View tracker

Om 3 dagar börjar jag skolan igen. Inget jag är taggad på men men..

Det har varit ett riktigt bra sommarlov. Även om de är inte har varit jätte bra väder hela lovet så har jag haft sjukt kul med vänner och familjen.


Orkar inte sitta och skriva allt jag gjort så här kommer lite bilder!

💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Wow, jag har verkligen haft några av de bästa dagarna i mitt liv. GF va helt underbart.

De va många konserter, många vänner, mycket kärlek. Allt har verkligen varit bra.

Vi har stått längst fram, vi har sett Danny Saucedo, har varit i mitten i allt hoppande och dansande.

Kommer nog aldrig glömma dessa dagar med alla underbara människor!

Har inte så mycket mer att säga om dessa dagar, allt har bara varit så bra💗

Likes

Comments

View tracker

Harrom dagen va jag på Liseberg och det ha riktigt roligt. Jag va där med min familj och det va riktigt kul. Det va inte så mycket folk så det va inte så långa köer. Riktigt gött! Vädret va också bra.

Jag åkte allt, förutom de på barnavdelningen. Jag är inte så rädd eller åksjuk så jag kör lite yolo och går crazy med att åka massa attraktioner.

Vi gick också gasten, och jag typ dog. Inte av att jag va rädd, utan för att jag skattade så mycket.

Killen som gick längst fram va sjukt rolig och gav roliga kommentarer, hahah riktigt roligt.

Det va en riktigt lyckad och mysig dag.
Sen igår så åkte jag och mamma iväg och handla. Vi va först inne på Lindex. Sen så åkte vi till dollarstore och där köpte lite grejer där.

Natti!💗

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på några dagar för att jag har varit på läger i ungefär en vecka.

I tisdags fick jag sommarlov, yeyy. Efter skolavslutningen åkte jag hem till min kusin och hängde med henne. Sen så hade jag match på kvällen. Det blev dock en förlust mot Smålandsstenar.

Sen på Onsdagen på morgonen åkte jag på UV-läger!! Det har varit en riktigt bra vecka.

Lägret va på sjöholmen i Rydaholm och det va ett riktigt mysigt ställe. Det va nära till sjön och allt. MEN det fanns VÄLDIGT mycket knott och mygg.

När vi kom dit så blev vi uppdelade i tälten och vi tjej ledarscouter sov ihop med Bredaryds tjej ledarscouter. Sen så började vi bygga ihop köken. Sen hade vi invigning och massa annat.

Andra dagen så va det inte så mycket speciellt. Jag kommer inte ihåg så mycket från andra dagen.

Tredje dagen så kollade vi på fotboll och sen så skulle vi ledarscouter åka iväg på kvällen. Vi skulle bada i Ljungby på ett äventyrsbad. Men det blev inte riktigt som planerat... Men vi fick iaf duscha, så vi va nöjda. Sen fick vi potatisgratäng och kyckling. Det va riktigt gött.

Fjärde dagen så va det spårning. Den va inte alls lång men tog väldigt lång tid. Vi stod och väntade i ca. 2 timmar typ.
Jag lärde också känna nya människor från Bottnaryd. Riktigt snälla människor.
Natten mellan fjärde och femte dagen va den sista natten på lägret och vi tänkte egentligen dygna. Men vi somnade runt 3-4. Men jag glömmer aldrig den kvällen.
Jag och Hanna va med Victor, Edvin och Jason och så skulle vi gå på toa så står jag och Hanna och rycker i en av dörrarna för båda ville gå på den toan. Så hoppade dörren av... Och vi fick inte dit den igen. Hahaha, vi skrattade så vi grät. Sen så hamnade de flaskor och toalettpappersrullar i toan. Sen så trillade Hanna typ 5000 gånger.
Sen senare på kvällen/natten så hällde Victor vatten, saft, kaffe och oboy på Hanna. Det va en av de roligaste kvällarna jag varit med om hahah.

Sen femte och sista dagen så va det marknad. Familjer till alla kom och det va fullt med folk. Sen vid kl. 13 så va det en avslutningsgudtjänst.

När gudstjänsten va slut gick jag runt och kramade alla jag hängt med på lägret och sa hejdå. Sen så åkte jag hem.

Det va en riktigt lyckad vecka med mycket skratt och roliga människor.💗

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket. Eller det känns som att jag alltid skriver det men sen så gör jag ändå ganska mycket ändå, hahah.

På morgonen så vaknade jag och fixade mammas presenter för morsdag. Sen så kom hon hem och vi gav henne paketen. Sen åkte vi till farmor och åt lunch. Riktigt mysigt.

Sen stannade jag och min bror hos min farmor i någon timme till sen hämtade mamma oss. Sen så satt jag uppe på mitt rum och chillade när Wilma ringde och frågade om jag ville åka upp till rönneljung och spela fotboll med hon och Tea och sen kolla på herrarna när de spelade match. Så jag åkte upp dit.

Sen nu ikväll har jag typ inte gjort något. Jag har skrivit ett typ prov i fysik.

Imon så har jag som vanligt skola och sen på kvällen match, mot Hillerstorp. Är sjukt taggad.

Nu ska jag snart sova, natti!💗

Likes

Comments