Header

Jag vet inte riktigt vad som hänt med min hårbotten på senaste tiden, runt dag 3-4 efter tvätt så har min hårbotten börjat klia så jag blivit galen. Förstår verkligen inte vad det kan bero på, för när det är nytvättat och de första dagarna så känns det bra. Så frågade min partner in crime som även varit frisör, om hon visste vad det kunde bero på men vi kom inte fram till någon logisk förklaring!

Så när mitt shampoo och balsam jag hade förut tog slut i förra veckan så sprang jag in på Lyko och köpte denna serie från Maria nila som behandlar och förebygger hårbottenproblem och mjäll. Än så länge har jag bara tvättat håret två gånger, varav den ena gången testade jag inpackningen och den andra utan för att se om det gjorde någon skillnad.

Jag gillar doften på produkterna, lite svag melon som inte blir för söt. Produkterna känns dryga, speciellt inpackingen, den älskar jag redan! Håret blir jättemjukt och fint! Men som sagt har jag inte hunnit använda produkterna så länge så jag kan inte riktig bedöma de helt än, men hittills så tycker jag att de känns bra. Jag uppdaterar er mer längre fram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen! Så som jag väntat på dessa klackar, kärlek vid första ögonkastet. De hann ta slut i min storlek några gånger, men lagom till min födelsedag fick jag ett mejl om att de kommit in i min storlek igen. Tror inte ni förstår lyckan!

Nu längtar jag bara till att sommarvärmen ska komma, dricka färgglada drinkar i kvällssolen med människor jag tycker om!

Likes

Comments

Som den highlight addict jag är, kunde jag inte låta bli att klicka hem denna palett som Nicole Guerriero gjort med ABH.

Helt ärligt så är jag kär! Forever young och Forever lit är perfekta att ha på kindbenen, for that blinding glow. Jag var lite osäker på Kitty kat och Daydream, personligen skulle jag inte använda dom på kindbenen men att ha som ögonskugga eller i inre ögonvrån är dom verkligen drömmen!

Likes

Comments