En vecka hemma i Karlskrona med studenter, examensfest, födelsedagsfirande och såklart sol och bad! Har hunnit med att träffa dem flesta men redan imorgon åker jag hem till Göteborg. Ska bli härligt att träffa alla vänner igen och fira midsommar i Kungälv!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

My crew, best crew

Examensfesten.

Med trerätters middag, tal, filmvisning och bästa tänkbara sällskap skrattade vi oss igenom vår examensmiddag på Trädgår'n. Vi fortsatte festen med vår traditionella line dance, boule, mera dans samt en och annan shot. Mina minnen med er kommer aldrig blekna, tack för dessa tre år och alla kommande!

Foto: CFFC.se

Likes

Comments

För att fira vår examen ordentligt bestämde vi oss för att ha en heldag tillsammans. Vi möttes upp på Götaplatsen, platsen där vi alla träffades för första gången. Efter lite spetsad festis gick vi upp till Chalmers för att ta vår årliga klassbild innan vi begav oss till Slottskogen. Vi hade ju himla tur med vädret och vi serverade smörgåstårta med bubbel till! Någon som var extra kul var att alla fick varsin sångbok som man kunde skriva en hälsning i. Efter gött häng och några glas champagne blev det dax för att åka hem och byta om för kvällen...

Likes

Comments

För tre år sedan tog jag mitt livs bästa beslut, att börja plugga på Affärsutveckling och entreprenörskap inom byggteknik på Chalmers tekniska högskola. Mitt program har vart hur bra som helst, jag har fått otroligt fina vänner och haft så himla roligt. Nu kommer jag vara fritidsforskare(alltså superledig) i två månader innan jag börjar jobba som Biträdande projektledare inom Göteborgs Stad på Lokalförvaltningen i augusti. Vi börjar sommaren med examensfest imorgon som jag vet kommer bli helt fantastisk!

Likes

Comments

Måndag: Fixa presentationen för examensarbetet. Kvällsfix med examensfestkommitén.

Tisdag: Sveriges nationaldag! Jag vill fira på något sätt, men kommer troligtvis spendera många timmar i skolan för att öva på presentationen. Det ska bjudas på 22 grader och sol säger väderprognosen!

Onsdag: Öva presentation på förmiddagen. Familjen kommer till Göteborg eftersom vi ska fira mig. Extra kul är att dem ska kolla på min match på kvällen, det var länge sedan jag hade mina trognaste supportrar i publiken.

Torsdag: JAG TAR EXAMEN. Exjobbet ska presenteras sedan är det klart, tre år på högskolan, finito! Ska även hämta ut en ny telefon, så taggad! På kvällen är det middag med mina tjejer och våra familjer. Efter middagen blir det att möta upp hela klassen för att fira!

Fredag: Ska hjälpa Frans och flytta innan lunch med familjen. Om jag får bestämma vill jag ta en drink med tjejerna på kvällen, tagga till lördagen och bara krama alla tusen gången för jag tycker om dem så mycket äger.

Lördag: Det stora firandet. Hela dagen kommer bestå av aktiviter tillsammans med klassen. På kvällen är det fest på Trädgårn med middag och utgång på port du soleil.

Söndag: Ska mest försöka njuta av en hel dag fri från stress. Kommer väl dock känna alla känslor i hela världen på en och samma gång denna dag. Ni vet som när man tog studenten, allt är över och tomt men ändå så är glädjen total.


Likes

Comments

Var tvungen att rensa bilder på telefonen och märkte att det finns himla mycket där från livets alla tillfälle. Då jag inte är en bloggare av rang glömmer jag ofta bort att använda dem. Så här kommer några snaps från diverse härliga stunder.

AW med Ylva och Tilda en fredag.

Gött Valborgshäng.

Väldigt många bilder likt dem här finns. Här är en från Valborg och en från ett regnigt studiebesök. Jag gillar dem haha.

När Tilda fyllde 25 år!!!

Vi i examenskommitén spelade in en film för kommande fest!

I påsk var jag hemma på min ö. Rätt fint där faktiskt.

Rå fisk är rågott. Speciellt med Fanny. Och maten ska väl alltid fotas?

Evelina och Frans som fixar drinkar är nästan lika fint som himlen på min gata i Majorna.

Oklara bilder från Bankétten.

Rum 215. Typ vårt andra hem detta halvår.

Två senaste bilderna som finns är efter en löptur där jag råkade hitta ett ställe med fin utsikt och gårdagens grill i Slottskogen.

Likes

Comments

​Sista sittningen som Chalmerist höll till ute i Chalmersbastun i Härryda. Efter en eftermiddag full av lekar, bad och bastu hade vi bränt oss i solen vilket passade rätt bra tills sittningens tema, charter!   

Likes

Comments

SKÅL DÅ!

Idag var sista föreläsningen på Chalmers som avslutades med lite skumpa tillsammans med vår käre Phil. Det kommer blir mer firande men innan vår examensfest skall examensarbetet göras klart och en tenta skrivas. Snart i mål!

Likes

Comments

Likes

Comments