Header

Vilket väder vi har just nu, det regnar, regnar och regnar! Tar det någonsin slut?!😂

Godmorgon hörni, jag hoppas allt är toppen med er och att ni får en ordentlig kickstart på veckan. Själv jobbade jag kväll igår så vaknade precis och ska springa ut i regnet för att fixa lite ärenden. Beställde förresten en vinterjacka härom dagen som inte passade alls, så får springa iväg och slänga in den på posten med. Nähe nu ska jag gå och göra mig en kopp te, tända lite ljus och peppa igång en toppen vecka, gör det du med! Kom ihåg att en positiv inställning leder till en positiv livsstil😊

Kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Och där kom dagen när jag sa vad jag aldrig trott jag skulle säga igen. Som ni kanske förstår (medtanken på loggan och bilderna) ska jag prata om trenden hair talk. Hairtalk är något som slagit igenom hårtrenderna ordentligt när det gäller hårförlängning och eftersom jag hade hårförlängning ca 1 år var jag tvungen att kolla upp det.

Hairtalk är tillskillnad från andra hårförlängnings medel bra för håret och håller i upp till 1 år ungefär, har bara hört en massa bra med hairtalk.
Så 5 min i salongen idag var det klappat och klart... jag ska testa hair talk!! Trodde aldrig jag skulle testa hårförlängning igen menmen är skit taggad!

Ha en toppen tisdag!!

Likes

Comments

Godkväll finisar! Har fått många kommentarer och förfrågningar avgående #hvisk som jag nämnt tidigare i bloggen. Jag kan nu äntligen svara på era frågor och säga att Hvisk är toppen, smidigt, enkelt och slutför en outfit perfekt. Ovan ser ni min första outfit med hjälp av Hvisk, vad tycks? Är faktiskt riktigt nöjd! Nu kan det bara bli bättre!

Vill du följa med mer i min Hvisk resa, checka in länken:
http://hvi.sk/r/5PW6

Ha en fortsatt mysig söndag, Kramkram

Likes

Comments

Tror jag är kär i höst/vinter kappor. Alltså Filippa K:S kappor kan vara de något av de snyggaste kappor jag skådat! Jag menar hur snygga är inte dessa två?! Vill klicka hem båda två men jag får hejda mig och vänta tills lönen kommer. Snart helg och lite festligheter inväntas, vilket är väldigt behövligt just nu. Ha en fortsatt bra dag! Kram

Likes

Comments

Godmorgon finisar! Gör en snabb check in och hoppas att allt är bra med er! Själv väntas en kvällsvecka på jobbet som jag ska påbörja om någon timme. Hörs snart igen! PS! Om ni vill ha en måndags kick, lyssna på låten 👆🏻

Likes

Comments

Tisdag kväll och jag är tröttare än någonsin men gladare än på länge. Jag känner mig som en sprattel gubbe där någon drar i trådarna just nu, har väldigt svårt att stanna upp och leva i nuet! Så för att ändra detta tog jag en stund för mig själv i bastun idag, herregud vad skönt!
Nu sitter mamma och jag bänkade i soffan och inväntar Hollywood fruar, ha en bra kväll! Kram

Likes

Comments

"Att få andas honom är att få komma hem"

"Att få krypa ner i sängen bredvid honom, känna hans andetag längst ryggen och hans armar runt min midja. "

Likes

Comments

Helt enkelt helgen i bilder. Lördagen började med möte på Actic, samt lite träning med kollegorna, sen bjöd kvällen på festligheter med de bästa människorna! Något som jag märkt att man saknar med skolan nu när man tagit studenten är att man inte träffar någon, vilket är vääääldigt tråkigt och ensamt. Men men man får göra det bästa med situationen och träffas när alla kan. Gårdagen bestod av tvättstugan och avslutades med mannen i mitt liv. En härlig helg med andra ord.

Nu ska jag ställa mig och laga lite lunch innan första kvällsveckan ska kickas igång! Trevlig måndag!! Kram

Likes

Comments

Den 1 oktober har jag en frisör tid och jag har inte en aning om vad jag vill göra. Ena sekunden vill jag vara blond och lång hårig och andra sekunden brun och kort hårig, jag har som sagt väääääldigt svårt att bestämma mig. Är sugen på en förändring men tusan vad svårt det är att bestämma mig. Funderar på att bara säga "gör vad du vill", hmm det återstå att se hur detta blir....

Likes

Comments

Snapchat är en grym socialmedia som jag verkligen gillar. Är just nu placerad varför tv:n och väntar på att idol ska börja, brukar vanligtvis följa varje program men har knappt kollat på något i år. Simma lugnt!

Följ mig på snapchat vetja: ellenbackman

Likes

Comments