Header

Hej kära ni eller ska jag säga long time no see? Bloggen har hamnat efter ordentligt den senaste tiden då jag fått tillbaka min hypotyreos och ska operas om några veckor. Vad har mer hänt? Jo jag fyllde 20 år för en vecka sen och firandet har bara börjat. Hade släkt kalas i lördags och den 25 mars blir det en hejdundrans kalas med alla mina vänner. Kommer bli så kul!

Nu vankas det lite mat samt kvällsjobb. Hoppas ni mår bra och att ni håller ut! Ses snart igen😘

Xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sådär då sitter jag på tåget på väg hem till de småländska skogarna igen. Saknar redan storstads ruschen.. mina dagar i göteborg har spenderats men min fina syster. Vi har tränat crossfit, gått på Liseberg, shoppat och skrattat. Har fått träningsvärk av både träningen och alla härliga skratt attacker, den bästa helgen på länge. Passade på att köpa smink på Anastasia när jag ändå var i Göteborg och man kan väl säga att jag fick hem lite mer än förväntat.. haha. Aja nu är snart min hållplats här så måste plocka ihop grejerna. Hoppas ni har haft en toppenhelg finisar.

P.S luta er tillbaka och lyssna på denna oroligt vackra låt.
Länk

Likes

Comments

Godkväll fina läsare! Har precis klickat hem alla mina julklappar så nu kan jag andas ut, annars sitter jag placerad framför tv:n med en julfilm och en massa ljus. Helgen spenderades med livets tjejer Amanda och Alicia i kalmar, vi åt på Pinchos som är nyöppnat i Kalmar vilket var en riktigt succé. Väldigt god mat och väldigt goda drinkar måste jag säga, ett bra koncept när man vill testa lite av allt! 1: advent som det är idag spenderas med att ta igen sömn från veckan.


ha en mysig 1:advent. KRAM

Likes

Comments

Snart 1 december och julklapps jakten börjar krypa sig närmre. Jag älskar att vara klar tidigt med alla mina julklappar så att jag slipper de där sista minuten köpen. Dock lyckas jag aldrig vara i tid även om jag börjar leta redan nu, vill så gärna att alla ska bli överrumplade och nöjda över det "perfekta paketet". Egentligen handlar inte julen om vem som får det dyraste paketet eller om vem som får vad! Utan om att omkringas av de människor man älskar. Tyvärr känns det som att paket delen är det viktigare för många och visst är det roligt att ge någon ett paket man har lagt ner lite extra energi i? men det behöver inte vara den dyraste märkes klockan eller en resa till Paris. Man kan ge ett paket av kärlek genom något så enkelt som en fotobok eller liknande.

Jag har letat runt lite och hittat några perfekta julklappar för en billig peng. (allt är ifrån coolstuff.se)

Ta hand om er XX

Likes

Comments

Snapchat: ellenbackman

Likes

Comments

GRL PWR T-Shirt:

Var och varannan dag står det i tidningen om den bristande jämlikheten visavi oss kvinnor.. eller.. gör det de? Iallafall inte i de 20- tal tidningar som ligger i min papperskorg. Jag har under hela min uppväxt hört orden "svag som en tjej" kanske inte direkt till mitt ansikte men orden cirkulerade runt bland eleverna, kanske med lite fniss i rösten. Att nu x-antal år senare hör de orden är vedervärdigt, samhället går inte framåt. Visst har vi kvinnor tagit mer plats i samhället och uppnått samma karriärs mål som männen, men det är inte tillräckligt, vi ska inte nöja oss. För vi är inte ett gäng svaga tjejer. Vi är ett helt gäng jäkligt starka bruttor som är minst (om inte mer) lika intelligenta som männen. Jag har säkert ett fler tal gånger blivit kallad för saker bakom min rygg pågrund av att jag är kvinna, det har otvivelaktigt nästan varenda kvinna eftersom vi bara är "svaga tjejer", i vissas ögon. Nu ska jag vara tacksam att jag växte upp i ett av de länder där vi kvinnor har stora möjligheter att lyckas. Det finns kvinnor i världen som aldrig kunnat drömma om detta, men det kan bli bättre. Om vi kavlar upp tröjarmarna ochger varandra en hjälpande hand kan vi lyckas. För vi är ett gäng starka bruttot. VI ÄR BÄST. GRL PWR :)


Likes

Comments

Två bilder ifrån dagen, det är så vackert att gå hem ifrån jobbet när solen håller på att gå ner bakom trädtopparna. Jag sitter just nu och kollar på lite vägg färger inför nya lägenhet och vi funderar på ljus grått. Vad tror ni om det? Det ger ett litet färgintryck men det är också väldigt neutralt. Imorgon är det fredag och en ny tid hos frisören väntar. Godkväll kära läsare😊

Likes

Comments

Godkväll gänget!

Vet inte vad som är med mig men energin pendlar fram och tillbaka hela tiden. Gör den det hos er med? Känner att soltimmarna är alldeles för få och mörket är alldeles för många. Helgen har varit väldigt lugn och har spenderas med mina fina vänner och bästa killen. Har snöat in mig på att köpa en liten hundvalp! Vad tror ni om det? Är inne på en shih tzu blandat med maltese. Hur söta är inte de hundarna??

Nu ska jag dricka klart mitt te och borsta tänderna. Hopps att energin är tillbaka imorgon.
Kram

Likes

Comments