Header

Inlägget innehåller affilatelänkar.

1. Skrubba!
Jag brukar använda duschskum från Rituals(HÄR) och ett par skrubbhandskar. Det är viktigt att skrubba huden för att få bort döda hudceller och gammal brun utan sol, så man inte blir fläckig!

2. Smörj in torra partier
Det är väldigt individuellt vart man behöver smörja in sig, jag personligen smörjer in händer, fötter, ansikte och ibland vid armhålorna och där bh-banden "nöter".

3. Applicera brun utan sol
Personligen föredrar jag brun utan sol i mousseform med colorguard, så man ser vart man haft på brun utan sol så man inte missar haha!

Den första bilden är före och den andra är efter jag applicerat brun utan sol, kanske inte syns så jättestor skillnad men colorguard underlättar verkligen!

4. Vänta...
Beroende på vilken brun utan sol man använder så står det på baksidan hur länge man ska vänta innan man duschar, men det brukar vara ca 8 timmar. Så när du applicerat brun utan sol, vänta innan du klär på dig och ta sen på dig något som sitter lite löst och sen låt de verka så länge som de står på förpackningen. Och don't worry om du skulle "råka" ha den i någon timme extra, för de slutar verka efter cirka 8 timmar!

5. Återfukta huden
Detta är de viktigaste för att hålla brännan snygg! Jag skulle säga smörj in dig med bodylotion eller bodybutter(min favorit hittar ni HÄR ) varannan/varje dag beroende på hur ofta du duschar.

Jag tycker om att använda en duscholja(HÄR) för att hålla huden mjuk och återfuktad, det hjälper även för mig till att hålla färgen snygg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

MAKEUP

Inlägget innehåller affilatelänkar.


Hej på er! Hoppas allt är bra! Jag är inne i en kaotisk period i skolan, så ville unna mig lite nytt smink. Och ja jag är ju en sucker för highlights, asså seriöst! Man kan inte ha för många highlights! Gick loss inne på Make up store och swatchade väl alla produkter som skimrar på min hand, ni skulle sett min hand efteråt haha!


Huuur fina?! Det blev en bronzig (HÄR ), en guldig(HÄR ) och en rosa med guldskimmer(HÄR ).

Likes

Comments

HAIR

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

1. Maxi wash, Kevin Murphy (KLICK)

Maxi wash är ett detox shampoo som rengör håret på djupet. Jag använder det 1-2 gånger i månaden, eftersom det verkligen får bort allt skit som sätter sig i håret, från yttre påfrestningar och även produktrester.

2. Shimmer me blonde, Kevin Murphy (KLICK)

Shimmer me blonde är en treatment/olja i sprayform. Just denna är för blonda och silvriga hår, den finns även i guldig formula. Denna ger lyster, reparerar och motverkar gula toner. Jag använder den både i handdukstorkat hår och i torrt hår!

3. Olaplex nr 3 (KLICK)

Olaplex nr 3 är en hemmabehandling, som man använder innan man tvättar håret. Den ska verka minst 15-20 minuter, gärna längre! Som rutin har jag att använda denna kur inför att jag ska fixa min utväxt och inför att jag ska sätta i nytt löshår.

4. Blonde angel wash, Kevin Murphy (KLICK)

Blonde angel wash är enligt mig det bästa silvershampoot som finns! Det är väldigt lila och innehåller mycke pigment och ger riktigt bra resultat på håret. Rekommenderar det starkt!

5. Blonde angel (treatment), Kevin Murphy (KLICK)

Blonde angel treatment är ett balsam/treatment i samma serie som silvershampoot, som jag avslutar med efter att jag tvättat håret med antingen vanligt shampoo eller silvershampoo. Det innehåller lila pigment, för att motverka gula toner och gör håret jättemjukt och fint!


Likes

Comments

Hej på er finisar! Hoppas ni mår bra. Jag passade på att ta sovmorgon idag, vet inte vad som hänt men jag har blivit så seg och trött senaste veckan.. Det måste ju vara bland de nästan med attt inte ha något schemalagt i skolan, att inte behöva ställa klockan haha! Så vaknade vid 10, pluggade i några timmar och kelade med katterna.

Unnade mig en sheetmask från Sephora som jag köpte i helgen. Denna och pearl masken är mina favoriter! Huden blir så härlig efteråt! Ni måste testa om ni inte redan gjort det.

Och såklart, den obligatoriska kanelbulle-bilden! Det är ju ett måste på kanelbullensdag eller hur? Haha!  Kram! 

Likes

Comments

Instagram@byellencarlsson