Header
View tracker

Om fem dagar fyller jag år och om tjugoen dagar är året slut. Vad tar tiden vägen? Idag har jag inte gjort speciellt mycket mer än att organisera träningskläder (behövligt!!!), vara ute i det skumma vädret och kollat på Skam - serien alla pratar om. Värd att se, den påminner som Portkod som gick för ett par år sedan (??). En vilodag idag var behövligt. Satt även för en stund sedan och planerade in veckans träningsschema. Idag blev det ju ingen träning, vilket var väldigt skönt med tanke på att träning för mig ska vara roligt och inte något tvång, så imorgon blir det rygg och armar - som jag tänkte köra idag egentligen! Nästa veckas träning ser alltså ut såhär. Spontan bokade in ett cykelpass på morgonen innan skolan, tror faktiskt det kan bli riktigt roligt!

Måndag: Cykel 45 på morgonen, Jazz + Zumba

Tisdag: Modernt + gym

Onsdag: Jazz + SH'BAM 45

Torsdag: Intervaller och balett + gymnastik i skolan

Fredag: Vilodag!!!!!

Lördag: CXWORX 30

Söndag: Vilodag eller stryketräning

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejhejhej!!!! Terminens sista prov är skrivet och jag kände mig helt okej nöjd. Efter skolan fotade jag med Lovisa, träffade två kompisar en stund och drog sedan till gymmet. Hann med fyrtio minuter på löpbandet med lutning tio och sedan väntade en timmes zumba. Fyyyy vad roligt det var! Kände hur dansaren inuti mig släppte loss - svetten bara rann och tror att träningsvärken långsamt kommer växa fram under kvällen. Tror absolut att zumba kommer bli min nya grej! Har redan bokat två pass till till nästa vecka. Blandade därefter casein med iskallt vatten (tips!!!!) som återhämtning.

Sammanfattat: Jag är NÖJD med dagens pass och längtar till imorgon då armar och rygg ska mördas!!

Likes

Comments

View tracker

Två danspass, en volleyboll timme och en timme på gymmet får sammanfatta min torsdag. Ja, ni ser ju facet själva. Idag stod kondition på schemat. Trodde inte alls att jag hade några krafter kvar sedan senast, men uthålligheten sitter kvar i musklerna ändå. Började med 20 minuter på trappmaskinen med hög fart och gick sedan vidare till löpbandet för en rask powerwalk med en blandning mellan 10-15 i lutning. Tog rejält i rumpa och hamstring! Därefter sprang jag i cirkus tio minuter innan nedvarvningen påbörjades och duschen väntade. Svetten rann - underbar känsla! Nu är benen helt slut, att ligga i sängen är jobbigt. Underbart!!!!

Likes

Comments

Jag heter Ellen Emilia Delin, skulle heta Emil på kille så Emilia som mellannamn är ganska passande.

Jag är för tillfället trött men samtidigt utvilad. En underlig kombo om jag får säga det själv. Utöver det känner jag mig allmänt motiverad på livet och glad är jag för det mesta!

Jag är bra på att pressa mig själv till att prestera bättre, något jag drar nytta av på gymmet.

Jag tycker inte om trånga ytor med mycket folk. Speciellt min buss på morgonen när alla ska på samtidigt så att man måste stå och trängas i tjugo minuter.

Jag är dålig på att inte skjuta upp saker.

Jag läser just nu Alex Schulman och Sigge Eklunds bok TID. Den är grymt bra! I övrigt läser jag gärna böcker som på något sätt rör mig.

Jag gillar folk som ler mot än när man råkar kika lite extra på dom. Det är fett charmigt faktiskt.

Jag älskar solnedgångar. Det kan vara typ det bästa jag vet.

Jag är inte speciellt bra på att äta nyttigt har jag kommit fram till. Eller nyttigt och nyttigt, men att dra ner på sötsaker.

Jag tycker om att göra spontanmiddagar med folk jag tycker om, sätta på mysig musik och prata om livet.

Jag är beroende av kaffe och mina vänner.

Jag har på mig en mjuk mysig morgonrock.

Jag dricker alltid kaffe på morgonen. Det tillhör morgonen tycker jag.

Jag lyssnar främst på musik man kan dansa till just nu. Det är en sådan period.

Jag blir arg på vissa människor syn och värderingar på människor. Att allas lika värde faktiskt inte existerar i våran värld. Det är orättvis och det gör mig arg att det finns så lite man som enskild individ kan göra. Det är 2016, hallååå!?

Jag blir rädd av mörker och vad som kan lura bakom det.

Jag önskar att jag på grundskolan hade samma syn på mig själv som jag har nu. Åh.

Jag är pinsamt dålig på volleyboll. Det går från att jag skrattar mig genom hela spelet till att jag blir så arg att jag går gråtandes därifrån.

Jag är uppväxt med att behandla andra som du själv vill bli behandlad och att man alltid kommer bli något, bara man kämpar och gör sitt bästa.

