​Shorts - Levis 501 - Här / Blus - Här / Blus - Ginatricot

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna Lördagen började med prommenad i det fina sommarvädret. 22 grader varmt i September, så skönt! Sen gjorde jag en smoothebowl. Älskar verkligen smoothies i alla former och hade gärna ätit det hela tiden ifall jag haft en bättre mixer. 

Nu har jag precis klippt min kära sambo och snart kommer lite gäster. Jag ska dock jobba i morgon så blir inte så mycket party för min del. Ha en fin helg!

Likes

Comments

Här har ni min arbetsplats för dagen. När jag är ledig från mitt riktiga jobb så brukar jag alltid gå upp itid så jag kan vara på gymmet klockan 10. Då kör jag oftast spinning eller indoorwalking i ca en timme, tycker att det är bästa starten på dagen. tränar jag inte så blir jag bara slö och på dåligt humör. Efter  träningen så brukar jag sitta här, antingen och redigera bilder eller så gör jag tavlor. Idag har jag en beställning så jag måste börja på den. Ni får se sen hur det blir.

Likes

Comments

​Hejsan!

Jag startade nyss en blogg, vad händer?! Jo jag tycker att jag tar alldeles för många bilder för att bara använda mig av instagram så därför vill jag nu lägga ut dom någonstans. Jag är inte den bästa på att skriva men förhoppningsvis så får jag ihop en liten text varje dag. 

Jag är iaf en 24-årig tjej från Malmö som just nu jobbar i butik. Jag hade gärna jobbat inom mode och inredning och jag älskar att sitta med photoshop och illustarator och redigera och skapa saker. Jag gör också tavlor som man gärna får beställa. 

Hoppas på att någon vill följa med på denna nya resa. Puss & Kram

Likes

Comments