View tracker

Enklare och billigare har julpynt aldrig varit tidigare. Mysfaktorn stiger för var dag som går.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag fortsätter tagga inför julen. Snön faller som den ska och jag plockar hem fallna tallkvistar för att ge dem en andra chans. Tycker det är trevligt att kunna fylla vasen utan att behöva betala för dyra blommor varje gång. Har det fint just nu, trots allt som inte alltid går min väg.

Likes

Comments

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla är så glada att fira få advent.

Första advent är här och likaså kom snön tillbaka till Stockholm som klädde marken i vitt. Det är dags för att börja julpynta och i år fick mina mässingljusstakar klä sig i gran och tallbarr tillsammans med pappersstjärnor, (gjorda av sagan om ringen som jag aldrig skulle ta mig igenom i alla fall) och kottar såklart. Tyckte detta var en bra idé då jag slipper köpa en adventsljusstake som ändå bara skulle ligga i garderoben större delen av året, nu sparar jag både pengar och plats. Har fixat med lite annat också men det visar jag nån annan dag.

Julmusiken har förstås spelats under hela dagen, glad första advent!

Likes

Comments

Bilder från tåget hem till Stockholm, kunde inte stanna alltför länge på västkusten då studierna inte väntar på någon. Idag hade jag dessutom tid hos kirurgen för mitt öra (inget farligt), som jag uppenbarligen inte kunde missa, det blev en intressant start på veckan men nu är det gjort iallafall och jag är glad att det är över.


Likes

Comments

Återigen hittar ni mig bakom kameran och denna gång i Göteborg då jag och kärleken åkte iväg och hälsade på vår fina fina fina vän nu i helgen. Vi kostade på oss ett besök hos JOS hälsocafé på Lilla kyrkogatan där vi kunde fylla på med energi inför de kommande timmarna som vi hade tillsammans.

Likes

Comments

Idag har snön fallit ner och målat marken vit, prydde mitt hår med kalla flingor och virvlat runt i en frusen lek. Tog med kameran på väg till skolan för att fånga tillvaron, ser fram emot att ta alltfler vinterljuva bilder framöver.

Likes

Comments

 • Tre från gbg

  "Färger i vardagen - svåra att motstå - vänner och kärlekar."

 • Blurred

  "Bilder från tåget hem till Stockholm, kunde inte stanna alltför länge på västkusten då studierna in…"

 • JOS Hälsocafé

  "Återigen hittar ni mig bakom kameran och denna gång i Göteborg då jag och kärleken åkte iväg och hä…"

 • Novemberkylan

  "Idag har snön fallit ner och målat marken vit, prydde mitt hår med kalla flingor och virvlat runt i…"

 • STHLM Brunch club

  "Min frånvaro ekar klart i dessa dagar, men jag har mina ursäkter så kallade sjukdom och studier, fr…"

 • Candle & Linen