Mode

1. The Message Top

Vi älskar när mode har en röst! Ett riktigt måste i höstgarderoben är den vanliga tishan med ett slående statement. Varva catchiga citat med starka och personliga budskap. I höst vill vi visa vilka vi är, mer än någonsin innan. Förmedla något du står för, eller sprid glädje med ett instagramvänligt citat. Oavsett gör vi världen lite härligare med våra viktiga och peppiga budskap.
Behöver du stylinginspiration? Spana in streetstyle-bilderna för att se hur världens fashionistor bär den trendiga tishan!2. The Glam Shoes

Tänk dig en godispåse med extra allt; sött och salt, blandade färger och nya sorter. Precis så vill vi ha våra skor i höst – extra allt, extra mycket! Glammiga detaljer som fjädrar och strass blandat med metallic-coatings och starka färger, gärna på en kitten heel à la 80-tal. Ge dina vanliga svarta höstboots a run for their money i ett par riktigt glammiga klackar eller sneakers. More is more!3. The Fancy Pants

Du har hittat den perfekta festklänningen, tagit ut svängarna i skor och accessoarer och stylat party-toppen på alla möjliga sätt – what’s next? Steppa upp ytterligare och hitta de perfekta statementbyxorna! Höstens byxtrender är maxade; färgstarkt, mönstrat och strösslat med detaljer – inget är off limit. Styla den hetaste festlooken med en smashing topp och stora smycken. Eller låt byxan vara i fokus och håll resten av outfiten enkel för den snyggaste vardagsstilen.

4. THE MATCHING SET

Vi har alla haft klädpanik på morgonen. Ibland verkar det helt omöjligt att lyckas hitta en topp man gillar, eller ett par byxor som matchar. Därför fullkomligt älskar vi matchy-trenden; med ett twin piece-set har du löst outfiten på ett kick. Matchy matchy är vår go-to-look i höst! Ett sportigt set är perfekt för en cool club-känsla, i en mer dressad style fixar du den bästa city chic-stilen. Eller varför inte köra på sammet som Violet Atkinson?
Glam-vibe deluxe!


5. The Faux Fur Coat

Få lite extra glam i varje outfit med en stor fuskpäls! Förutom att vara varm, mysig och garanterat selfievänlig så säkrar den en hög stilfaktor. Dessutom är det i princip omöjligt att inte känna sig som queen of the streets med en stor fuskpäls över axlarna. I höst höjer vi glam-faktorn till max!
Vill du smygstarta redan nu? Välj en ljusare variant! Matchad med ljus denim och en vit topp funkar fuskpälsen perfekt på molnigare augustikvällar.


INEHÅLLET INNEHÅLLER REKLAM IFRÅN NELLY.COM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine