​Sista sittningen som Chalmerist höll till ute i Chalmersbastun i Härryda. Efter en eftermiddag full av lekar, bad och bastu hade vi bränt oss i solen vilket passade rätt bra tills sittningens tema, charter!   

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

SKÅL DÅ!

Idag var sista föreläsningen på Chalmers som avslutades med lite skumpa tillsammans med vår käre Phil. Det kommer blir mer firande men innan vår examensfest skall examensarbetet göras klart och en tenta skrivas. Snart i mål!

Likes

Comments

Likes

Comments

I tisdags fyllde jag 22 år, wiho!

Födelsedagen spenderades i skolan och på Universeum för studiebesök i kursen Facility Management. Efter eftermiddagens sektionsmöte arrade vi i examenkommitén en pub vilket blev en trevlig pub med pizza och öl. Det blev inge vidare firande för mig men de gjorde inte så mycket eftersom denna vecka har bjudit på mycket annat! I onsdags spelade jag match på Majvallen och vi tog med oss tre poäng, härligt.

Torsdagen började med frukost hemma hos Frida sedan väntade hemliga aktiviteter med tjejerna som hon fixat, hur go är hon inte? Vi käkade lunch i solen vid Masthuggskyrkan med vårt fina Göteborg som utsikt, gick på museum, fikade, gick på stan, åt middag och slutligen gick vi på sminkkurs! En välbehövlig och uppskattad dag.

Fredagskvällen var det dags att fira mig och kicka igång Valborgshelgen. Tog inte några bilder då vi hade väldigt roligt. Bjöd på korv med bröd och spelet Speek out gjorde succé. Fick en väldigt fin present, en tavla från David Ehrenståhle och ett elefantöra.

IDAG är det Valborg och ska bege mig upp till kollektivet Gråberget (Frans och Ylva) för lunch med tjugo andra personer så lär bli kul! Sedan är det cortege, en slags karneval i Göteborg med roliga utställningar/sketcher på lastbilsflak som anordnas av Chalmerister. Efter det ska vi kolla på Chalmers spex för att sedan även gå på spexsittningen. Aldrig gjort det så ska bli kul att testa något nytt. Detta blev ett långt inlägg, men det har varit en lång och rolig vecka helt enkelt.

TREVLIG VALBORG, hoppas ni får sol vart ni än befinner er!

Likes

Comments

Under banketten var det en fotograf som lyckas fånga hur fantastiskt fint och härligt det var förra lördagen. Alltså mina vänner är ju så snygga. Inte bara att de är snygga, dem är ju också smarta, pålitliga, och härliga. Ett skratt ligger alltid nära när vi umgås och jag är också så stolt över varenda en. Märks det att jag är lite känslig nu när examen väntar? jo något.

Bilderna är tagna av CFFC och är hämtade från Æ-foto på Facebook.

Likes

Comments

Onsdag och vår. Idag arbetar jag med examensarbete hemifrån, lite småtrist. Tycker ibland att det är väldigt svårt att sitta framför datorn när det är fint väder ute. Sedan vill jag ju allra helst umgås med någon hela tiden, inte min favoritsyssla att vara själv. Tog iallafall en snabb paus med en runda på stan för att bland annat köpa ramar till nya posters. Blev rätt bra ändå tycker jag! Snart är det samling till första hemmamatchen så tackar ändå vädret för lite extra tagg tills ikväll. HADE!

Likes

Comments

Sista banketten på Chalmers.

Börjar bli väldigt sentimental nu när det bara är 47 dagar kvar med denna underbara klass. I lördags var det strålande sol så det passade ju perfekt! Middagen var på Le pain francais på avenyn så det blev även där vi stannade för dans. Champagne, god middag, bästa sällskapet och fyra timmar på ett dansgolv, inte så mycket att klaga på alls faktiskt.

Trots få dagar kvar har vi något roligt tillsammans varje helg framöver och nästa vecka är det en weekend i Berlin som väntar! Så kul!

Likes

Comments

Tänkt vad alla blir taggade på livet när solen är framme. Så tack solen för att du gjort mig och mina vänner så mycket gladare(skojar inte). I fredags hann jag med hela tre olika tillställningar. Drinktävling med tjejerna, ohmsitts med arbetsmarknadsföreningen samt Frans och Sebbes 23-års fest. Kan verkligen rekommendera vårt drinkupplägg! Två till tre personer som får överraska med en drink, se gärna till att hänga på en balkong när det är soligt så kan inte mycket gå fel. Ännu en rekommendation är att bo nära en härlig vän så ni spontant kan käka tacos och gå promenader. Så tack Fanny, flytta ej. Nu väntar lite exjobb innan jag åker till Karlskrona över påsk, ska bli så härligt att träffa alla då de blir en hemvändarhelg för de flesta! 

Likes

Comments

Frida kom spontant från Malmö och bodde hos mig i några dagar. När jag kom hem från skolan hade hon gjort hemmagjord sushi. Fantastiska människa.

Nytt hår och ny keps. Anna klippte av mig håret och jag är så nöjd med min nya frisör;)

Körde lite ölprovning med Frida.

Förra fredagen hade vi nedräkningsfest med klassen, 77 dagar till examen. Det blev en så rolig kväll så tog inte en enda bild men slutade med utgång på Gretas. Dagen efter hade vi reunion med gänget som åkte skidor i Österrike. Femkamp, kartoffel mitt speck och Alex drinkar. En riktigt härlig hemmafest!

En fredag var jag på mitt sista mentorstillfälle på Tuve Bygg, och vad jag uppskattat detta mentorskap. Det blev vår så tog årets första glass ute med Anna och Ylva i solen.

Kan hända att livet är lite rörigt just nu men inte mina frukostar iallafall. Fick ju också här till en riktig frukostbild ala bloggstyle.

Likes

Comments

Gårdagens lärdom: Gå på AW oftare.

Igår innan ET-rajet var vi på Yaki-Da, gratis pizza och halva priset på dryck. Himla bra! Våren har anlänt till Göteborg, om 8 grader med sol och blåst räknas Alla blir så glada av solen, så hoppas ni har en härlig helg med lite sol ni med!. Tog iallafall vara på det fina vädret och lunchade i Haga idag. Det blir en lugn lördagskväll då jag ska spela match och skriva exjobb imorgon. Sen var denna helgen slut och på måndag börjar en ny kurs med vår favorit Phil.

Likes

Comments