Varför inte avsluta min sista semesterhelg på topp? Större delen av dagen i lördags bestod av regn, men det gjorde ingenting. Efter att nu bott i Göteborg i TRE år(hur sjukt) så är jag van. Vi började med brunch hemma hos Tilda innan vi gick bort till port du soleils dagsfest. Vi drog på oss regnponchos och bara dansade loss. Kvällen spenderades på musikflotten och hemma hos Tilda igen för att sedan gå ut på Backstage. Kan hända att vi var en aning trötta, så blev en kebabtallrik rätt tidigt, kebab med mos som jag lärt mig är gött här i Göteborg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Spenderade flera timmar på Saltholmen helt själv. Läste bok, lyssnade på podcast och badade. Uppskattade det förvånansvärt väldigt mycket. Brukar inte föredra att vara själv.

Drinktävling hemma hos Rasmus. Tycker det är väldigt roligt att testa nya drinkar och speciellt hemma då det inte blir lika roligt för plånboken att testa ute i något bar.

Vart med Fanny och jag fixade en supergod lunch. Lax med kantarellsås och nypotatis, mums.

Hängt på spa!

Förmodligen sista burgaren på Storan för denna sommaren.

Likes

Comments

Tröttnar aldrig på porträttläget på min iPhone 7 plus, blir så fina bilder. Här är några från grill i Slottsskogen med favoriter.

Likes

Comments

Hallå augusti! Min näst sista vecka innan jobbet drar igång är här. Startade veckan med picknick i Slottsskogen och fika i Haga med Tilda, Anna och Frida.

Äntligen en dag med riktig sommarvärme. Vart riktigt kasst väder senaste veckan så var kul att äntligen kunna lapa sol och såklart BADA ! Så hela tisdagen spenderades på Saltholmen innan vi begav oss till Hisingen...

...för grill hemma hos Kicki och Doris(hunden). Det blir alltid världens godaste middag när Alex fixar! Avslutade kvällen med att spela biljard, vilket jag kan behöva göra mer då jag inte var någon stjärna. Nu ska jag ta en promenad innan lunch med Rasmus och Frans.

Likes

Comments

Ja, jag var också på Håkan. Det var väldigt mysigt men måste faktiskt säga att jag tyckte förra året hade en bättre setlist, enligt mig, som inte är Håkans största fan.

Brunch hos Evelina innan dagsfest på port. Det spöregnade hela förmiddagen men vi taggade till tillslut och det blev dans och håll igång.

Lunch på Feskekörka, kul att alla kommit hem igen från resor och hemvistelser.

Chark och öl med Alex!

Vin, mat och utgång med Anna och Frida. Kvalitetstid till 100%.

Likes

Comments

Liseberg med dessa godingar förgyllde dagen och ja, vi kände oss nästan som barn igen. Det är så härlig sommarvärme ute och ikväll blir det nog barhäng. Så nu ska jag ta med mig vin och cykla ned till Frans för förfest. HADE

Likes

Comments

Igår hade jag en riktigt rolig kväll med Rasmus, Anna och Simon. Har träningsvärk för jag skrattat så mycket. Vi tog vara på sommarvärmen och satt kvar på uteserveringen och drack drinkar länge efter middagen. Sedan blev det en natt med spel, kanelbullar, makrill(???), en you tube-kanal och en musikvideo. Lovar en rolig fest med allt detta ovan!

Likes

Comments

Hann med en heldag på havet innan bilen började rulla mot Göteborg. Kommer sakna min skärgård, middagar med familjen, mina fina vänner och att träffa kusinerna varje dag... men ska bli skönt att åka hem igen. Kanske blir en snabbvisit i Karlskrona innan jag börjar jobba men nu ska jag njuta av sommar i Göteborg.

Likes

Comments

Såhär mysigt är det på Gotland! Är här för en weekend med familjen under Almedalsveckan, inte så mycket politik för min del dock. Hittils har vi ätit goda middagar, cyklat runt på Bungenäs, gått på DJ-battle och såklart strosat i Visby en hel del.

Likes

Comments