Hola, borde få pris i bästa bloggaren jag vet. Om jag ska vara ärlig så hade jag glömt att jag startade upp min blogg igen och sedan har jag varit så stressad över skolan så har inte haft tid att tänka på bloggen. Men iallafall, jag har haft lov och jag tvingades gå lovskola i spanska tre dagar av mitt lov. Sedan har jag mest varit med min pojkvän och Wilma. Nu har skolan dragit igång igen och jag har ett so prov imorgon i samhällsekonomi och sedan ett matteprov någon annan gång i veckan. Dum och envis som jag är så tvingade jag mig själv vara uppe halva natten för att plugga bara för att jag inte hade något ork under dagen igår. Så jag är ganska död idag och vet ärligt talat inte om jag lever eller inte. Tar en minut i taget, ungefär så. Somnade iallafall vid tre så har sovit ungefär fyra timmar inatt, kanske inte jättesmart när jag har nio timmar skola ungefär. Kommer antagligen däcka så fort jag kommer hem och så kommer det bli samma sak inatt också men då får det vara så.

Hoppas ni har en fortsatt bra dag så hörs vi senare, puss!


Jag och Bodil hade lite kul under draman ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej finisar! Det är fredag och det firas med att vi slutar 14:25 istället för 15:25. Dock måste jag vara kvar på skolan till 15:30 ändå eftersom att jag missar bussen som går strax över två hem. Åker till Leo direkt efter skolan så kommer inte bli någon uppdatering ikväll, tyvärr. Just nu har vi NO med min spanska lärare som vikarie så det är lite intressant. Vi pratar mer spanska än NO om man säger så. Kommer förmodligen vara en chill lektion. Vi hörs senare, puss<3

förra veckan på hemkunskapen // tb frukost med Wilma

Likes

Comments

Bodil fick mig att försöka starta igång bloggen igen, vi tänkte försöka tillsammans den här gången och pusha varandra så why not. Jag känner också att det skulle vara bra och kul för mig. Så jag vill ge det ett nytt försök även om det antagligen inte finns en enda människa kvar som kommer läsa men vi provar ändå!

Hur mår ni?

Själv mår jag bra, aldrig mått såhär bra någonsin faktiskt. Allting går så himla bra just nu och livet äger. Idag vaknade jag vid åtta vilket var så skönt då jag fick lite mer sovmorgon än i vanliga fall. Jag och min klass har varit på naturskolan som det kallas och vissa har badat isvak. Eftersom jag är världens fegaste person och hatar att testa på nya saker så kände jag att det inte var så nödvändigt för mig att testa på. Det finns ju fler chanser i livet, eller hur? ;) Vi slutade klockan två och jag tycker att dagen blev lyckad och det var skönt att inte vara i skolan på en torsdag (värsta dagen på hela veckan.) Imorgon är det fredag och jag får även lov (!!) Känner verkligen att jag behöver ett lov, även om jag kommer behöva plugga hela lovet och blir också tvingad till lovskola i spanska måndag till onsdag. Kanske inte jätteroligt... Tycker att man ska få lovet till att faktiskt vara med folk man tycker om och få sova ut, men såklart funkar det inte så nu för tiden. Imorgon ska jag sova hos min pojkvän Leo så det blir mysigt. Vad gör ni imorgon?

En tillbakablick till Italien i somras. Vill tillbaks </3

Likes

Comments