Header

Vaknade upp bredvid min Nappe idag, och två hundar tätt intill mig på var sida. Klockan 9 klev vi upp ur sängen - allt går lite lättare med Beyoncé spelandes ur högtalarna. Vi åkte upp till berget, Nappe sprang och jag gick med hundarna. Så skönt med lite sol!

Hemma igen ställde sig Nappe och gjorde bananpannkakor på mina gamla, bruna bananer. Blev så gott! Mätta och belåtna ska vi nu våga oss på att färga mitt hår. Kan nog gå hur som helst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Körde passet Tuff stuff på gymmet idag, tillsammans med min kollega Jenny. Man tränar styrka och kondition i intervaller, runt och i tuff stuff-buren. Jobbigt men så kul!

Nu har jag precis ätit och duschat, och ska ta en liten promenad med hundarna innan sängen. Är hundvakt åt lilla Doris, så det blir extra mysigt inatt.

Likes

Comments

Bilder från gårdagens festligheter. Emelie bjöd in till födelsedagsfest/inflyttningsfest. Hon och Emil har nämligen köpt hus på vår gata, endast två hus bort! Hur kul?! Det skulle givetvis firas med fest och utgång!

Idag har jag däremot knappt varit ur sängen. Började kolla på serien Big little lies, och såg klart säsong 1. En serie helt i min smak.

Likes

Comments

I fredags hjälpte vi min syster och hennes påjkvän att flytta. Framåt kvällen var alla vrålhungriga, så det blev pizza hemma hos oss. Har förälskat mig i kycklingkebab pizza!

I lördags åkte jag och Filippa till Hornborgasjön för att fika och kolla på tranor. En mysig tur! Åkte sedan hem till Philip och hjälpte honom att röja i trädgården. Det blev en hel del. Efter en heldag ute hyrde vi en film på tv:n som var så bra!

Hela söndagen gick åt till att greja i trädgården. Visst, det är härligt att vara ute, men rabatterna tar verkligen aldrig slut! Blåste som attan gjorde det också. Vi tar bort det mesta som växer upp, och sår gräs istället. Några träd rök också.

På kvällen åt vi årets första grill hos Philips föräldrar. Så gott!

Likes

Comments

Nu händer det minsann grejer hemma! Taket har börjat bytas sen några veckor tillbaka. Det ser så fint ut! Vi velade fram och tillbaka om färg länge. Grått kändes för modernt, svart för hårt och vanligt, och grönt för vågat. Men vi vågade! Vi hittade en otroligt fin grön nyans som vi båda föll för. Taket har varit mörkgrönt en gång i tiden, och vi ville gärna bevara det. Det svåra är att man får en liten plåtbit på 10 cm som prov, så man vet inte hur det ser ut på stor yta. Men, det ser bra ut! Tack och lov. Philip är helt speedad och springer runt på ställningarna hela tiden. Haha!

Likes

Comments

Ny favorit på gymmet - Boxning! Var på ett pass igår tillsammans med Filippa. Det är SÅ jobbigt men SÅ JÄKLA kul! Tyvärr kör dom bara passet en gång i veckan... hade gärna gått fler gånger. Men nästa vecka kör vi iallafall igen!

Tvingade Filippa att vara med på en bild efteråt. Svettiga och goa. Svårt att vara seriösa som vanligt. Hon diggade min snygga tygkasse från Beyoncé. Haha! Puss på dig Filippa <3

Likes

Comments

I torsdags åkte vi iväg med min familj på en skidweekend till Orsa Grönklitt. Vi har åkt dit sen jag var 3 år, så det känns verkligen som att komma till vårt Orsa. Älskar allt som har med skidresa att göra. Åka skidor, afterski, god mat, basta, spela spel och bara umgås. Önskar att vi kunde stannat några dagar till bara... torsdag-söndag går så snabbt med endast två skiddagar. Men bättre än inget! Var så härligt att få åka lite. Är väldigt nöjd med mina nya skidor med.

Orsa i all ära, men nästa år ska vi bannemej till Alperna.

Likes

Comments

Hittade dessa i helgen när jag var på jakt efter vårskor. Så fräcka och söta på samma gång! De är från Stockholm Design Group. Dock sitter de inte så bra... (sånt man inte känner i affären, haha) För trånga/korta på längden, men känns för stora när jag går i dem. Hälen följer liksom med upp och de sitter löst på foten. Så imorgon ska jag åka och prova en större storlek, men tyvärr tror jag att det blir för stort. Vad tyckte ni? Snygga eller för "gulliga"?

Likes

Comments