Header

Lite sent, men här kommer den sista månadssammanfattningen från 2016! DECEMBER!

Vad jag har hittat på:

Något jag knappt gjort denna månad är att blogga - kanske för att jag istället har hittat på SÅ mycket mysiga saker. Förutom att jobba har jag varit på julmarknad i Brunneby, jag har startat dagarna med julkalendern och god frukost, varit på tomtenatta i stan och köpt fina glittriga kläder, myst omkring i mjukisar, bakat julgodis och lyssnat på julmusik.

Sen har jag träffat vänner, släkt och familj, fikat och ätit godsaker (särskilt dagarna kring julafton!) och spenderat en bra jul och nyårsafton. Min julledighet har varit mer än välbehövlig då jag har varit så otroligt virrig och trött (jag typ glömde att vi har en stolpe vid utfarten och backade rakt in i den när jag var stressad på morgonen. Fin repa i lacken det blev... Suck!)

Saker jag har tänkt på:

Att jag snart vill flytta hemifrån! Jag kommer nog att bo hemma ett tag till för att kunna spara så mycket pengar som möjligt, men jag börjar bli sugen samtidigt som jag kan vara skräckslagen inför detta. Men den känslan försvinner mer och mer, haha.

Hur jag har känt mig:

Fridfull, glad, men något trött i huvudet och stressad.

Månadens tips:

Jag har letat efter en handkräm som passar mig såå länge. Den ska gå in i huden snabbt, dofta gott men inte för starkt och vara lätt att bära med sig i väskan. Tillslut fastnade jag för ACO Hand Cream Rich. Ni hittar den på apoteket eller på Apotea just nu för 49 kr hääääär .Perfekt nu för kalla vinterdagar!

Likes

Comments

Beskriv året med 3 ord

Lyckligt, nervöst och spännande.

Detta har nog varit det mest spännande och utvecklande året i mitt liv. Riktigt glad över detta år och allt jag fått uppleva.

Årets bästa?

Studenten var total lycka, jag fick en lillasyster och USA var den häftigaste resan någonsin. Sen var det även en fantatsik dag i Stockholm med Beyoncé på scenen, wow alltså!

En öde plats i USA

Följde du dina planer?

Ja, verkligen! Jag tog studenten, jobbade, gjorde min drömresa till USA, fick ett till syskon, tatuerade mig, levde livet och hade roligt.

Vad önskar du att du hade gjort annorlunda?

Planerat om våren och gjort den mindre stressig. Inte hälsosamt.

Vart reste du?

USA som sagt och bara en vecka senare bilade vi upp till Norrland (då var jag en aning trött på att bila!)

Ser ni att jag har nutella kring halsen? Hahaha!

Vilka datum kommer du att minnas?

17 april - Maja föddes och jag fick äntligen ett syskon till. Det har varit otroligt häftigt att följa henne. Syskon är det bästa som finns.

10 juni - Jag sprang ut med studentmössan på och kände mig lyckligast i världen. Vilken dag!

12 juni - Bara två dagar senare och inte ett dugg utvilad satte jag mig på planet mot LA (efter att ha varit SÅ nervös i bilen och typ fått en gråtattack). Men vilken underbar resa och vilka människor!

1 oktober - Jag började på mitt första riktiga jobb. Inget sommarjobb eller helgjobb (vilket såklart också är riktiga jobb) utan detta är min vardag.

En nyfödd Maja och lycklig storasyster

Har du utvecklats/förändrats som person?

Jag tycker absolut att jag har utvecklats och blivit modigare. Att ta studenten har inneburit att söka jobb, ringa runt och göra samtal jag tidigare tyckt är otroligt jobbigt. Numera gör jag det utan att tveka – skönt! Sen åkte jag ju även till USA helt själv utan att känna en endaste person. Så olikt mig egentligen, men jag gjorde det ändå. Och det blev en fantastisk upplevelse! Jag är nog mer framåt än vad jag tror.

