Tog en sväng till Västerås idag med min syster, vi var shopping sugna men även sugna på att bara göra någonting tillsammans!
Köpte bara ett par helt vanliga svarta jeans inget speciellt men väldigt välbehövligt.
Hittade även en väldigt snygg jacka ifrån lager 157 men övervägde att inte köpa den då jag har så otroligt många jackor.
Väldigt mysig eftermiddag, kom hem vid klockan åtta så har varit borta hela dagen. Kanske blir en tidig kväll.

Likes

Comments

Älskar tidiga dagar när man slutar tidigt och har hela dan på sig att göra vad man vill. Idag slutade jag 12 och det är en tid ja brukar vakna när jag inte går i skolan så då har man också hela dan på sig. Efter skolan åkte jag hem till min syster och Sov en timme. Efter det åt jag pannkakor och strax ska vi åka och shoppa lite i Västerås.

Likes

Comments

Den här brun utan solen använder jag och har gjort ganska så länge. Man skulle kunna säga att det är som en hudkräm och brun utan sol i ett, alltså blir man inte super brun första gången utan man får mer en jämn och naturlig färg.
Den här brun utan sol rekommenderar jag starkt, jag tar den 2 gånger i veckan alltså dem två gångerna jag tvättar håret så tar jag brun utan sol. När man tar den så regelbundet så håller man en brun och fin färg och man blir inte så orange som man kan bli första gången.

Den går att köpa på nästan alla matbutiker och även Åhléns hm osv. Kostar runt 50-70 kronor beroende på vart man köper den.

Likes

Comments

Första skoldagen efter ett lov är alltid tuff. Men den här dagen har faktiskt varit riktigt bra. Gick hela dagen i skolan och hade olika lektioner, på lunchen käkade vi mc och efter det slutade vi. Efter det åkte jag till mormor för att spela lite kort och umgås, men det varade bara en kort stund då jag skulle hämta min systers son på dagis. Sen har ja inte hunnit med så mycket mer än så länge, men hittills har det varit en riktigt bra första dag.

Likes

Comments

Hade tänkt att göra en this or that tag som går ut på att de finns två alternativ och man bara får välja ett, så vi kör igång så får vi se hur det funkar och lite vad ja skulle välja.

Glass eller tårta? Helt klart glass, är inte så mycket för tårta

Julafton eller födelsedag? Den är svår eftersom det är kul att fylla år för att bli äldre man vill ju bli 18. Men roligare när alla är glada på julafton

Sminkad eller osminkad? Sminkad helt klart

Komedi eller skräck? Skräck

Utsläppt hår eller uppsatt hår? Utsläppt hår, känner mig inte bekväm i uppsatt hår

Choklad eller vanilj? Choklad

Cola eller pepsi? Cola, fast pepsi är också gott

Salt eller sött? Sött

Sommar eller vinter? Sommar, vad är egentligen bättre än sommar?

Cykla eller gå? Cykla på sommaren iallafall

Buss/tåg? Tåg

Katt eller hund? Hund, katter är läskiga och dom bara är

Hav/sjö? Hav

Likes

Comments

Fransar är någonting jag tycker är otroligt snyggt. Man får ett sånt lyster av att bara göra sina fransar. Så det rekommenderar jag starkt

Likes

Comments

Fredagen började runt 12 eftersom de var då vi vaknade. Efter det åt vi frukost vilket blev pizza, dagen till ära. Tycker att sista dagen på lovet kan få firas med pizza till frukost, eller så var vi helt enkelt för lata för att göra egen frukost. Efter det somnade jag om igen och vaknade vid fyra. Sen var det bara att sminka sig och packa för att åka till M. Sen har de inte hänt så mycket, ännu en ganska lugn fredag då vi nu sitter och spelar GTA och käkar chips.

Dagens outfit blev en väldigt skön outfit, tröja från gant och byxor från Zara

Likes

Comments

Här kommer lite bilder ifrån kryssning!:)

Likes

Comments

Nu sitter vi och väntar på bussen som sen ska ta oss vidare till Stockholm och sedan in på båten.
Vi ska alltså på kryssning. En lång väntetid innan allt de roliga men det är de värt skulle ja vilja säga, även fast de är väldigt segt ett tag.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag hade jag sovmorgon men såklart vaknade jag klockan 7. Annars är ja super trött när man ska till skolan osv men så fort jag får lov är ja jätte morgon pigg. Men så kan det vara ibland. Den här dagen kommer bli en super bra dag. Ska nämligen på kryssning, ska bli skönt och komma bort lite även fast det bara är en natt så hinner man med så mycket!

Likes

Comments