jeg er lei av å være redd for ting. Er så mange ting jeg har lyst til men tørr ikke. Det holder meg så tilbake.

Føler jeg er en fæl person som ingen liker. At ingen vil være med meg, jeg ønsker meg flere venner, vil ikke bare sitte inne i leiligheten min. Jeg drar meg selv ned fordi jeg tenker så mye stygt om meg selv. Jeg vil være en person som folk husker for noe snillt eller godt. Jeg vil ikke være ensom lengre. Jeg vil ha menesker som bryr seg om meg. Håper ting blir forandret med tiden, jeg kommer til å jobbe hardt for å bli et bedre menneske..


Ønsker alle en fin kveld...

Likes

Comments

Skrevet i : Personlig innlegg

Ja, jeg har blitt singel. Er vel godt over en veke siden vi valgte å fra hverandre. Samboere har vi ikke vært på en måned, Jeg synest dette er veldig trist, tungt å vondt. Har ikke helt kommet ut av di gamle vanene. Jeg prøver så godt jeg kan, det er tungt når man har vært så lenge i et forhold som det vi har vært å bodd sammen. Nå er det som forholdet aldri har eksistert. Mye dumt har blitt sagt å gjort. Spesielt i ettertid. Det vil nok gå litt tid før jeg starter å få mine rutiner på ting igjen. Akkurat nå har jeg det ikke så veldig bra, føler meg veldig såra. Så da er det bare å se lyst på framtiden.

Så snakkes vi snart <3

Likes

Comments

Skrevet i : Interiør

Mye har skjedd siden sist, jeg har flytta inn i ny leilighet. Jeg havna i en liten bilulykke for 2 veker siden, fått meg en liten pus. Jeg har slitt veldig med mat å angst i det siste. Jobber med å bli bedre. Tenkte jeg ville vise dere den nye leilighet min

Likes

Comments