Planer för 2017?

Jag har inga direkta planer, inte alls som jag hade inför detta år. Det känns både lite läskigt men framför allt spännande. Men lite är planerat i alla fall. Förhoppningsvis åker vi till Norge i sommar, sen så har vi ju ett par speciella födelsedagar att fira. Maja fyller 1 år och jag 20 år (vilket är HELT SJUKT).

Likes

Comments

Så var det julafton imorgon. Förberedelserna har gått på högvarv med handling av de sista minipaketen, inslagning, städning, osv. Men på kvällen har familjen sjunkit ner framför en julfilm med godis och mys. Ingen mer stress eller fixande nu. Ska njuta av morgondagen och julledigheten. Bloggen får ta en paus i ett par dagar.

Önskar dig en riktigt god jul med vänner, familj och mys. KRAM PÅ DIG!

Likes

Comments

Det börjar med en pepparkaka... Sen en till. Och till sist ligger jag i soffan och trycker in pepparkakor i munnen. Det brukar bli så, hehe.

Hoppas ni mår bra och njuter av julen! Jag hittar på så mycket mysiga saker och hinner knappt med att uppdatera er. Min vecka startade som vanligt med jobb och när jag kom innanför dörren på sena eftermiddagen stod granen redo för oss att klä in den med glitter och julgranskulor. Så mysigt! Vi passade även på att ta lite familjebilder innan vi slog oss ner framför julkalendern.

Tänk att det faktiskt är julafton denna vecka! Bara några jobbdagar kvar, sen ska jag njuta av lite julledighet. Hoppas du får en fin måndagskväll!

Vår julgran och fina lilla tomtenisse

Likes

Comments

Vad jag har hittat på:

När jag tittar tillbaka på alla bilder så känns det som jag har haft det SÅ mysigt denna månad också, precis som oktober. Vilket är rätt trevligt! Jag har haft många slappstunder i soffan, särskilt med Hugo där vi har kollat på filmer från 2:a världskriget (hans intresse) och vi ätit favomaten, tacos! Mycket tända ljus och god mat, frukost eller fika. Jag har varit väldigt produktiv och gjort bra inköp. Så får vi ju inte glömma julklapps-shopping-mys-lördagen jag hade med Hanna i Linköping. Kärlek till den dagen! Och självaste första advent och första julskyltningen.

Saker jag har tänkt på:

Vet ni en sak? Jag fastnar alltid, alltid, på denna punkt i mina månadssummeringar. Min tankeverksamhet går oftast på 150% dygnet runt känns det som, men ändå har jag inget att skriva här? Jag glömmer alltid bort mina tankar, haha. Sen tänker jag att "Hm, jag kan ju faktiskt skriva upp vad jag tänker på under månaden. Men det glömmer jag också bort.

Hur jag har känt mig:

Trött imellanåt (vem blir inte det i mörkret?) men annars glad! Det har varit en bra månad, tycker jag.

Månadens tips:

The Crown. Har bara några avsnitt kvar! Kanske något seg i början men jag blev helt fast ändå. Älskar miljöerna, karaktärerna, osv.

Likes

Comments

Helt plötsligt blev det den 30 november och imorgon börjar årets sista månad. Det är med skräckblandad förtjusning jag går in på avslutningen av detta år. Är det verkligen sant att 2016 redan snart är slut? Alla mina mål och planer under detta år har jag uppnått, vilket är helt fantastiskt. Men saken är den att... jag har ännu inga planer inför 2017. Jag har absolut ingen aning om vad som väntar. Det känns lite läskigt, men också spännande. Typ, vad som helst kan hända? Haha.

Men innan vi drar igång ett nytt år ska jag njuta till fullo av årets mysigaste månad. December, jag är redo!

Bilder från helgen. Julpyntning, städning, fynd på Black Friday, adventsfika och julskyltning. Sååå mysigt.

Likes

Comments