Idag har jag spenderat dagen här, i soffan med täcket för att skriva personliga brev. Det blir många personliga brev och vilken tid de tar, finns alltid något man kan ändra eller lägga till. Mamma har varit här på snabbvisit och efter jag lämnat av henne vid vagnen tog jag en promenad då det var så fint väder. Det vände dock lika fort. Spenderat kvällen hemma hos Alex för pizza och mello och påväg hem var snön och blåsten tillbaka igen. Imorgon ska jag arbeta med mitt examensarbete och förhoppningsvis... köpa nya köksstolar(!!!)

- Godnatt -

Likes

Comments

Kanske borde bli bättre på att uppdatera här, dock är mina dagar inte så fotovänliga. Just nu har jag mer än någonsin i skolan. Mina dagar består av grupparbeten, examensarbete, mentorskap och olika möten. Utöver det ska jag söka jobb vilket är roligt, men tar en himla massa tid. Något jag tyvärr inte hinner med i mitt liv just nu är fotbollen. Jag är glad om jag ens hinner laga mat och duscha om kvällarna. Saknar fotbollen väldigt mycket så ska anstränga mig för att få in ett fotbollspass i veckan framöver. Jag saknar också min syster som flänger runt i Asien, mina päron, mina kusiner och mina vänner som är utspridda i södra Sverige. Jag älskar Göteborg men ibland hade det varit skönt att ha alla nära.

Likes

Comments

Igår anordnade vi i examenskommittén en pub som blev över förväntan. I juni tar vi examen och för att samla in pengar till examensfesten har vi några event framför oss. Bland annat en Beerpongturnering och en 100-dagars fest. Annars? Har en av dem stressigaste perioderna i mitt liv just nu då vi har mer än vanligt i skolan. Som tur är hittar vi på mycket roligt ändå vilket krävs för att orka med allt annat. Försöker njuta av stunden men hade mer än gärna velat sova ut och ha en dag där jag inte behöver tänka på något som har med skolarbete att göra.

kærlek till er!

Likes

Comments

Taverna Averna
Varför inte fira godkända tentor en torsdag? Spenderade kvällen med Tilda och Ylva på Taverna Averna. Ett ställe jag verkligen kan rekommendera, passar till alla tillfälle helt enkelt!

Orange N BLK
Efter att spenderat hela fredagen på en båt till Danmark för att köpa alkohol till events var jag värd en ledig lördag. Gick en runda på stan och mötte upp Ylva för en smoothie på Orange n blk. Kvällen spenderades framför Melodifestivalen med god mat och chips. Maten och chipsen var mer intressant än mello om man säger så.

Semlor.
Idag mötte jag upp Fanny för en promenad i Slottsskogen och så hade hon med sig minisemlor. Så himla gott! Nu ska jag ta tag i min to do list som är tre sidor lång. Dags att söka jobb och skriva klart lite arbete!

Likes

Comments

Jo men rätt härlig afterski som ägde rum ute i backen. Eftersom vi åkte ned med en kårförening på Chalmers var vi ca 200 studenter som ockuperat ett hotell och gled runt på snowboard och skidor i Bad Gasteins backar. Har haft en helt fantastisk vecka. Det tackar jag mitt resegäng, nya vänner och solen för. Extra plus är att jag fått fräknar på näsan och lärt mig åka snowboard. Nu är jag snart hemma i Göteborg efter 24h bussresa och ska ändå bli så skönt att komma hem till sin egna säng.

Bye Bad Gastein 2017

Likes

Comments

Alltså wow. Vi har blivit bortskämda med klarblå himmel och sol varje dag. Kommer leva på denna veckan länge. 

Likes

Comments

Detta är vi värda efter tentaperioden som varit. Njuter av bra skidåkning i strålande sol. HADE

Likes

Comments

Måndag
Gjorde klart planering för examensarbete. Träffade Fanny på Jos och tränade Bodypump.

Tisdag
Föreläsningar mellan 8-17. Spenderat kvällen i tvättstugan, pratat med Vicki i två timmar och packat till skidresan.

Onsdag
Föreläsningar mellan 8-17. Nu är "bondekvällarna" slut så vi kommer börja med Kosegruppa istället varje onsdag. (Inte alls influerade av SKAM)

Torsdag
Skriva statement of propose till de masterprogram jag sökt. Endast föreläsning på eftermiddagen och troligtvis pubrunda efter det.

Fredag
Bussen mot Bad Gastein avgår 10.00 och kommer spendera 24 busstimmar med Anna, vi kommer ha kul.

Lördag
Anländer till Österrike och kommer spendera dagen i skidbacken och hänga på afterski. DRÖM!

Söndag
Kommer förmodligen ha träningsverk och vara bakis. Men troligtvis ingen söndagsångest eftersom jag då har en hel vecka med skidåkning framför mig!

Likes

Comments

I ett regnigt Göteborg slog klockan 00.00 och så var det 2017. Hade en rolig kväll som killarna hade styrt upp himla bra. På festen fanns en fotostudio så längtar tills jag får tag i dem bilderna. Så 2017, surrealistisk känsla att jag snart ska ta examen och att det var tre år sedan jag tog studenten. Men det ska väl bli bra detta året också. HADE!

Likes

Comments

OKTOBER

Måste ju faktiskt säga att jag haft den roligaste hösten någonsin med september inräknat. Började oktober med fest tillsammans med Evelina och hennes vänner. Testade även foodora denna kväll vilket kom och bli en god vän. Hade tentor, gick på efter-tentafest, brunchade, färgade håret mörkt, var på Ullared och åt även nutella för första gången i mitt liv(värt att minnas). En tjejkväll hos Anna fortsatte med barrunda tillsammans med killarna som mötte upp och slutade med utgång. Spontant blir alltid bäst.

NOVEMBER

Årets höjdpunk går till alla onsdagar jag har fått spendera med tjejerna, speciellt kvällen med vårt påhitt "bondesupen" som ägde rum denna månad. Kommer aldrig glömma helgen vi slet och la matta, men vi hade trots allt väldigt roligt. Det bjöds på Paltkalas, Halloweenfest, varmmässan med bankett och spelade även futsal.

DECEMBER

Hade årets härligaste middag med Ylva. Gick på tackkalas med utgång på Gretas, vårt absoluta favoritställe för denna höst. Gjorde projektarbete, krigade för att få ett examensarbete, firade julafton med klassen och gick på julfest. Spenderade två veckor hemma i Karlskrona över julen. Det blev julbad på julafton, träffat massvis med vänner, lärde mig att äta sushi, barhäng och utgång på juldagen och annandagen. Som alltid i Karlskrona var det fotboll under mellandagarna. På nyårsafton satte jag mig på tåget mot Göteborg igen och hade en fantastik nyårsafton!

Likes

Comments