Gårdagens lärdom: Gå på AW oftare.

Igår innan ET-rajet var vi på Yaki-Da, gratis pizza och halva priset på dryck. Himla bra! Våren har anlänt till Göteborg, om 8 grader med sol och blåst räknas Alla blir så glada av solen, så hoppas ni har en härlig helg med lite sol ni med!. Tog iallafall vara på det fina vädret och lunchade i Haga idag. Det blir en lugn lördagskväll då jag ska spela match och skriva exjobb imorgon. Sen var denna helgen slut och på måndag börjar en ny kurs med vår favorit Phil.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja för mig är det fredag imorgon, som det känns iallafall. Har tenta på förmiddagen sedan är det långweeken. "Ledig" en hel vecka innan min sista läsperiod startar. Kanske sista läsperioden någonsin på universitet(oh my gaaad). Vad ska jag göra denna fabulösa vecka då?

Måndag. Tenta i Affärsutveckling, håll tummarna för mig. Luncha med klassen för att fira och kanske unna mig något på stan. Följa med på lägenhetsvisning och hitta på något roligt på kvällen för att fortsätta fira avklarade tentan.

Tisdag. Jobba exjobb, helt ledigt blir det ju inte ändå.

Onsdag. Utflykt med tjejerna, oklart vad för typ av utflykt dock. Kosegruppa på kvällen.

Torsdag. Jobba exjobb. Äntligen träna fotboll.

Fredag. Tvätta, ser nästan fram emot det för har inga kläder kvar. Efter-tenta-fest på kvällen där vi hoppas det blir utgång.

Lördag. Mycket möjligt att jag inte kommer gå utanför dörren, eller knappt upp från sängen. Och det gör ju ingenting.

Söndag. Göra lite nytta men helt klart chilla också.

Likes

Comments

Måndag igen! Tänkte att jag skulle visa en helt vanlig dag i mitt liv och göra det lite emellanåt. (Dem är ju faktiskt lite olika) Jag studerar, bor i Sverige och köper inte så värst mycket nya saker, jag kommer därför inte bjuda på massa äventyrliga dagar som ni som är i Asien gör. Tror det kan bli rätt kul ändå, om inte för er så iallafall för mig att läsa om några år!

07.45 Käkar frulle och gör mig iordning innan jag beger mig mot skolan och såhär såg jag ut idag. Dagens wow, mitt hår var lockigt helt av sig självt.

09-12 Spenderade förhoppningsvis de sista timmarna på detta grupparbetet. Imorgon är det redovisning så gjorde en snygg presentation och kollade igenom vår Affärsplan som varit själva projektet.

13-15 Träffar min mentor på Tuve Bygg där vi går igenom produktion för bostäder. Älskar att ha mentorskap, lär mig så mycket.

15-16 Går en snabb runda inne på Frölunda Torg då jag byter buss där. Hittar som vanligt ingenting. Var dock sugen på jeanskjolen men de är ju bara mars månad trots allt.

17-19 Kommer hem till en vit innegård. Somnar helt ofrivilligt i två timmar. stress? möjligt.

Nu har jag käkat lite äggmackor och resten av kvällen kommer bestå av att göra en återkopplande text om dagen till min mentor, söka ett jobb samt skriva klart en reflektionstext i kursen Communication in English. Lär bli sent. HADE!

Likes

Comments

Hej fredag! Den riktiga helgkänslan har ju inte existerat sedan terminen 2017 startade. Ser helgerna som långa arbetsdagar för att hinna plugga och söka jobb på, ändå är stressen total. MEN klart de händer roliga events ändå, ikväll styr vi en Beerpongturnering på sektionen och temat är taco and tequila! Ska bli jätteroligt att fixa inför detta idag och ta en paus från alla andra måsten.

Så skål för lite fredagskänsla!

Likes

Comments

Idag har jag spenderat dagen här, i soffan med täcket för att skriva personliga brev. Det blir många personliga brev och vilken tid de tar, finns alltid något man kan ändra eller lägga till. Mamma har varit här på snabbvisit och efter jag lämnat av henne vid vagnen tog jag en promenad då det var så fint väder. Det vände dock lika fort. Spenderat kvällen hemma hos Alex för pizza och mello och påväg hem var snön och blåsten tillbaka igen. Imorgon ska jag arbeta med mitt examensarbete och förhoppningsvis... köpa nya köksstolar(!!!)

- Godnatt -

Likes

Comments

Kanske borde bli bättre på att uppdatera här, dock är mina dagar inte så fotovänliga. Just nu har jag mer än någonsin i skolan. Mina dagar består av grupparbeten, examensarbete, mentorskap och olika möten. Utöver det ska jag söka jobb vilket är roligt, men tar en himla massa tid. Något jag tyvärr inte hinner med i mitt liv just nu är fotbollen. Jag är glad om jag ens hinner laga mat och duscha om kvällarna. Saknar fotbollen väldigt mycket så ska anstränga mig för att få in ett fotbollspass i veckan framöver. Jag saknar också min syster som flänger runt i Asien, mina päron, mina kusiner och mina vänner som är utspridda i södra Sverige. Jag älskar Göteborg men ibland hade det varit skönt att ha alla nära.

Likes

Comments

Igår anordnade vi i examenskommittén en pub som blev över förväntan. I juni tar vi examen och för att samla in pengar till examensfesten har vi några event framför oss. Bland annat en Beerpongturnering och en 100-dagars fest. Annars? Har en av dem stressigaste perioderna i mitt liv just nu då vi har mer än vanligt i skolan. Som tur är hittar vi på mycket roligt ändå vilket krävs för att orka med allt annat. Försöker njuta av stunden men hade mer än gärna velat sova ut och ha en dag där jag inte behöver tänka på något som har med skolarbete att göra.

kærlek till er!

Likes

Comments

Taverna Averna
Varför inte fira godkända tentor en torsdag? Spenderade kvällen med Tilda och Ylva på Taverna Averna. Ett ställe jag verkligen kan rekommendera, passar till alla tillfälle helt enkelt!

Orange N BLK
Efter att spenderat hela fredagen på en båt till Danmark för att köpa alkohol till events var jag värd en ledig lördag. Gick en runda på stan och mötte upp Ylva för en smoothie på Orange n blk. Kvällen spenderades framför Melodifestivalen med god mat och chips. Maten och chipsen var mer intressant än mello om man säger så.

Semlor.
Idag mötte jag upp Fanny för en promenad i Slottsskogen och så hade hon med sig minisemlor. Så himla gott! Nu ska jag ta tag i min to do list som är tre sidor lång. Dags att söka jobb och skriva klart lite arbete!

Likes

Comments

Jo men rätt härlig afterski som ägde rum ute i backen. Eftersom vi åkte ned med en kårförening på Chalmers var vi ca 200 studenter som ockuperat ett hotell och gled runt på snowboard och skidor i Bad Gasteins backar. Har haft en helt fantastisk vecka. Det tackar jag mitt resegäng, nya vänner och solen för. Extra plus är att jag fått fräknar på näsan och lärt mig åka snowboard. Nu är jag snart hemma i Göteborg efter 24h bussresa och ska ändå bli så skönt att komma hem till sin egna säng.

Bye Bad Gastein 2017

Likes

Comments

Alltså wow. Vi har blivit bortskämda med klarblå himmel och sol varje dag. Kommer leva på denna veckan länge. 

Likes

Comments