Har besökt Pane Vino för den tredje gången sedan flytten till Stockholm, och jag har ännu inte blivit besviken. Ett tryggt val för en god middag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att ständigt förundras över bristen av energi. Att ha all tid i världen fast samtidigt ingen alls. Att värma sig på en kopp kaffe en grådisig dag. Det. Det är som idag.

Likes

Comments

Linner (Lunch/Dinner) på Vapiano idag tillsammans med trevligt sällskap, en perfekt spenderad lördag.

Likes

Comments

Är åter på fötterna igen. Har haft en riktigt dålig start på året, men nu blir det bättre. Går runt i morgonrockar hela dagarna och pluggar långt över tolvslaget på kvällarna. Det är bekvämt, trots pressen att prestera är stor. Det är fint.


Likes

Comments

Januari är aldrig min månad. Det är en tid av tristess, med brist på energi och motivation och dagarna fylls endast av studier. Att dessutom ha legat i sjukstuga i hela två veckor har inte underlättat. Ser tillbaka på gamla bilder och längtar, dessa var tagna för lite mer än ett år sedan, då man gick i jeansjacka redan i februari. Känns som en evig tid tills jeansjackan åter är ett alternativ.

Likes

Comments

En kväll på Himlen

" Några snabba från gårdagens kväll och firandet av min födelsedag. "

Slow mornings

" Solen hälsar på idag, det var länge sedan sist "

New Year's Eve

"14.00, 31-12-16, i väntan på väntan."

311216

"Sista morgonen 2016"

Christmas crisp

Tre hyacinter

"Sakta men säkert närmar sig julen, tiden tycks stå stilla då jag ständigt förvånas var dag att det bara gått ännu en dag och inte fler sen …"