har nu en helg bakom mig fylld med skratt och minnen. Helt otrolig kväll med gänget, vädret var 100% på vår sida och det var riktigt perfekt. Har hur många bilder som helst tagna från helgen, och här bjuder jag på några.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

för någon vecka sedan hoppade vi på lektionen, och här är några av de bilderna! Väldigt försenade men bättre sent än aldrig!

​detta ser säkert ut som väldigt små fåniga hinder, och jag instämmer på den delen, men jag är jättestolt över det här ridpasset eftersom Pai absolut inte är någon lätt ponny och hon behöver så mycket stöd i sin ridning och det kräver kunskap som jag inte alltid har. Men det går framåt, och nu går det framåt just med hoppningen!

(Lite motivation)

Jag brukar tänka så att man inte kan gå framåt i ridningen (eller i någon sport) utan att våga ta lite risker. För många så vill man gärna hålla sig i sin "comfort zone". Då går det oftast inte dåligt, men man går inte framåt lika snabbt.

Jag anser att man måste våga ta an sig nya utmaningar och utmana sig själv för att kunna gå framåt snabbare. Detta är dock lättare sagt än gjort, och jag själv har kämpat mycket med just att våga utmana sig själv, men har på senaste verkligen tagit på mig svårare saker som jag visste att jag behövde träna på, och det ger verkligen fina resultat.

Likes

Comments

såsom rubriken lyder, är det nu 6 skoldagar kvar, men det syns inte på vädret!

Har varit lite småförkyld de senaste dagarna och jag har tagit det lugnt, så där för har jag inte haft något att blogga om!

Igår åkte elevkåren till strampen och åt, så himla härligt gäng och god mat!

idag var jag till stallet men red inte eftersom Calle har jätteont i ryggen just nu, så vi måste kolla lite med sadeln... Det blev en lång skogspromenad med AC istället, supermysigt och glad häst!


​underbara häst ❤️

Likes

Comments

idag har varit en riktig toppendag.

Först skola, hände inget speciellt förutom att stafettkarnevalsgänget fick en liten belöning för vår insats igår.

Efter skolan njöt jag någon timme av solen, och sedan bar det av mot stallet.

Idag testade vi i gruppen byta hästar totalt, så jag fick rida en totalt annan häst än de jag ridit senaste året. Intressant det också.

Efter lektionen tog vi ut två av hästarna till en liten gräshage, knäppte några bilder utav det, härligt att se hur sommaren verkligen närmar sig med stormsteg!


​fick verkligen ett gott skratt av dessa bilder, så härligt att se hästarnas sommarfeelis!

Likes

Comments

Tidig morgon idag igen, har verkligen inte haft någon sovmorgon den här helgen inte!

Klockan 8 kom jag till stallet och började göra iordning det sista inför tävlingarna, fick reda på var jag skulle stå osv.

Det blev 7 och en halv timme långa timmar som jag stod och flaggade på banan, många intressanta ekipage kan jag meddela!

Det som jag tycker att är faschinerande är nog hur olika alla är i sina ridstilar. Vissa rider som att livet stod på spel och vissa riktigt lungt och harmoniskt. Många arga ekipagen och många mer avslappnade, men så är det alltid ;)


​som ni ser var vädret (bilden under) inte så fint på morgonen, men vi fick sol och riktigt varmt senare mot dagen!

Likes

Comments

Lördagen

Åkte till karnevalen, kollade lite på lågstadierna samt sålde lakritsremmar i några timmar!


söndag

kommer tidigt till karnevalen på morgonen, springer 4x100. Råkade tjuvstarta men sedan andra gången gick det verkligen superbra och vi kom fjärde i vårt hit.

Väntade många långa timmar på karnevalen men det var superhärlig stämning. Creds till bgs-hejarklacken som var helt otrolig!

Sedan blev det dags för 18x80 (grässtafett). Ingen i laget hade ens vågat hoppas på medalj, och i slutändan fick vi (med en hundradels marginal) brons! Helt fantastisk känsla.


Likes

Comments

Efter skolan åkte jag och Anna-Karin till stallet för att göra iordning Calle. Skulle starta som 3:a lite efter klockan fem, och när vi kommer fram och ska börja göra iordning inser vi att Calle var smutsigare än han varit på typ ett halvår... Försökte mig även på att knoppa manen ( tredje gången i mitt liv ).

Själva ridningen gick sisådär. Glömde banan två gånger hahah, men är endå nöjd eftersom det förövrigt gick riktigt bra.


sista delen av programmet, hälsningen :)

efter programmet, nöjt ekipage

Likes

Comments

Lugn skoldag med stafetträning efteråt. Känns som att vi börjar ha det på klart, taggar lördagen massor!

Efter skolan till stallet, eftersom jag trodde att min lektion var kl 17 men den visade sig vara en timme senare, så for mitt tidschema lite fel.

Tränade inför tävlingen imorgon, lektionen idag kändes inte alls så riktigt bra, är jättenervös nu, men jag tror nog att det går bra ;)

Läste klart en bok (från skolan) som handlar om en pojkes erfarenheter från förintelsen, andra världskriget. Otroligt rörande bok, verkligen läsvärd!


​detta var boken jag läste, rekommenderas 👆🏼

Likes

Comments

Nu är det bara 18 dagar kvar till sommarlovet och är helt obeskrivligt taggad på sommarlov.

Måndagen rullde på som vanligt, helt chill dag. Efter skolan åkte vi till Karlsplan för att träna för stafettkarnevalen som äger rum denna helg. Kändes bra efter träningen idag, blir nog bra trots att jag startar!

Efteråt blev det en sväng till stallet, red Pai idag. Hon var på ett sådär humör, men endå ett riktigt kul ridpass.

Likes

Comments

Igår for jag till stallet vid 10 tiden och kom hem först 15-16 tiden. Hjälpte till på lektionerna för de mindre barnen och sedan att måla hinder!

Vi ska då alltså ha regionala hopptävlingar om en vecka och förberedelserna är igång. Mycket att ordna och fixa med gud vad fint det blir efteråt!

Mot kvällen åkte jag och min syster till morfar, vi skulle spendera natten hos honom. Alltid lika kul.

Nu idag så ska jag kanske till stallet igen och jobba lite, och friidrottsträning på kvällen!


Likes

Comments