View tracker
View tracker

Sista morgonen 2016

Likes

Comments

View tracker

Firar idag två och ett halvt år tillsammans med kärleken. Att vi ännu hänger ihop är för oss en prestation vi tycker är värd att fira. Fick nu på morgonen en ring från Le Kiosk och en pouch från FGL som present, känner mig otroligt bortskämd men det får man väl vara ibland. Ikväll går vi ut och dricker drinkar följt av ett besök på Dramaten där vi ska se på Fanny och Alexander, det kommer bli super!

Ska försöka ta lite bilder under dagen som jag kan visa upp här imorgon.

Likes

Comments

Sakta men säkert närmar sig julen, tiden tycks stå stilla då jag ständigt förvånas var dag att det bara gått ännu en dag och inte fler sen gårdagen. Snön har åtminstone blivit en ständig besökare här medan jag själv inte gör något annat än att snöa in mig i studierna, det är kanske där skon klämmer. Jag måste försöka hitta fler tidsfördriv.

Likes

Comments

En lugn helg väntar runt hörnet, började ikväll med tända ljus och ett parti Alfapet. Oövervinnerlig, var jag, som alltid.

Likes

Comments

Enklare och billigare har julpynt aldrig varit tidigare. Mysfaktorn stiger för var dag som går.

Likes

Comments

Jag fortsätter tagga inför julen. Snön faller som den ska och jag plockar hem fallna tallkvistar för att ge dem en andra chans. Tycker det är trevligt att kunna fylla vasen utan att behöva betala för dyra blommor varje gång. Har det fint just nu, trots allt som inte alltid går min väg.

Likes

Comments

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla är så glada att fira få advent.

Första advent är här och likaså kom snön tillbaka till Stockholm som klädde marken i vitt. Det är dags för att börja julpynta och i år fick mina mässingljusstakar klä sig i gran och tallbarr tillsammans med pappersstjärnor, (gjorda av sagan om ringen som jag aldrig skulle ta mig igenom i alla fall) och kottar såklart. Tyckte detta var en bra idé då jag slipper köpa en adventsljusstake som ändå bara skulle ligga i garderoben större delen av året, nu sparar jag både pengar och plats. Har fixat med lite annat också men det visar jag nån annan dag.

Julmusiken har förstås spelats under hela dagen, glad första advent!

Likes

Comments

 • Decoration

  "Enklare och billigare har julpynt aldrig varit tidigare. Mysfaktorn stiger för var dag som går."

 • Adventskalender

  "Dumpar chokladkalendern, i år kör jag på te."

 • Tallkvistar och snöfall

  "Jag fortsätter tagga inför julen. Snön faller som den ska och jag plockar hem fallna tallkvistar fö…"

 • Adventsljusstake

  "När första ljuset brinner s tår julens dörr på glänt och alla är så glada att fira få advent. Först…"

 • Hortensia

 • Tre från gbg

  "Färger i vardagen - svåra att motstå - vänner och kärlekar."