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan! Igår sålde jag fika på teatrarnas julkabaré tillsammans med några andra från klassen. Det gick ganska bra och vi fick ihop en del till klasskassan! Var hemma vid elva och nu på morgonen fick vi kompensation för två heldagar i rad, vilket jag tänkte dra nytta utav men istället har jag legat på golvet i köket och rullat runt i smärtor. Ni vet den där brutala mensvärken som gör att man varken kan sitta, stå eller ligga ner. Ingenting hjälper. Nu är värken över (en och halv timme senare haha, hejdå sovmorgon) och jag ska börja fixa mig inför skoldagen. Sista droppen kaffe rann precis ner i kannan, så jag ska hälla upp en kopp och njuta. Kanske sätta på dagens avsnitt av julkalendern? Hmm, låter faktisk ganska lockande.

Likes

Comments

Vinterdansen - det varmaste numret ;-)

Kan erkänna att jag är lagom trött efter en låååång dag på kulturhuset. Kul har det varit i alla fall och föreställningarna gick riktigt bra. Lite små fel här och där, men tydligen ingenting som publiken märkte av. Tur det, annars blir det alltid att prestationsångesten lever kvar ett tag. Den här gången blev det bara en föreställning (+ ett öppet genrep) vilket kändes väldigt lite. När man har jobbar på något i ett halvår vill man ju visa upp det fler gånger än en för publik. Jobbet man har lagt ner känns liksom lite förgäves.

I och med pauserna mellan föreställningarna, som brukar vara väldigt långa, har det blivit tradition att köpa med sig mat och äta i skolan. Alltid lika mysigt! Plocksallad och godis är vad dagen har bestått av, förutom all adrenalin som gått runt konstant i kroppen hela dagen. Åh vad jag älskar föreställningsdagar!!!

Likes

Comments

Idag känns det som att jag bara spottat ut mig inlägg, vilket också lett till känslan av lättnad. Äntligen är jag tillbaka på banan igen. Har hämtat ny motivation och ny energi till det jag tycker är roligt. Det som förut gjorde att jag inte kände mig laddad inför föreställningarna imorgon har istället blossat upp till en brutal längtan. Vafan liksom - när har jag inte älskat att stå på scen? Hela dagen har jag läst bloggar, läst böcker och kollar på klipp som inspirerar mig. Kollat på folk som lyfter tungt, nya övningar att göra på gymmet, musikaler och artister som står på scen vilket gett mig en sådan extremt längtan efter mina drömmar. Mina drömmar om att stå på broadway, driva en stor blogg och kanske en dag släppa egen musik. Jag vill så mycket och under en längre period har jag känt mig fastspikad på samma plats. Det har varit en vägg runt omkring mig som skrikit "nej!!!!!" och hållit mig kvar där, på platsen där jag inte vill stanna.

Nu är längtan så extrem efter att få lyfta tungt på gymmet och efter att utvecklas. Tror faktiskt att mycket har med dessa två personer att göra. Deras bok är b ä s t. Hittar så mycket inspiration, både till livet men också skriftligt. Tänk vad en helt vanlig söndag kan bidra till.

(nu ska jag fortsätta läsa och ladda upp inför imorgon. Sovgott hjärtan - DRÖM STORT)

Likes

Comments

Min sida!

Lillasysters sida!

Att bygga ihop och dekorera pepparkakshus med julmusiken sprakandes ur högtalarna. Vanligtvis brukar vi ha non-stop, men den här gången hade lillasyster köpt godis istället. Tycker resultatet blev väldigt mysigt. Fina färger tillsammans med det bruna och vita. Skulle nog säga att min lillasyster hade en lite mer plan angående hennes dekor, min sida gick mer efter kleta-kristyr-och-sätt-på-godis-metoden.

Likes

Comments

Söndag = dansuppvisning imorgon. Jag är taggad samtidigt som jag känner motsatt. Antar att det bara är lite nerver med tanke på att koreografierna blivit satta förra veckan. Jag som sa åt mig själv att ta det lugnt i helgen har tränat på som bara den och börjar nu känna av lite sjukdom i systemet. Fick avboka ett konditionspass med Linnéa tidigare idag, vilket kanske var bäst med tanke på den händelsefulla dagen imorgon. Tog mig i alla fall ut på en promenad förut och det kändes bra i kroppen och sinnet. Frisk luft är så härligt. Ljuset var magiskt vackert. Övervägde faktiskt att ta med mig kameran, men batteriet tål inte riktigt kylan under längre perioder och ärligt talat orkade jag inte släpa med mig den när det var en promenad jag skulle ta, och inte en fotorunda.

Resten av söndagen tänker jag spendera i sängen tillsammans med katterna och massvis utav te. Jag är trött och fryser.

Likes

Comments

JAG ÄR TILLBAKA!!!!!! Under hela hösten har min motivation till träningen varit som bortblåst. Det har liksom inte funnits något sug och när det inte finns något sug känns det inte bra att åka dit. Träningen ska för mig vara rolig, inte ett måste. Därför har jag helt enkelt låtit bli istället - något som nu i efterhand känts väldigt bra. Idag blev det ett helkroppspass med fokus på överkropp, främst biceps och triceps. Trodde jag hade förlorat massa styrka, men jag ligger fortfarande på nästintill samma nivå som innan. Nöjd. Hade ett efterlängtat sällskap med mig och hann snacka ikapp det mesta!

Likes

Comments