Min fina kusin med hennes underbara lockar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej fredag!

Spenderar denna dag som alla andra dagar denna veckan, i skolan med tentaplugg. Tänker dock sluta lite tidigare idag och gå på stan med Tilda, det är ju ändå fredag. Sedan blir det drinkar och utgång med tjejerna ikväll, välbehövligt.

Likes

Comments

Något jag verkligen uppskattar varje dag är att jag bor i Majorna i just min lägenhet. Trivs så himla bra och har nära till bland annat gymmet, fotbollsträningen och Slottsskogen. Efter en promenad mötte jag upp tjejerna för brunch på "Pripps" som ligger på campus. För under 100-lappen kan du äta dig mätt på ett helt okej utbud. Efter ett snabbt besök på stan är jag nu påväg hem till plugget med ett par svarta jeans rikare. Hoppas ni haft en härlig helg!

Likes

Comments

Tänkte ge Hannah och Amandas bok en chans som jag köpte på bokmässan.

Onsdagsbubbel hos Tilda till Bondepremiären.

Frukost hemma hos Filippa i hennes superfina nya lägenhet.

Utsikten över Göteborg i lokalen från gårdagens lagfest var så fin. Kvällen var superrolig, det är svårt att misslyckas med en lagfest. Kvällen bestod av pizza, tipsrunda, tequila shots, beerpong och sång som slutade med utgång och dans på Park Lane. Jag är så glad att jag har ett så härligt fotbollslag. Nu ska jag värma köttbullar och ta en nap innan det är dags för kvällens fest med Evelina och hennes vänner.

Likes

Comments

Med lite mer än tre veckor tills första tentan för detta året kan det vara lika bra att börja plugga. Är riktigt seg på att starta då jag hellre städar, tränar eller kollar serier för att prokrastinera. Men när jag väl kommer igång kan jag sitta flera timmar utan att märka att tiden flyger iväg. Ikväll börjar våra traditionella onsdagskvällar med tjejerna hemma hos Tilda. Syftet är att kolla på bonde söker fru eller fika och skitsnack snarare. Nu ska jag sluta prokrastinera och göra en gammal tenta i kursen "Financial Managment".

Likes

Comments

Söndagslyx är att spendera kvällen med mina tjejer på restaurang för att sedan gå på en konsert med Miriam Bryant. Och hon var så himla bra!

Likes

Comments

Kom med tåget till Karlskrona 10.30 och begav mig direkt hem till Vicki och det var så härlig att träffa henne igen. Slutade med att vi åt lunch på Gelato(såklart!) Även om det blir en snabbvisit hemma denna helgen så kommer jag iallafall hinna träffa de jag bryr mig mest och väldigt mycket om. Nu ska jag ta en promenad för att piggna till, gick trots allt upp 05 imorse...

Likes

Comments

Idag var vi fria från föreläsningar så vi valde att spendera hela dagen vid Kåsjön. Jag föredrar alltid havet före sjön men det var väldigt fint och vattnet här var ju fortfarande varmt. Blev en helt perfekt sommardag med sol, bad och pizza. När vi åkte in till stan blev det också glasshäng vid kanalen. Nu mellanlandar jag hemma och försöker få energi till fotbollsträningen ikväll.

Likes

Comments

Hej från ett varmt Göteborg!

Efter grupparbete och lunch i skolan begav jag mig till stan med Evelina och Anna. Efter lite shopping tog vi en juice och satte oss vid kanalen i värmen. Känns som ingenting kan svalka idag, 26 grader och nästan vindstilla. Ska vara fint väder hela veckan och hoppas det är det även hemma då jag ska hem i helgen. Nu ska jag njuta av värmen på bakgården innan jag ska träna bodypump. Sen blir det nog middag utomhus idag också, man får ju passa på!

Likes

Comments