Header


Nu har jag fått hem solglasögonen som är to die for! Nu skall jag snart åka in till stan för att träffa några för att säga "hej då" eftersom jag åker nu på fredag och är borta i 5 veckor... Jag åker ju nämligen först till Spanien i 2 veckor sen är jag bara hemma i 3 dagar innan jag åker till California. 

Likes

Comments

Jag har inte orkat blogga på det senaste har varit rätt mycket som hänt runt omkring och tack vare det har jag tappat all min energi. Har varit lite nere på det senaste men nu är jag igång igen och det lovar jag!! För jag blir så glad av att blogga samt alla fina kommentarer, det är sjukt. Trodde inte sånt skulle påverka mig så mycket men det gör det verkligen. Här är bilder från igår och snart skall jag iväg på en kompis studentmottagning så jag uppdaterar senare, jag vart så stressad förut så jag ramlade i trappan och stukade foten har aldrig gråtit så mycket haha men det känns bättre nu. 

Likes

Comments

Jag beställde precis Céline glasögonen, har tänkt på dem så länge. Så snart är dem äntligen mina, beställde dem som är svart/brunt shaded. 

Har inte kunnat uppdatera idag eftersom jag är hos mina kusiner och jag ska nämligen sova här.

Likes

Comments


Glömde lägga ut blid på denna underbara hatt som jag fick med mig hem från stan igår. Idag ska jag  träffa mina kusiner och farmor som är hemma från Egypten, så vi ska äta middag och bara ha det underbart. Jag har inte träffat dem på jätte länge så just nu saknar jag dem väldigt mycket. Men mer om det sen. xoxo secret secret whatevaaa evaaaa.

Likes

CommentsSåhär blev mitt hår, visst blev det fint? Så fräscht!! Klippte mig på Salong Zebra i Linné, älskar det stället och tjejerna som jobbar där är underbara! 

Likes

Comments

Jag är så lycklig just nu, det känns som ingen kan stoppa mig och att jag klarar allt. Shit vad dessa känslor är mäktiga! Inte mått så här bra på länge, låten  Good As Hell är perfektion och beskriver precis ALLT, för jag lever salongsveckan lång just nu och ingen kan stoppa mig. Vill bara skrika ut till världen att jag mår f*n GOOD AS HELL! 

Likes

Comments